It's only pain...

First of all must go
Your scent upon my pillow
And then I'll say goodbye
to your whispers in my dreams.
And then our lips will part
In my mind and in my heart,
Cos your kiss
Went deeper than my skin.

Piece by piece
is how I'll let go of you
Kiss by kiss
Will leave my mind one at a time
One at a time

meatloaf

Wow kolla in..

http://www.youtube.com/watch?v=3-bnGUTyFw0

Jag och skriveri..

Jag och André har pratat mycket nu och ja.. vi ska försöka få nån rätsida på allting. Tar ett litet break och ser var vi hamnar.

Det är jobbigt nu.

känslan

Sitter på jobbet.. jobbar 20-08 inatt. Det snurrar runt som sjutton och jag vet varken ut eller in. På allvar alltså. Jag tror inte att jag har varit riktigt lika förvirrad förut.! Jag vet inte vad jag ska göra med livet och allting... Imorgon tänkte jag åka till Robin och få lufta tankarna ordentligt. Det var ett tag sen nu.
Livet är alldeles för invecklat för min smak. Och så har jag eksem i håret...

Svaret på alla frågor är:


Jag vet inte.

Jag har glömt

Jag har glömt bort hur man raderar inlägg.... jäkligt irriterande. Det blev två likadana såg jag.. men nu redigerar jag ett av dom så det förvandlas till det här.

Ikväll har jag varit hos Robin. Per-Arne fyllde år idag så vu hade lite film och mys. Amanda var med också.
Imorn jobbar jag.. började fundera just på  matfrågan.. men det löser sig. Jag får gå och handla nåt imorn.. Nu bordejag egentligen sova faktiskt.. Ska nog göra det även.

Vi hörs


Tanke

Min värld är i 901 bitar
och jag som aldrig haft tålamod
med pussel
Och bitarna är ändå skeva


Rekommenderas från 200år


Det känns helt hopplöst
stundvis
Dit orkar jag aldrig gå



Men så kommer Du
rakt in i mitt liv
och lurar mig till leenden
när jag känner mig som tröttast


Täljer på bitarna
och får dom att passa

Jag kan sätta ihop allt nu
om jag vill

En bit i taget





Men jag vill inte


Vända på dygnet

Hej. Jag sitter här med en katt i knät och försöker vända på dygnet.. litegrann iallafall! Ska nämligen ha ett pass från 14.00 - 08.00 på torsdag och det blir länge att vara vaken.. Så nu börjar vändningen.!
Det är bara en stackare på min msn som är vaken som jag kan prata med och det är Micke som jobbar på Wecall. Han har också blivit hundbiten när han var liten fast i armen. och så var det med det. Jag har ritat lite i afton också. det var länge sen nu! Kul!
Jag kan ju lägga upp nån bild kanske om det funkar!

soverKatt som sover på min nacke!

ritatDet där ritade jag..

jag lär ju uppdatera.. :) men tills vidare, Tata!

ptja..

Har inte så mycket att göra just nu... så jag tänkte jag kunde blogga.. Men jag har inte så mycket att skriva om heller så det blir väl inte mycet till blogg.! Jag har en katt som ligger och sover på min axel iallafall. Den lilla. Först låg hon i min luva men hon flyttade sig.

På onsdag morgon åker André på utbildning i sthlm. Där ska han vara tills på torsdag kväll tror jag..! Eller om han kommer hem på fredan... Jag vet inte så noga, men jag antar att det blir torsdan!  På fredag fyller han år. Nu ska jag faktiskt ta och slänga på mig lite smink och sätta mig på bussen.. ska jobba på wecall idag. Tänkte gå en sväng på stan först bara.!


