besvikelsen

Jag HATAR när personer man trodde att man viste vilka dom var visar sig vara något helt annat.. Jag har alltid varit övertygad om att om man pratar om saker så löser det sig alltsom oftast, men alla fungerar inte så. En del pratar helt enkelt inte om saker och ting! Jag har jävligt svårt att acceptera det. Det är svagt enligt mig att inte förklara vad problemet är, och istället  bara hålla fast vid att vara förbannad och inte heller lyssna på vad andra människor har att säga.
För mig är familjen fryktansvärt viktig, och det gäller också "the extended family". Respekt är en viktig byggsten för att det ska funngera. Jag har aldrig sagt eller kännt att jag hatar eller skiter i någon av mina familjemedlemmar. Vad dom än ksulle göra mot mig så skulle dom alltid vara min familj och jag skulle älska dom no matter what, och jag blir alltid lika förvånad när jag möter människor som inte känner så.. 
Sluta prata om blodsband, eller börja visa att dom betyder nånting för dig också.


Nu har jag fått skrivit av mig, äntligen. det här är nånting jag fan inte kan släppa. Jag har aldrig kännt mig så jävla besviken, och aldrig har jag haft så skev uppfattning om någon förut.
Menmen, man lär sig nog av alla sina misstag.


Jag har börjat bygga pussel! Det är bra terapi, mycket lugnande och det tar ju sin lilla tid..!


Jag kom en bra bit dom två första dagarna tycker jag :)Här fick jag hjälp ev Emelie och pusselexperten Kristina!


Såhär ska det bli när det är klart.! Lycka till emma......


Den dagen vi var till birsta och fick punka så köpte jag en ljusgrej till väggen i vardagsrummet. Det blev så tomt när vi tog bort den gigantiska tv-möbeln.!


Ganska fin, men lite sne!


Det här fick bli vår nya tv-möbel. Mycket mindre och kanske inte riktigt lika stabil... :)

I lördags var vi på Daltons en liten sväng för att träffa stefan. Jag har inga kommentarer om den kvällen alls. Bilder.


Linda och Peter


Stefan


LingoLinen


Jag och min babe


Niklas och barndomsvän Hanna


Jag går LimboIdag ska vi ner på stan och hämta cyklarna, städa lite och gå på ljusparty hos mamma. Nu ska jag ringa och höra om jag kan få nån lön kanske...!!!!!!!!!

Hejdå.

Hets!

Jag känner ju att eftersom Nicke är så duktig på att blogga så måste jag också.! Fast det som ligger i grunden för att jag bloggar så lite och niklar bloggar så mycket är ju egentligen att det är jag som sitter och skriver hans blogg! Därför orkar jag inte skriva min egen alla gånger.. :) Det är alltså inte jag som har kommit på det som står i hans blogg, men det är jag som knappar in det. Gå och kolla in det! http://nickelicious.blogg.se

Det jag gjort sen senast är ju iaf en hel del! Jag slänger upp bilder med korta beskrivningar bara så slipper jag knappa så mycket... Jag har redan skrivit ett inlägg om granar och smör på nickes blogg så jag är lite slö i fingrarna... :P
Vi cyklade till Kovland! På tisdagen eller nåt sånt. Fast den här stigen är väl typ i bergsåker vill jag minnas...


Empa och Nicke - full fart!


Kyrkan i kovland. mycket fint. :)


Matpaus!


Nicke och Empa på vallens skolgård! Dom diggade taket...


Vi stötte på Märit också och hon bjöd in oss på en kopp kaffe.


Vägskada på en skogsstig... haha!


Hela gänget!


Bikerchicks!Vi cyklade till Birsta igen. Det har vi ju alltså gjort förut. Grymt aktiva blev vi ju när det var finväder hela veckan!Framme...
Vi var ut till ikea i ...torsdags..?
Ja när vi skulle hem iallafall så hade vi fått punka. LYCKAT! Tur att det var vid stängningstid så vi inte hade alltför många åskådare...

Daniel och nicke hjälptes åt med domkraften....


... och Empa tittade oroligt på,,


Det var ju hennes bil...


Den snubben drog fast reservdäcket. Han som håller i fälgkorset.Och vi tog oss faktiskt hem!

Turkiet

Nu har vi varit i Alanya iallafall! Det var grymt skönt att komma bort ett tag måste jag säga. Det var dock lite väl varmt tycker jag. Typ 35 grader på kvällen och ännu varmare på dagen.! Jag nicke Kristina och Daniel var det som åkte iallafall. Mycket bra sällskap måstejag säga!
Vad vi gjorde kan jag ju skriva nästa gång jag lägger upp bilder. Nu ska jag bara lägga upp bilder som jag knäppt på kort :P många som fattar... Ni ser väl.!
(redigerat nu i efterhand, 090117, riktiga bilder :P)Så! Ganska härligt va? Det där var iaf när vi var på en heldags båttur på havet. Dom stannade då och då så man fick hoppa i vattnet. Det var nästan inte ens svalkande...! Mycket varmt. :)

See ya!