Ljusparty

Igårkväll var vi på ljusparty hon min kära syster. Det var himla trevligt! Evelin var lite grinig men det var nog ingen som  märkte nåt för hennes "grinig" är ungefär som andra bäbisars "glad".  Jag beställde en brutalt fin ljushållare (eller vad man ska kalla den) som heter silverglans. Jag känner inte att jag ska tala om vad den kostade för den var även brutalt dyr. Men jag och mamma ska hjälpas åt, som en julklapp typ :) här är den i alla fall! 



Den skimrar i verkligheten på ett vis som inte går att visa på kort, så den är alltså såhär fin + jättemycket till! 

Nu vaknar Eve så vi ska kramas i soffan ett tag innan vi ger oss ut på promenad. Jag har börjat bli lite plufsig eftersom Johannes ger mig mat för jämnan. Så jag måste röra på mig :P

Herrå!


BTW! SJUKT GOTT FIKA FICK VI IGÅR!

hopp

Detta är en test. ikväll ska jag äta onyttiga saker.



vääre? finväre!

Lingo: onepiecen är köpt på kapahl :) Emma hade köpt en röd/blå åt charlie men den såg jag inte där.. kanske var slut..

Idag är det iaf fint väder! Evelin verkar dock inte uppskatta det. Inatt han hon vaknat flera gånger och grinat inatt, vilket inte är likt henne heller. Hon brukar vakna och säga "ursäkta skulle man kunna få lite bröst?" och sedan somna om efter att hon ätit, men inatt var så icke fallet. Likadant på morgonen så brukar hon vara världens gladaste men den här morgonen gnällde hon bara hela tiden. Tänkte att det är ju som att hon känner på sig att hon ska få sprutor idag! Men sen kände jag efter i munnen på henne och då är det ju en tand som håller på att spricka fram! känns ju som att det förklarar allt. Nu sover hon äntligen middag iaf och jag ska göra mig klar så att det bara är att gå till BVC sedan. Fy fan vad ont det gör i mammahjärtat att se henne bli stucken.. men det gör nog inte alls lika ont som det skulle göra om hon fick nån av dom sjukdomarna som hon vaccineras för så det är ju bara att bita ihop.

Ikväll hoppas jag kunna gå på ljusparty hos min syster i alla fall. Om Evelin slipper feber efter sprutorna så tror jag att jag gör det. Det är egentligen mest för fikat, för själva visningen av ljus har jag sett så många gånger att det inte känns som att det behövs för att man ska kunna beställa nåt :P Men det är en social grej också. Träffa folk är bra ibland har jag fått höra. Och att komma ut. Idag var det som sagt finväder så en promenad till bvc passar fint.

Birsta o bilder

I måndags var jag och Eve till birsta med Emma och Charlie. Det var faktiskt välbehövligt eftersom Eve har växt ur sina 62or plus att det är kallare väder ute nu så hon fick någon tjocktröja och två heldressar. En köpte vi för presentkortet vi fick av Rickard när hon föddes :) Bild kommer nästa gång hon har den på sig tror jag :) 
Jag har blivit sjukt förvirrad även, för när jag kom längst fram i kön på cubus och kassörskan talade om hur mycket det blev så hittade jag inte mitt kort... Jag letade igenom typ hela skötväskan kändes det som och bläddrade igenom plånboken typ sju gånger men det var ingenstans... Panikslagen insåg jag att jag säkert glömt det på waynes där vi hade fikat precis innan, och jag tänkte precis säga att vi skulle gå dit och leta när kassörskan sa; Men det är inte ditt kort som sitter i kortläsaren då.? Jomen det var det ju såklart! Ännu mer förvirrad viste jag ju inte om jag hade betalat eller inte men det hade jag ju inte. Så jag betalade och sen gick vi. Pinsamt! Men det är sån jag har blivit. Jag skyller på amningshjärna så jag hoppas verkligen jag får mer koll när jag slutat amma sen om typ ett år :P


Fina kusinen Charlie. Man ser ju att han kommer krossa hjärtan! :)


Evelin i en av sina nya dressar


Robin och Maddes lilla Nilas har varit här en sväng idag :) Gjorde ett försök att få Madde att lämna honom här hos mig och Eve men av någon skum anledning ville hon inte det..! konstig tjej det där ;)


Dom som är någorlunda insatta vet ju att jag i månader försökt att få Eve att ta både napp och flaska utan att lyckats.. Men check this out! hon sög på nappen i flera sekunder när jag hade doppat spetsen i lite yoghurt! Men så kan man ju inte hålla på så hon får nog slippa. Lite kul iaf!


