Emma = dålig

Jag är helt hopplös på det där med att blogga.. Det som har hänt sen senast är väl ungefär att jag inte fick lägenheten i granlo för att det var en snubbe som bjöd över mig hela tiden.. Men istället har jag fått en tvåa i skönsberg! jag är överlycklig! Med stor inglasad balkong och uteplats ochallting ingår i hyran och stort fint kök och så ska dom byta stammar snart så då blir det ju ännu mera fräsht! Jag var och köpte tapeter igår. Å vad fruktansvärt fina tapeter det finns! och jag köpte en till varje rum =) typ.. inte köket, den var redan fin. Men hall sovrum och vardagsrum! jag ska knäppa kort nån gång så får ni se (ni som inte kan komma och se med egna ögon).

Jag har suttit i påsksolen och till och med fått solränder! vad härligt det är. Nu är jag hos mamma och vaktar katterna (mina) eftersom dom är ute och flänger nån annan stans. När jag kom hit imorse stod deras OTROLIGT högljudda dammsugare igång, och gud vet hur länge den hade gjort det! mamma o leif for vid elvatiden på fredagen och jag kom hit vid elvatiden idag (lördag) så jaa... läskigt.

Nu ska jag lensa kylen tror jag. eller äta upp deras skorpor och digestive.! låter lika frestende :)

Tjing!

Jag har tänkt skärpa mig!

Och tanken är iallafall jäävligt god! :)
Se här, nu skriver jag iallafall och det är väl positivt?

Jaa, och livet rullar på. Tro det eller ej, men tiden går faktiskt frammåt ändå! Man får väl vara tacksam för det. Bor gör jag hos pappa, och mina bud lägger jag på Vikingavägen 57F. Där vill jag bo. Jag ringde nu också men det blev telefonsvarare. Dom får ringa upp mig.
Den lägenheten är iallafall helt orenoverad så jag kan inte lägga hur mycket pengar som helst på själva köpet.. Behöver ju pengar till allt sånt sedan också då. Men jag älskade läget och så, så jag kan tänka mig att bo där ett tag orenoverat med egentligen.

Jobbar har jag gjort väldigt mycket hittills den här månaden. Nu har jag dock jäkligt mycket att jobb aigen på wecall istället. Men det ska jag försöka avverka den här veckan. Jobba varje kväll där. sälja jävligt bra kanske till och med.

För övrigt så har jag satt tillbaks min piercing. Även så har jag börjat designa en tatuering åt mig själv. Jag blev så inspirerad av idas påhitt. Men sen om den hamnar på kroppen eller ej kan man ju aldrig veta, men kul att tänka iallafall. :)

André har brännt en jättebra skiva åt mig så den lyssnar jag på dagligen!
Även att jag har köpt dom två första säsongerna av LOST :P så det blir en hel del sånt också.

Nej nu ska jag minsann duscha och titta påost och sen promenera arslet av mig, sen jobba.

Vi hörs!

In med det nya...

Oj... det måste ha varit jättejättelängesen jag uppdaterade.. dom har till och med hunnit göra om hela sidan..! Jag skäms.. Men jag har inte varit så motiverad på senaste tiden. Men en snabb sammanfattning kan jag väl förmå mig att skriva.

Jag och André har beslutat oss för att göra slut. Det känns egentligen rätt, men ändå fruktansvärt jobbigt.. Allt praktiskt.. Letar lägenhet för fullt just nu. Bor för tillfället hos pappa. Har hunnit med att bo ett tag hos Robin i indal med.

Nu ska jag skölja ur slingmedlet ur håret och sedan åka till Linnea och parta. Grattis linnea på 21årsdagen! =)

Puss