Kul grej :)

Det här stal jag av syrran som stal den av Bogus. :)

Instruktioner:

Bläddra bland kontakterna på din mobil.
- Stanna slumpvis.
- Ta namnet och sätt som svar.

Hej, jag heter Andreas Gullinder 2.
Jag är jättekär i Danel Hegner,
men jag tycker att Erken Elmqvist är snyggast.
Den fulaste på hela jorden är Haleboplösenordet ,
fast H&M kundnr är nästan ännu fulare.
Jag tycker att Isak Nyberg är helknäpp,
men Johan Hund är nog den mest korkade person jag vet.
Hetast i universum är Katt,
och Lennart Franked kommer gå längst i livet.
Hejdå, nu ska jag gå och ha sex med Mikko

------


Haha ja det där blev ju fint.
  Mikko är för övrigt Nickes pappa så det var ju kul.

Jag fick min födelsedagspresent av niklas idag med. En skitfin Eva Attlingring. Tog kort men jag har inte lagt in bilden än. fixar det nästa gång.

Imorn ska jag jobba på Allégården igen. först 7-12 sen 16.30-21. fyfan. Men det blir nog bra det! Åka hem och sova emellan. Ska väl försöka somna nu snart med.

Tjingeling!

Jobba

Sitter på kyrkogatan och "jobbar" nu. Jag och emelie fick våra jobb på allégården :) Grejt! Börjar imorn gör jag. På riktigt alltså, inskolning har jag gått.
Inatt sov jag hos Emelie. Det var jäkligt skönt att vara två, fast jag tror ingen av oss sov vidare mycket.
Jag var liksom säker på att nicke hade åkt till sthlm, eftersom han ringde och sa det, men tydligen kom han inte längre än till skönsberg ;) Sov hos Rickard.
Kl två har jag tvättid, och sen vid sjutiden skulle emelie komma och hjälpa mig att städa. Jag har lovat mig själv att inte städa allt själv den här gången, men då spelar det ju ingen roll om det är emelie som hjälper mig tänkte jag :P
På onsdag blir det till att storhandla. Beroende på om jag får nån krona över efter att ha betalat räkningarna, som jag för övrigt inte riktigt vet var jag har lagt :P

Nej, L-G kallar, på återseende helt enkelt :)

Kris

Hej! Jag går igenom en kris just nu. Främst ekonomisk faktiskt. På mitt konto har jag nu 154 kronor, vilket förhoppningsvis ska räcka tills den 27e, eller den 20e om jag får en slant från nåt håll då förståss. Det blir nog inte lätt! Men jag har gömt en hundring för mig själv också.. som vi fick när vi sålde sista kattungen. Jag minns liksom inte var jag la den.. Men det kommer väl fram när den behövs som mest :P

Jaha vad ska man säga.. Jag jobbar ju iaf rätt mycket den här månaden! Det är skönt.Och igår ringde dom från Allégården och sa att dom ville ta in nya vikarier, så jag och Emelie ska på intervju på måndag båda två,  Hoppas det blir nåt! och hon som jag pratade med sa att det förmodligen handlade om ganska mycket jobb också.! weey. Jag lyckas ju aldrig få nåt heltidsjobb.. det är jäkligt störande. Skulle vara svinskönt att veta att man får pengar varje månad.... men äh, jag kämpar väl på!

Här behöver det städas. Det gör det jämt. Men idag ska jag ta tag i det. Först ska jag äta nånting, sen städa, sen ska jag ringa robin och höra vad som händer ikväll.


Yes.