Linus spänner musklerna :P


Ikväll har jag varit hos Erika o David och kollat på idol också. sjukt trevligt, och jag har träffat david för första gången fast dom varit tillsammans i över ett år, det är ju heeelt sjukt! Det var en trevlig prick också :) Eve var sjukt intresserad, tills hon blev trött. då tittade hon på honom och gallskrek :P Nu är vi hemma igen och ska strax sova :) Gnatt!

Sköna höstkväll

Jag har tänt ljus och krupit upp med Evelin i soffan. Fy i hela helvete vad mysigt livet är just nu. Eve äter så jag gör ett snabbt blogginlägg medan. 


Hallen


Vardagsrummet


Vardagsrummet. Tvn är av. Vi bara MÅR.


En annan del av vardagsrummet. Sjukt stökigt, men mys med ljus.


Kissarna har krupit upp med nallarna.. ser ju rätt mysigt ut.

I övrigt är det lugnt också. Jag har tvättat idag. Min andra granne, som inte låser dörrar som besatt, donerade en torkställning till mig så att jag kunde hänga tvätt i lägenheten också! Sjukt snällt. Det slog mig nu att det kommer jag ju få höra sen. J brukar mobba mig lite och säga att jag inte har en enda grej hemma som är min. Jag lånar tydligen mycket saker.. :P Typ en bilbarnstol lånad av Stefan och Emma, ett piano, en kamera, ett par trosor, allt lånat av Linda.. men sen tror jag inte att det är nåt mer? Ja, torkställningen nudå. Och så har jag ju en dvd-spelare och massa filmer jag lånat av syrran också kom jag på. Skrivarn är ju inte heller min egentligen. Det är väl kanske så att jag är en jävel på att låna grejer.. jag hoppas att jag inte har en massa saker hemma som jag tror är mina fast dom inte är det bara.! Säg till mig om ni har grejer ni väntar på att få igen :)

Sen har något hänt med mitt knä. Nånting konstigt och mystiskt. Jag har inte slagit mig, men det är typ svullet och varmt och när jag ska böja eller räta ut gör det ont. Men det är väl nåt konstigt som kommer vara borta imorn säkert. Hoppas jag.

Sen en annan sjukt festlig sak är att Robin och Madde fick sin son Nilas idag! han kom ut 11:36 och vägde 3616 och var 52 cm lång. Och hur söt som helst. Jag har bara sett honom på kort men kanske får en glimt imorgon om jag har tur :) Jag ska i alla fall till birsta imorn med Emma. Ska bli sjukt trevligt för jag har inte träffat henne eller charlie sedan dopet.! Det är en månad sen ju! Det är ju heeeelt sjukt lång tid när man tänker på kottarna! Charlie lär ju kunna gå vid det här laget. Emma kan nog ge honom kontokortet så springer han och köper leksaker själv.!  Läskigt. Han är ju 9 månader måste det bli.. alldeles snart. 


Eve i sin nya body som hon fick av mormor :) Mycket fin! Och en mössa som jag är nästan säker på att hon fått av sin farmor! Stolen har hon fått av farmor iaf :)

Som många säkert förstår så blev det inget snabbt inlägg det här. Eve somnade för ca en timma sen och jag har suttit här till och från sen dess. Men nu ska jag nog krypa ner med lillhjärtat iaf :) (ja hon sover i min säng. Det är mysigt och lättsamt) ;)

bilder och världens bästa film :) made by me.

Eve somnade i mormors famn



Eve umgås med Sully



Jäkla skiiiit

Jag ville inleda med att tala om att st.nu suger apballe. Jag skulle lägga in annons på att Evelin är född, men det gick inte. den sa att bilden behövde beskäras, men knappen "beskär bild" gav ingen som helst respons. Så sjukt värdelöst. Så jag svor och surade och sedan sket jag i det.

