Livad helg!

Ja tjosan hejsan vad det gått vilt till den här helgen! Missförstå ej, jag har inte druckit en droppe, men vi har varit ute och härjat i naturen iaf!
I fredags känner jag mig osäker på om jag gjorde nånting måste jag säga, men i torsdags tog vi iaf båten ut till nånstans på alnö..parkerade i en liten hamn där och klev upp på land och grillade. Det var grymt trevligt!

Vi hade vattenskotern med oss dit också!
 Micke och Danne tog sig ett dopp!
Seriekrock?!

Ja det var typ torsdagen... Fredagen känns ganska svart... men lördagen däremot är alldeles för solklar för mitt eget bästa!! Det var dagen då va planerat en båtresa till härnösand.
När vi stod inne i hamnen och gjorde iordning och tankade båten så kom det sjömän, en och en, och varnade starkt för att åka dit på grund av MYCKET höga vågor.!  Det verkade inte lovande tyckte jag. efter de två första varningarna började robin ta saken på alvar och vi beslutade oss för att ta en tur ut till kattskär istället. Det var ju bara det att vi hamnade mitt ute på det vågiga havet ändå! Jag var nära döden och skrek i ett andetag hela vägen dit... kändes det som :P
När vi kommit förbi den värsta stormen så dog motorn.... tur tänkte vi att det hände just där istället för ute på vågorna.. då hade vi vält på en gång! Men däremot drev vi mot en stenhög så vi fick kasta ankare och försöka laga motorn. Det lyckades och vi puttrade vidare. Väl i land grillade vi igen.
 Tanka båten. Handpumpa!
Empa och Martina var med.
 
TRASIG MOTOR! (det var bränsleslangen som brännts av. Det lagades med eltejp.)

 Soligt och fint var det,  fast blåsigt.
 fiiiiint!

 sola och grilla
 Jag håller Tilda som somnade

 Empa rättar till mössan
 Sådär då blev man serverad lite käk =)
 Jag blev kapten ;)

På vägen hem var det lugnare på vattnet, men äventyret var inte slut för det! Vi gick på grund, Robin blev förbannad, vi tog oss loss och sen åkte vi hem :) Niklas fick köra!

 Niklas kör båten hem. Alnöbron i horisonten :P

Sedan blev det söndag. Robin var inte sen att höra av sig för att tala om att vi skulle följa med ut till Västanåfallet och grilla. Den här gången blev det en bilfärd! skönt att få ta igen sig efter den senaste nära-döden-upplevelsen.!

Niklas och Micke känner att dom kan besegra vattenfallet!

Jag hittade en häst!!
Vi var ju naturligtvistvungna att gå längst upp på vattenfallen och titta!
Niklas hittade en rutchkana!
 Gruppfoto! Robin är fotograf och fick inte vara med på bilden...
 Vi fiskade lite. Ingen fisk vaken där....
robin försöker släcka ner grillen :P
 Robin och Tilda i vattenfallet :)


Äventyret fortsätter väl i framtiden.. Nya sevärdigheter tills det inte finns fler! :D


Härlig vecka

Jaa nu har jag inte fått jobba nånting på hur länge som helst... men till det positiva hör ju att man hinner med en massa annat roligt istället! Båtresor och sånt :P Igår var vi till alnö på en båtresa, bilder kommer sedan. Imorn ska vi nog åka hela vägen till härnösand!

Idag dock har jag en städardag. Och så ska jag om några minuter dra och storhandla... det är GRYMT jobbigt att inte ha körkort och bil såna här dagar... men jag har en pensionär-vagn som jag ska dra hem maten i..

Niklas sitter ute på balkongen och sätter fast tusen klistermärken på lilla crossen. Eftersom han har psykiska besvär i tarmen idag så får jag handla och städa själv. MEN det gör jag så gärna så. Sen ska jag laga mat och ÄTA!

Best day EVER

Nja man ska inte överdriva, men idag har jag iallafall haft GRYMT trevligt!
Först så var vi till Jeanette för hon fyller år idag. Grattis.
Därefter hämtade Robin upp oss vid Ica Ettan och så tog vi en båttur ut till tjuvholmen och grillade. Det var skitfint väder och soligt hela tiden, utom de få gånger vi skulle göra nån skum sväng med båten, för dom stunderna tog det i och blåste storm.. konstig tajming.
Det var iallafall Jag, Niklas, Robin, Camilla, deras dotter Tilda, Micke, Björn, Björns tjej, Marie och Mattias.
Kattbilder!

 Scala
 Scala
 Scala
 Sally (inte lika mycket modell som scala)
 Sally

Fotograf var Kristina på en del bilder och  jag på en del.. :)

Internet!

Nu har vi varit utan internet i typ en vecka, men idag bestämde sig niklas för att meka med sladdarna bakom internetuttaget. Det gick dessvärre inte bra, dvs internet fungerade ju inte för det... men när jag sett att Niklas inte blev elektrifierad och dog så gick jag dit och mekade lite, och SIMSALABIM så fungerade det igen!!
Så där kom min bortförklaring om varför jag inte bloggat nånting.. :P Den egentliga orsaken är väl att jag typ aldrig kommer ihåg att jag ska uppdatera.. även fast jag är rätt duktig på att tjata på alla andra att dom ska uppsdatera :D

Sen sist har jag hunnit vara med Robin och Camilla vid båten deras, och kelat lite med deras mycket lilla Tilda!Den här veckan har gått åt till att repa med Linga. Hon frågade mig i måndags tror jag det var om jag kunde kompa henne när hon ska uppträda på pipelines 12timmars spelning.. vi ska dock bara köra 4 låtar som tur är så vi får nog ihop det. Vi har raggat på oss en gitarrist också som heter jens tror jag. Hoppas det går bra iallafall!
Men imorse blev jag mycket irriterad.. Jag klev upp vid nio ungefär. gick och kissade. ställde mig framför spegeln och upptäckte att en stor fläck ögonfransar var borta.. IGEN! Sedan svimmade jag på badrumsgolvet. Undrar om det har nånting med saken att göra... Ja tråkigt att vara ögonfranslös iallafall när man ska stå på scen...... Fast jag sitter nog i bakgrunden. Helst bakom ett svart skynke om jag får bestämma... :P

Nu ska jag snart åka och repa lite mer sedan ska jag till Kristina och Daniel! Det var så länge sen jag umgicks med dom så nu känner jag att abstinensen måste dämpas ;)
Jag har ätit tre mackor till middag idag. Kung ju.