Trallallaa

Helgen! :D

Gud vilken härlig helg jag har haft (hittills)! Det började med att jag i fredags kväll jobbade på Wecall. Det var superkul faktiskt, fast jag sålde dåligt. Fem st fick jag iväg bara... Men ändå! Sedan när jag satt på bussen på väg hem så ringde Danel! Han sa att han var på väg hem till oss och frågade om jag behövde skjuts. Men jag behövde inte det för jag satt ju på bussen :) Han dök iaf upp strax efter att jag kommit hem, och med sig hade han en vattenpipa och en gitarr! Helt kanon. Vi rökte vattenpipa och surrade ett tag och sen bestämde vi oss för att åka hem till honom och hämta lite vin och lite frusna hallon och lite 7up, så då gjorde vi det. Jag blev dock trött vid tvåtiden och gick och sov, medan André och Danel partade vidare en stund. Sedan sov danel över på vår soffa. Och katterna är jättesams! Igår sov dom tom jättenära varann! Mys


Vattenpipan

Danel spelar

André blåser rök i vindrinken

Det enda av mig som fastnade på bild. Jag och Dista (provar namn).

Imorse gjorde vi iordning en fin frukostbuffé i köket (=P) och sen satt vi vid tvn och tog det lugnt ett tag. SEDAN tog vi och åkte till Daniels mormor och morfar och badade i deras INOMHUSPOOL, och bastade i deras  BASTU =) Skithärligt var det och jag peelade jättemycket =) Sen åkte vi hem hit och jag lagade iordning en kycklinggryta som vi åt. Nu har Daniel åkt vidare men mamma och Leif är här nu och tittar på melodifestivalen nu! .

Poolen vi badade i :)

André med flytanordning

Leif, Mamma och André

Leif, mamma och katten! Katten ligger konstigt.


Jag och André har hyrt en film också som vi tänkte titta på men vi får väl (Mamma hälsar) se om dom här tänkte titta klart på festivalen. Men det kanske är slut snart också

Hejrå!

Abessinier, fast bara en halv.

Hittade lite fakta som kan komma att stämma in lite på "den lilla katten"!


"Abessiniern är elegant och kraftfullt byggd. Den har smala ben, små ovala tassar och relativt lång svans. Huvudet ska vara kilformat med mjuka linjer. Öronen är stora och placerade brett isär. Den karaktäristiska teckningen i ansiktet, tillsammans med de stora, mandelformade ögonen, förstärker uttrycket. Ett uttryck som brukar benämnas "aby-look" och som innebär en kombination av vildhet och vänlighet.

Abessiniern är en stor personlighet och individualist. De flesta är ovanligt snabbtänkta, alerta och företagsamma. De lär sig ofta att öppna dörrar, skåp och lådor. De listar ut hur de ska ta sig ut ur, upp på eller in till något när så behövs. Ofta är det något ätbart som lockar, för abyn är i allmänhet mycket matglad. Av samma orsak har rasen en tendens till tjuvaktighet, även om de faktiskt är mycket läraktiga och väl vet vad som är rätt och fel.

En abessinier lätt lär sig att t ex hoppa genom en ring, komma på inkallning och gå i koppel. Många abys har också en naturlig fallenhet för apportering.

Abyn trivs på höga höjder och man finner ofta sin katt i bokhyllan eller på dörrkarmen. Tack vare rasens smidiga, kraftfulla kroppsbyggnad och intelligens är abessiniern en enastående jägare. Jaktlekar är också nära till hands när två abessinierkatter ska leka med varandra. Att jaga ikapp, anfalla och sedan rusa vidare i ombytt turordning roar såväl unga som vuxna katter av den här rasen."

Vi får väl se..!
Idag har jag också jobbat. Fast jag har varit skitklen dom senaste dagarna. Igår var jag riktigt dålig. Låg på soffan och var stackars hela kvällen. Men pengar behöver jag! Imorn ska jag på arbetsförmedlingen kl 10... har inte lyckats fixa typ NÅT intyg.. =( Eller jo det från kalix, men det vetefaan vars jag har gjort av! KLANTARSLE!!! Men jag har inte fattat att jag ska.. och att det var så snart.. eller jag har inga ursäkter.. jag är puckad. Imorn kväll ska jag även jobba på Wecall.. specialkväll typ.. Lovade Mickepicke att jag skulle komma och så behöver jag ju dom pengarna lika mycket!

Även så funderar vi på att hyra en bil och åka till Hoting i helgen. MEn vi får se, det kostar ju pengar det med. Och så är jag ju inte helt kry. Men vi märker väl :)

Nu ska jag sällskapa andré med en film. Han ska äta mina sunkiga mackor som jag tog med till jobbet men aldrig åt. HEEjo.