Jaja. Igår var det idol. Jag blev upplockad av Linus när han slutat jobbet och sen åkte vi till deras place där vi åt kött! Så sjukt gott, jag fattar inte hur man kan vara veggo. Eller principen kan jag fatta, men jag skulle aldrig fixa det. Och sås. Det skulle jag också dö om jag inte fick äta. Ja, vi åt iaf, sen kom johannes dit med sin gitarr så vi kunde spela in Eve o Leons låt. Det slutade dock med att vi spelade in med piano istället. Jag tror den kan bli sjukt bra :P Fast det var bara en slask vi spelade in. Grabbarna grus, dvs linus o johannes fick vakta barnen. Det gick ju bra, fast Linus lämnade johannes själv med både evelin o leon och båda var sjukt griniga. Men vi förklarade sen för J att det var ett test och han klarade ju testet. :P Det var iaf trevligt att kolla på idol. Grusen tog nån öl och vi tittade på. 
Idag vaknade Eve tidigt. Jag skickade sms till linda för vi skulle åka på klädbytardag  så jag tänkte att hon skulle svara när dom vaknat, men hon var redan vaken men glömde väl klicka på sänd när hon skulle svara så det blev typ att jag kom dit vid tio ändå. När vi kom till hagaskolan där det var så var det helt overkligt mycket folk så jag orkade inte handla nåt. Linda handlade lite men limpan fick köa åt henne :P det tog typ en halvtimma minst att stå i kön.. Efter det åkte vi på subway ock köpte mackor och sen hem hit och förde över videoklipp till Lindas dator. Jag somnade like a boss när dom åkt, och när jag vaknade var mamma här och bar runt på Evelin :P Vi fikade och sen somnade Eve i hennes famn. såg himla mysigt ut må jag säga :)

Nu ska jag titta på tv och kramas med min dotter ett tag innan vi gör kväll :)

kommer jag på nåt spännande att skriva om kanske det dyjer upp ett till inlägg så smånoing om.

Mitt liv är enkelt

Ibland kan jag tänka såna saker som "jag gör det sjukt bra". Typ blev ensamstående morsa med en två månaders bebis efter att ha fått diverse känslomässiga käftsmällar. Aldrig mer än tre timmars sömn i stöten och lever på gröt. Inget körkort så det blir en timmes prommis typ varje gång man ska handla mjölk eller vad som helst. Sedan diverse andra hinder och struligheter som varit den senaste tiden. Men sen igår insåg jag att jag är väl sjukt gnällig bara ändå och har det nog inte så jävla svårt, för när beskedet om bostadsbidrag och underhåll kom så blev plötsligt mitt liv så JÄVLA fint. Då känns liksom ingenting jobbigt eller dåligt. Allt är fint. Är inte det lite skumt? Kan man gå från brutal ångest till eufori i ett andetag bara pga pengar? Tydligt det. 

Hur som helst, jag är inte olycklig för fem öre. Allt har blivit precis som det borde vara känns det som på nåt vis. Jag mår bättre än jag gjort på många år. Framför allt pga Evelin. Sen gör J:et sitt till också såklart, det kan jag väl inte sticka under stolen med. 
Förresten så känner jag att jag vill förtydliga.. eller jag har aldrig sagt nåt om det så det blir väl inte ett förtydligande då men.. Äh. Evelin har en pappa. Han heter Niklas. Han kommer alltid att vara hennes pappa och så är det bara. Jag tror och hoppas att han nog kan bli en bra pappa också. Just nu finns han ju i sthlm så det är ju en omöjlighet i dagsläget, men jag tror i alla fall att det kommer funka framöver. Han älskar henne och vill finnas i hennes liv. Så som det ska vara. Det som mina funderingar ofta landar kring är ju HENNES relation till honom. Som det är nu träffas dom ju aldrig. Hon träffar däremot mina kompisar väldigt ofta, och jag ser ju tydligt att hon fattat tycke för johannes också tex. Söker hans uppmärksamhet och flinar liksom. Inte vet jag hur man ska hantera det.. Det är jobbigt och roligt på samma gång. Jag kan ju omöjligt förklara för henne att det är Niklas som är pappa, men hon skiter väl i vilket. Hon blir glad när hon träffar Niklas och hon blir glad när hon träffar min mamma och ja, hon är ju typ jämt glad.. men äh, det här blev mest invecklat. Jag trasslade in mig i mina egna tankar tror jag. Det jag menar är att hon vet inte vad mamma och pappa betyder ens. Hon tycker om dom personer hon träffar ofta, och jag blir lite ledsen över att hon inte känner sin pappa. För det gör hon ju faktiskt inte. Och jag är faktiskt ledsen för hans skull också, 'även fast det är helt självvalt. Det är ändå lite sorgligt kan jag tycka. Ja ja det var väl vad jag ville ha sagt med det... surrsurr.

