Kära hjärtanes dag

Ja, den dagen kom den med. Jag har inte kännt av det så mycket egentligen. Det är ju bara en vanlig lördag. Kärlek finns ju med i varje dag.
Men det har inte blivit nåt "firande" idag för niklas ligger som en avslagen cola i soffan och har huvudverk, så förmodligen blir det väl tv4, Bruce almighty, ett glas smaklöst vatten, och kanske en rutten gammal cigarr från årsskiftet -08/09 för mig, bara för att förstärka min missär lite extra för alla er som är ute på romantisk middag eller bio eller liknande denna strålande vackra kväll ;)
Nej skämt åsido, jag är faktiskt nöjd med att få bara ta det lugnt ikväll eftersom jag jobbat hela veckan, spelat in demo hela helgen, och har en lååång arbetsvecka till framför mig. Lång kommer den bli för att jag missat helgvilan :P

Inspelningen går iallafall jättebra! Våra låtar är faktiskt inte alls dumma. Men vi har stora problem att enas om vilket tempo dom ska gå i. I övrigt är vi rörande överrens om hur saker och ting ska vara. Imorn blir väl en riktig långkörare kan jag gissa eftersom det är sista dagen. Bäst att vila upp sig ordentligt ikväll helt enkelt :) Dom andra flickorna skulle ju äta middag och dricka vin ikväll vad jag kunde förstå, så dom får väl vara trötta dom då så är jag pigg ;)
Ha så trevligt ikväll mina små landslideare!Nu ska jag lägga mig i soffan och kramas med min skrotnisse och titta på både greys och desperate!
Kärlek åt alla!

Jag skär mig....

...på alla papper och kartonger! Som jag jobbar och sliter.. ni skulle bara veta..!
Idag har jag fått den lyckan att jag ska få stanna kvar och jobba här på kvinnokliniken hela den här månaden, ev längre om carina i receptionen ska vara hemma och ta hand om sin mamma när hon skrivs ut. Så man får ju sannerligen hoppas :)

Ikväll ska jag repa. Vi ska ju snart spela in en ny demo. Idag fick jag ackorden till vår nyaste låt av Johanna.. Bättre sent än aldrig. :P Tydligen ska vi repa imorn med. Jag som hade tänkt åka skoter med robin hela dagen imorn :(
Det var ju dumt att jag bara visste om dagens rep. Menmen, vi får se hur det löser sig.

Nu är det fika! =)
 

Hejhej!

Ja du har ännu en helg gått förbi mig, och jag har inte hunnit vila nästan nånting..!
I fredags skulle jag först jobba och sen gå på begravningen, men jag mådde så jäkla dåligt hela morgonen att jag inte ens tog mig iväg till jobbet... =/ Men sen släppte det och begravningen blev iaf av. Det var jättefint men skitsorgligt. Helt omöjligt att hålla tårarna tillbaka vissa stunder.. Men sen på minnesstunden i sockenstugan så lättade stämningen och det blev till och med en hel del skratt. Jag är faktiskt mest glad för farmors skull. Nu skuttar hon nog runt på en grön äng med adolf i den ena handen och ragnar i den andra! :)
Jag knäppte inga kort i kyrkan men jag fick iaf till ett bra filmomslag. Den ska heta Mamma, Leif och Pappa ;)Resten av fredagen var vi bara hemma och tog det lugnt. Har jag för mig iaf. Syrran kom ju hit och käkade tacos för hon skulle ju åka hem redan morgonen efter. Kristina och Natalia kom också förbi, men dom åt ingenting. Niklas busade med Natalia.
När dom åkt och allt var lugnt så somnade jag ganska omgående. Niklas å andra sidan var vaken bra länge. Allt i sin vanliga ordning.
På lördagen hjälpte vi Kristina och hennes mamma att flytta. Kristina ska ju bo hos Daniel nu och hennes mamma ska bo på söndagsvägen. Det avslöjar jag bara för att jag inte kan minnas vad själva området heter :P
Sedan när vi kom hem så inväntade vi Petra och Tyra och så satt vi barnvakt hela kvällen natten och även idag till kl elva nånting. Eller vi... mest jag egentligen, för niklas var trött och jag sa att ansvaret låg på mig så det fick jag leva med :P  Det var kul men hon sov väl inte så gott inatt och jag var uppe redan vid kl fyra första gången, sen låg jag bara och inväntade nästa grinattack ;) Sen gick vi ut och promenerade en sväng på morgonen. Det var isjävla kallt!

Nu sitter jag och väntar på att Emelie ska komma. Vi ska göra ett kastbyte. Hon ska få igen pengar som jag lånat av henne för typ två månader sen och jag ska få igen mina skor som hon lånade för typ ett halvår sen, :P ELler längre!!

Imorn ska jag upp och jobba igen. Har jag såhär ont i  huvet imorn så..... ska jag jobba ändå men jag kommer bli arg!!

Hejå!