vaken tidigt idag

Holla!
Idag har jag vaknat mycket tidigt pga stundande kremering. Daniel och Niklassov i soffan och Jag och kristina sov i sängen, och jag måste säga att jag aldrig legat under ett sånt varmt täcke! jag höll nog på att få värmeslag så jag vaknade vid halv sju, låg och väntade på att daniel skulle gå på jobbet sen klev jag upp. :)

Jag och kristina såg en film igår iallafall som var väldigt bra för att vara skräckis faktiskt! Unborn hette den. Den kan jag absolut rekommendera.

Snart ska jag dra ner på kyrkogatan och jobba.Jag hoppas VERKLIGEN att jag får ihop tillräckligt med timmar att jag slipper söka soc... det är ju helt omöjligt att hitta ett jobb nu för tiden.......


På återseende! =)

Just like a tattoo

Igår var vi hos  Peter och Jeanette i granloholm och blev tatuerade av Tommy. Det var INGENTING jämfört med hur jag hade föreställt mig.. =) Jag hade trott att jag skulle ge honom en käftsmäll när han satte nålen i mig men jag kunde sitta alldeles still... Undrar om jag är grymt härdad eller.... ;) Niklas fyllde i sin ofärdiga tatuering och det gjorde Peter också. Jag tror även att både jeanette och stefan fyllde i sina.. Och lilla pontus på 10 år fick prova tatuera på Catrin (Tommys fru)! Han är ju duktig på att rita och sånt så hon tyckte att det var dags att han gjorde sin första tatuering. :P Cat Van DiCamp gjorde ju sin första tatuering när hon var tolv, så nu har han försprång. 
Vi höll till i Isagells rum.. grym tatueringsmiljö! :D


 Sedan tog batteriet slut i min telefon så det blev inga mer bilder förän vi kom hem.

 Niklas FÖRE

 Niklas EFTER


Emma efter..... :)
Idag firar Daniel sex år som nykter! Jag och niklas ska nog dra ner när nicke har vaknat så vi kan börja härja där hemma. :) Hoppas Kristina har tänkt till lite mer nu då för jag har ingen fantasi... Men kalas ska det bli!

bilder

 
Paket

Det jag fick var ett jättefint halsband, skrammelarmband, hudkräm och duschkräm. :)Niklas hjälm

Den ska han ha när han åker cross i sommar!!


Jobba?

Just nu sitter jag på jobbet (kyrkogatan.) Jag jobbade sista dagen på kvinnokliniken i förra fredan. Då fick jag paket och grejer :) Bilder på det kan jag lägga upp när jag kommer hem typ. Men idag jobbar jag fram till kl åtta ikväll.. började kvart i åtta imorse så det är ett sånt där berömt tolvtimmars.

Igår kom krisitna till oss vid tio för vi skulle följa med niklas när han och ploppen skulle åka och köpa en crosshjälm åt niklas, men just när jag skulle kliva i duschen så ringde ploppen oh sa att han typ var utanför snart, så då sket jag i att följa med. Jag och kristina satt hemma hos oss istället och försökte räkna ut hur många ben som finns i en buss när det är sju tjejer som vardera har sju ryggsäckar, och i varje ryggsäck var det sju stora katter, och på varje stor katt gick det sju små katter... Det var faktiskt krångligt men vi kom på det till slut :P Då hade niklas redan hunnit hem. Hjälm hade han fått och den kan jag också lägga upp bilder på sen.

Sedan åkte vi hem till daniel och kristina och åt POTATIS som jag var så sugen på, och fiskpinnar. Det var jävulskt gott och jag åt tills jag trodde att jag skulle explodera..! Sedan spelade jag och kristina guitar hero från kl två till typ ja... på kvällen.. och niklas spelade GTA tror jag det heter.. Dom har ju köpt ps3 nu så det var väldigt roligt :)
Sedan sov vi över där för det vart mycket lättare för mig att bara kila ner på jobbet imorse då. :)

Nu har faktiskt solen tittat fram lite! Jag längtar mer och mer efter våren och jag hoppas den tänker komma snart, det skulle göra mig mycket glad =)