Den där jävla grannen

Nu får jag väl hoppas till gudarna att min granne inte skulle råka snubbla över min blogg, för jag blir seriöst snart arg! Eller förresten, hoppas han snubblar på den! Dels för att han förtjänar att snubbla, och sedan för att han kanske skulle känna att det är dags att bli normal. 
Okej, för den som inte vet.. Jag bor i ett gammalt trähus. Man går in genom en grön dörr. Innanför den gröna dörren finns två vita dörrar. Den ena leder in i min lägenhet och den andra leder in i grannens lägenhet. Som bekant finns det ofta lås på dörrar. Det kan ju vara bra kan jag tycka. Nu är det bara det att min granne är MANISK på att låsa dörrar! Det spelar ingen roll att klockan är mitt på dagen och han ska gå till svättstugan som ligger direkt nedanför trappen som går upp till vår gröna dörr, så låser han den varje gång han går ner! Fem minuter senare kommer han upp, rycker i handtaget och blir antagligen förvånad varje gång han inser att den är låst. Han låser upp dörren, går in, låser den gröna dörren, går in i sin lägenhet och låser sin vita dörr. Och så håller det på. Det här är en sån kväll då jag antar att han haft tvättstugan, för det är ett jävla knäppande i dessa lås! Och så när han går runt där i sin lägenhet som garanterat är kliniskt ren så tror jag han ungefär två gånger varje timme tänker "hmm undra om jag har låst min vita dörr!?" och så går han dit och rycker i handtaget. Den är ju utan undantag låst, men man kan ju aldrig vara too sure så att säga...
Egentligen ska väl inte det här störa mig så mycket kan man tycka, men det är för det första sjukt störigt att det låter högt varje gång, och sedan är det den ständiga oron att bli utlåst! Tex nu när jag har en babyvakt så kan jag gå ner i tvättstugan utan Evelin, och då gäller det att aldrig någonsin glömma nyckeln, för då är hon ju ensam hemma på allvar rätt vad det är.! En gång hann han till och med låsa när jag var ut med soporna liksom. Men jag har vant mig vid att alltid ta med nyckel nu. Men plötsligt händer det ni vet. Man glömmer. Den dagen kommer jag nog bli riktigt ordentligt rosenrasande på honom. Och nej, det är inte Ragnar 80 år, utan det är typ Johan 25 eller nåt. Han heter nog inte Johan och är säkert inte 25 heller men ni fattar grejen. Nu tror jag han sover. Han är en sån som joggar varje dag och lägger sig alltid före elva. Säkert en jävulsk tönt. Han ser fånig ut också. Blond och vita tänder. Det är inte okej.

Man får skämmas......

När jag vaknade upp sådär oroväckande utvilat efter en tupplur så förstod jag omedelbart att jag försovit mig.. Evelin somnade kl 10 så jag passade på att få mig en förmiddagslur jag med. vi skulle ju inte vara på bvc förän kl 13 och evelin sover oftast inte ens i en timma. MEN döm min förvåning när jag såg att klockan var fem i ett... den som säger att man inte behöver nån väckarklocka när man har barn kan få gå och hänga sig. det var ju inte bara så att vi skulle väga o mäta heller, utan hon skulle ju vaccineras. 5 mån-sprutan. Och hon är ju mer än 5 mån så jag hoppas ju att det inte gör nånting.

Linga skickade iaf ett jättefint kort på Eve:



Jag håller åter igen på att baka en paj :) det var faktiskt rätt länge sen nu. Jag fick äpplen av Leila, Evelins farmor, så jag hade i princip inget val! Plus att jag hade två bananer som var lite bruna och det är ju dumt att kasta. :P

Haleluja gud är god!

JJJJAAAAAA äntligen har FK beslutat att jag ska få bostadsbidrag! Närmare bestämt imorgon kommer jag att få  pengar.! Jag vet inte om det är fult att skriva specifika summor på det här viset, men whattaheck, det är bara pengar! Men det är bara pengar som kommer göra ofantligt stor skillnad för mig. Jag är så sjukt lättad.. Och dom har även tagit beslut om underhållsstöd ser jag, men det ska komma på posten. Evelin ska få leksaker den här månaden! Hon har bara två tuggleksaker, en skallra och ett par nallar att leka med nu, och det duger ICKE! hon är lite mer svårroad nu så det måste till lite mer. Johannes kom på att hon tycker det är sjukt roligt när man lägger en liten trasa över ansiktet på henne och sen lyfter den iaf. :P Hennes favvo-lek i dagsläget :P Dessutom kan hon sitta själv i soffan nu, utan att luta sig på nåt. Impressive!

Igår var vi och morsade på Malin och Lovisa när dom skulle väga o mäta på bvc. fick även morsa på fina moster Eva som satt i receptionen. 
Sen gick vi hem och umgicks med Linda o Leon. Vi gjorde nästan hela låten som ska vara till deras musikvideo sen =) Kommer bli fantastiskt bra!  Snor en bild från Lindas blogg bara för att dom var så söta och att Leon för en gångs skull log på bild :)



Nämen, en pudding!

Jag har hittat en ny favoritlåt, det händer då och då. Det var Erika/Gösta som skickade den till mig, och nu fick jag för mig att jag skulle kolla på bilder på google, och så visar det sig att han är en pudding! 


Mums.



J:et som fick ett namn

Det släpptes liksom ut igår, som en fjärt som liksom legat lite på lur ett tag, fast ni vet, krupit tillbaks och försvunnit några gånger så att man liksom blivit lite osäker på om den skulle komma till slut över huvud taget. Men den gjorde det. Med buller o bång ;) 

En fjärt som heter Johannes. Han är bra nästan hela tiden. Och däremellan är han fin.

:)

Sjukt festligt!

Idag har varit en trevlig dag! Robin kom hit vid lunch och hade med sig nån kina-aktig mat, kanske thai, inte vet jag. Det var iaf gott. Vi surrade och spelade lite och sådär. Sen kom Linda hit också, och vi drack kaffe och surrade och så började vi på en musikvideo och en låt som Evelin och Leon är huvudpersoner i. Dom ska sjunga till varann och vara huvudpersoner i videon, det kommer bli sjukt bra! Fast Leon gråter typ hela tiden och Evelin skrattar så det blir lite halvknäppt. Men han får sjunga I cry hela tiden och hon får sjunga att hon är happy och comforts him. :P Resultatet kommer garanterat upp här så småning om :D

Igår kväll kom Emelie och hennes manboy hit innan dom skulle åka hemöver igen. Vi kollade på idol också och det är ju också sjukt festligt. Jag älskar den blyga killen. Han är mycket underhållande.

Nu har jag överdoserat kaffe och är halvskakis men ändå jääävulskt trött. Ikväll blir det idol och muffins med J. Det ska bli roligt att se honom när han kommer, för han kommer se ut som en blöt katt efter att ha gått från stan och hit.! Om det inte mot förmodan skulle sluta regna innan. Men det regnar verkligen mycket och det regnar rakt från sidan och rakt in i köket.. trodde katterna hade vält ut vattenskålen på golvet men det är ju regnet som gjort en stor pöl där... ska torka upp nu. Herrå!

Eve äter gröt :)


God morgon.

Äntligen fick jag titta u genom fönstret på morgonen och se ljuset.. :P Idag skiner alltså solen, och det passar mig mycket bra eftersom jag ska gå till stan. Jag har sagt hela veckan att jag ska det men det har inte blivit. Jag har varit trött, lat och gjort andra saker istället. Men idag ska jag. Ska träffa Emma för en fika, gå på apoteket, kolla efter nån body till Eve och inhandla lite krubb, sen möter jag upp J när han slutar och så går vi i ide tills åtminstone imornkväll. 
Jag ska undersöka hur kapitalet ser ut nu och skriva en inköpslista. Sist jag kollade hade jag typ 130kr, men miracles do happen, jag drömmer om plötsliga tusenlappar.. :) Evelin håller på att somna medan jag ammar så jag blir nog sittandes en stund till.. 


ca 5 min sedan :)

Mina favvo-compisar

Dagen har varit sådär kanon som bara en kanondag kan vara.! Anton och Fredrik dök upp runt halv tre, tog min beställning och åkte och köpte pizza åt oss. Jag beställde hawaii med vitlökssås, fick en hawaii med ingen sås alls, men den var ändå god. Sen gjorde vi väl egentligen inte så mycket, surrade och garvade mest. Sjukt roligt iaf :) dom var här till typ åtta, och som jag utlovat knäppte jag även nån bild. Ni som har fb har väl redan sett dom men jag lägger upp en iaf :)



Nu är situationen som följer; jag är sjukt fikasugen, har ingen mjölk, har ätit en gammal glass jag hittade längst in i frysen men är fortfarande inte alls nöjd, har ätit slut på bullarna jag fick av syster för länge sen (vi åt upp de sista idag iofs), kan inte gå på nån mack eftersom barnet sover, och har inte en enda frukt som jag kan göra en paj av.. mao frustrerad! 

Just nu behöver jag även bli distraherad för jag har börjat rycka i ögonfransarna... INTE bra. Distrahera mig med gotta dååååå!

GRATTIS

Idag blir Evelin prick 5 månader gammal.. var tar tiden vägen!? 

Dagens bild


Den läskiga dottern

Evelin har ikväll hittat på ett ljud som ICKE uppskattas! Hon satt och tittade på tv i sin babysitter och helt plötsligt börjar hon låta som att hon inte får nån luft. Ni vet sådär när man ska andas in med munnen och så går det sjukt trögt och väser.. så lät hon.. Gick fram till henne, och då bara flinar hon åt mig.. efter en stund gjorde hon samma läte igen. Jävulskt orolig blev jag ju och tog upp henne och inte ett knyst. Bara nöjd tjej. Sen fortsatte det så hela kvällen. Hon har ju ganska uppenbart inte alls svårt att få luft och är som vanligt rätt glad och nöjd, men man blir ju fortfarande sjukt nojig. Nu sover hon sött i alla fall. Fel att hitta på ett ljud som är gulligt och inte sådär läskigt då!? 

Jaja hur som helst.. Veckan har varit bra. I söndags var jag i indal hos robin, men det har jag säkert redan sagt. Vi var och kollade när J spelade match mot indal. Det började regna så vi drog därifrån innan dom var klara och så åt vi sjukt god kyckling och såg en film.. water for elephants. Den var helt ok. Evelin somnade. Hon är sin mammas dotter. :P


Och så en bild från Robin o Maddes kök. Sjukt fin tapet!

I måndags gjorde jag väl inte nåt vad jag kan minnas. Igår var jag till Linda o Linus och tittade på Idol. Jag försökte att inte surra bort hela avsnittet men det var fler än jag som pratade så exakt allt såg vi nog inte :) Vi knäppte kort som ska bli julkort på Evelin och Leon var med på julstämningen han med. Evelin fick ha på sig sin pepparkaksklänning som är i stl 80, men det gick lika bra det :) Tänkte inte jag skulle lägga upp den bild som eventuellt blir själva julkortet men jag lägger upp en bild som är på Leon o Evelin i sann julanda i alla fall :) Linda är sjukt talented fotograf :)



Jag är en brutalt ogenomtänkt tjej så jag hade ingen barnvagn med mig så jag kunde ta mig hem. Istället gick jag till J och sov över där. Imorse styrde jag kosan tillbaka till Linda. Hon var i tvättstugan när jag kom dit så hon blev rädd när hon kom in och så stod jag och Evelin i hallen som två inbrottstjuvar. Leon låg i sängen och sov. Vi drack kaffe och lyssnade på låtar som hon skulle göra musikvideo till och så pratade vi skit om folk. Jag gillar att prata skit om folk. Neeeeeeeeeeeeeeeeee :) Vi pratade bara om allt möjligt. Sen knäppte vi lite mer kort på kottarna också. Man får dock skynda sig för det är alltid nån av dom som ska hålla på och vara motvals. Men nån fin bild blev det alltid :) 



Måste göra en förstoring på ögonen så ni får se.. sjukt vad fina ögon dom har :)



Vackert vackert. 

Sen var ju tanken att jag skulle till kyrko idag men det blev inte så. Jag var sjukt trött och jag och evelin sov från och till under åtminstone tre timmar. Sedan åt jag äppelmos med gröt. Jag hade även en banan kvar så jag skivade ner den i en form och la på smuldeg och så vips hade jag en liten bananpaj! Hade även marzansås till. Jag åt upp hela pajen på en gång. Sjukt gott! När jag slutar amma kommer jag bli en porker :P

Imorgon blir veckans höjdpunkt! Då kommer nämligen två gamla com-pisar och hälsar på mig :D (alltså kompisar från comhem) ! Ska bli så sjukt roligt att träffa dom :) Anton och Fredrik alltså. :) Jag ska knäppa kort på dom om jag hittar kameran, de finns en stor risk att jag glömt den hos Linda. Annars tar jag med mobilen då.. På fredag har jag planerat en fika med Lövets Emma :) fasen det blir höjdpunkter varje dag typ, för på lördag fyller Gösta 25 år (för den som följer bloggen och undrar så heter Gösta egentligen Erika Elmqvist) och då är tanken att jag ska make an apperence på hennes kalas iaf :) Dessutom så kommer Emelie att vara hos Robin och det ska bli sjukt roligt att träffa henne också! Det var så att säga inte igår!

Hej mastodont-inlägg.. Men för den som inte är intresserad är det bara att titta på bilderna istället då :) 

Tja rå!

visibly not clear...

Jag är så sjukt less på allt vad hormoner heter.. Okej om det hade varit känslor upp och ner o hit och dit bara, men dessa FÖRBANNADE finnar!!? ska man måsta ha det så eller?? Och min kropp kan inte hålla sig till en vettig temperatur heller, fast jag kan inte svära på att det beror på mina hormoner. Hur som helst, just nu skulle jag mer än gärna bli finn-fri.. eller åtminstone bli kvitt några stycken. Skulle kunna sluta amma bara därför.. men minst en månad till nu. sen får vi se..

Ändrade planer

Det blev ett häftigt oväder precis när vi skulle åka och gratta Isagell så den planen blev det inget av med. Ingen vill ut på vägarna när man till och med som bil måste vada för att ta sig fram.. Istället trodde jag att jag skulle sitta hemma och vara bitter över att inte ha nånting att göra men en nära vän till mig, vi kan kalla henne Gösta, kom och gjorde mig sällskap. Mamma kom även hit med lite mjölk och yoghurt åt mig, och fick kånka på Eve ett tag :) Så min halvt misslyckade kväll blev istället jättetrevlig. Jag och Gösta delade med oss av våra musikaliska upptäckter och hon busade med Evelin jättemycket så hon nästan skrattade.. :D Alltså hon har inte skrattat än, men hon skriker rakt ut av lycka i alla fall, men snart tror jag första skrattet kommer alltså! Det är inte många hon blir så skitglad av som Gösta, så Gösta får känna sig speciell :) 

Nu ska jag nog kvällsfika för andra gången ikväll och sedan ta med mig den nya baby-vakten (TACK MAMMA) och kika efter Sully som fortfarande är på vift. 



Bjuder på en bild på min kusin Clara med Evelin från när vi var och grattade min syster för andra gången. Samtliga brudar på den rätta sidan av släkten var där, alltså Mamma, moster Lena, moster Eva, Evas dotter Clara, jag och syster Erika. Och så morotskaka och tårta.

Och Evelin för bövelen!!

Löpet

Jaa, Sully-katten är fortfarande borta. Han måste ju ha rymt. Jag tyckte jag såg honom igår men han kom inte när jag ropade så det kanske inte var han.. Scala-katten löper fortfarande. Hon låter så sjukt illa så jag litegrann hoppas att hon ska rymma och inte komma tillbaks. Men fönstrena är säkrade och jag gav henne ett p-piller istället. Det är alltid en utmaning att få henne att svälja pillret eftersom man inte kan lura ner det i nån mat. Hon äter inte blötmat nämligen. Men hon svalde den till slut efter att ha spottat ut den på golfvet ett antal gånger. Jag hoppas verkligen att löpet går över fort nu! Hon väcker ju barnet hela tiden.! 
Bernet kan för övrigt rulla runt ganska bra nu åt båda hållen. Alltså från mage till rygg och tvärtom :) Man blir ju stolt ;)



Idag ska vi till Evelins kusin Isagell och gratulera henne. Hon fyller år. Jag får skämmas och säga att jag inte vet hur mycket hon fyller.. Tänker inte gissa heller för då blir det bara ännu mer dumt.  Tänker försöka komma ihåg att ta med mig kameran så kanske det blir någon bild i alla fall! Det blir liksom inga roliga bilder när man knäpper med mobilen. Tänk hur fin den här bilden hade varit med lite skärpa och lite mindre grumligt.. Har ju fått låna en jättebra kamera av Linda så jag måste passa på att utnytja den :) 

Eve sitter och tittar på Simpsons och jag ska äta lite gröt nu innan jag ska åka. Det är ju kanske bara typ 40 min kvar. 

Pusselipuss

borta??

Det har varit en angenäm vecka hittills! I måndags gjorde vii inte just nånting tror jag. Nicke var hit en sväng och morsade på Evelin och Linda och Leon kom samtidigt typ. Det var nice, och farmor Leila kom också. Vi drack kaffe o åt muffins typ. Eve satt mest hos farmor som var så glad att få träffa henne. Det blir rätt sällan. Leila o niklas pep iväg efter någon timma men Linda o Leon stannade kvar och fu funderade på vilka låtar vi ska spela på Leilas 60-årskalas nästa år. Det är bra att va ute i tid har jag hört :P
Tisdagsförmiddagen var lugn. Vi lullade bara på hela morgonen. Niklas o Albert kom vid typ ett och var kvar nån timma. Evelin provade hoppgungan igen men hon har inte fattat att man ska skutta än. 
På eftermiddagen kom Erika och Linnea hit och drack kaffe o pratade skit sådär som flickor gör :) När dom hade åkt så kom Linda o hämtade mig och så ålte vi till deras place och kollade på idol. Mycket pleasent. Men jag pratar ju mig igenom alla program vi ska se så jag fick titta på reprisen hos j sen. Han bor alldeles nära Linga o Linus så när det började bli kväll igen gick vi dit för att titta på true talent. Jag fick bilar o j fick öl. Bra deal. :) Dock insåg vi samtliga att true talent plötsligt suger så det var ju tråkigt. Men jag var som vanligt sjukt ouppmärksam på tvn ändå så det gjorde inte så mycket. 
Vi gick hem runt 23 iaf fast Eve ville inte sova ändå och det blev sen kväll.
Så nu är jag hemma hos mig igen. Jag hade fyllt på med mat o vatten åt katterna och stängt fönstren så att allt skulle vara på sin plats när jag nu kom hem, MEN ICKE.. Det första jag möts av är en katt-kräks utanför badrummet. såg ut att bestå av gräs mest, men jag har inget gräs hemma så jag vet inte säkert.. Scala mötte mig i dörren och lär värre än Evelin gör när hon har ont i magen..Hon löpte när jag for men nu löper hon 700ggr värre! Slängde ett öga i matskålen o den var i princip tom.. tänkte att om jag häller i mat så kommer väl Sully också fram.. MEN ICKE DET HELLER! han är alltså spårlöst försvunnen... Jag tittade till slut också i toan för jag tänkte att han säkert krypit in under locket, ramlat ner o drunknat, men han var inte där heller.. har varit hemma i många timmar nu men han är inte här! så jävla skumt...

Dutti!

Jag har ju försökt i flera dagar att få tag i hyresvärden, men det har varit upptaget och då har jag bara försökt typ tre gånger innan jag gett upp. Men nu gjorde jag faktiskt fyra försök och på fjärde försöket kom jag ju fram! Sjukt bra. :) Jag har ju en stockholmare som hyresvärd så jag trodde han hade noll koll på allting, men han var riktigt med.! Han frågade om det var stökigt med målningen och allt, och jag sa att jag bor ju i huset innanför så att jag inte märkte av det, och han sa liksom jahaa bor du i det röda? Jamen det är ju nymålat bara för något år sedan och blablabla.. Jättetrevlig prick! Han hade även full koll på vad jag behövde för papper för att kunna få bostadsbidrag och skulle skicka det idag så jag hade det på måndag eller tisdag så det känns ju himla lovande. Så nu ska jag bara dra en kopia på mitt kontrakt och sedan är det ju bara att skicka ansökan. sjukt bra. Hoppas det blir ordning på underhållet också för då kanske jag kommer klara mig hur bra som helst framöver. Förutom restskatten då, men den kan jag ju hinna spara ihop till om jag får det där andra hoppas jag.. fast nää det är inte logiskt att tänka så. suck.

Jaja, lite på bättringen känns det ju som att det är.



Sjuklingen

Evelin är fortfarande sjuk. Å man får så himla dåligt samvete.. jag har träffat massa folk som varit förkylda ju! Jag har knappt reflekterat över att hon kan bli smittad. Hade varit bättre att stänga in oss en vecka eller så om hon hade sluppit det här. Hon snorar och hostar och har feber.. fast hon mår bättre idag än igår och igårnatt iaf, så det är ju alltid nåt.! 
Pappa kom med alvedon och nezeril åt henne på sin lunch igår, det var räddningen eftersom hon varit så täppt att hon knappt fått nån luft genom näsan ju.. Och sedan kom räddning nr 2 i form av mamma på kvällen! Hon var en ängel som åkte och handlade åt oss och katterna, sedan kom hon hit och plockade lite i mitt stökiga hem och gav mig en stund att äta och gå på toa och sånt man inte hinner med när man har ett sjukt barn :P Ibland undrar jag om jag någonsin skulle klara mig om jag exempelvis hade bott i härnösand fortfarande.. där hade jag ju ingen familj eller nånting så då hade jag nog gått under för länge sen.! Jag är så grymt tacksam för all hjälp jag får, både av min egen familj och av Ns familj. Dom är verkligen guld värda allihopa! Och särskillt ska jag säga, Emma och Stefan som hjälpte mig så otroooligt mycket precis i början, när jag inte ens orkade vara hemma för att allt var så jobbigt. Då fick jag bo hos dom och livet blev så himla mycket lättare. Så fantastiskt generösa människor. 
Det kanske låter som att jag bara är så himla tacksam för att jag får hjälp, men dom här människorna betyder himla mycket för mig utan det där också.. Ville bara poängtera det. 



Såhär kan man ligga och sova om man är lite tjock och förkyld.