Övrigt...

Det är svårt att skriva i ordning när man hela tiden hittar på nya saker.. Det är ju inte som att man skriver ner i almanackan att man har varit ute och cyklat ett varv runt elljusspåret, så då vet man ju inte när man gjorde det.. men det har vi iallafall gjort, niklas och jag! Det var jobbigt. Vi har ju lämnat tillbaka den svarta mountinbiken till pappa.. den som jag cyklat på under sommaren. Nu är det bara den lilla lila kvar till mig, och den har ju inte många växlar.!
Vi klättrade ju iallafall lite i berg innan vi åkte ut i skogen på riktigt.!


Niklas i grottan.


Niklas på berget


Jag i grottan!

Sedan cyklade vi gärnet.!
Sally is out to get me!
Eller han biter mig iallafall varje gång jag har tvättat håret.. undrar om han VILL att jag ska lukta illa...


Men jag älskar ju honom ändå.. :)

Lördagen.

Igår var vi på Linneas teatermusikal Svart som Synden! Det var grymt bra tycker jag. Niklas mamma har fyllt år så vi bjöd med henne och ploppen och dom tyckte också att det var jättebra! "värt pengarna och lite till" sa ploppen.
Efter teatern åkte vi hem till Leila och käkade middag. Stefan stod för matlagningen, dock lite onykter ;) Jag tyckte iallafall det var gott.Var köttet verkligen genomstekt stefan? ;P
Sandra satsade på att häva i sig hela bålen och sen en flaska hembrännt?? haha


Peter, Jenny och ploppen sitter och ska äta.


Niklas gjorde sitt bästa för att se pigg och intresserad ut men det lyckades väl inte särskillt bra, och vi begav oss hem direkt efter maten.


Inte ens en överdos av Red Bull kunde hålla sömnen tillbakaOch klockan 20.00 sov han som den bäbis han är.
Själv var jag inte alltför trött så jag bestämde mig för att skära upp min ananas som jag sett fram emot sedan i torsdags när jag köpte den. Men efter två bitar började det verkligen göra ont i munnen.. Det var nog den sista färska annanasen jag någonsin stopade i mig. Det gör ont än idag..
Goodbye yellow pinapleGoodbye.........

Drömmar och svamp

Jag hade kanske den sjukaste drömmen någonsin inatt. Först kom pappa hem till oss med en massa kakel som han tänkte prova ut till vårt kök, sen kom syrran gamla klasskompis johan och var dyngpackad och skäggig och ranglig, värsta sunk. sen skulle vi typ gå ut på balkongen, då satt en gammal gympalärare från högstadiet i mitt vardagsrum! Pelle.  Han ba "du kan få vara med i mitt band om du vill.. det är världens bästa band!" och då ville Linda, som också satt i mitt vardagsrum (det här utspelar sig på natten alltså) också vara med i det bandet, men det fick hon inte. Mats Norr var också här, och Idas pappa Lars.. Sen när vi kommer ut på balkongen så står Ronja, Niklas, Ida och Anna Öhrström där ute! Anna är också en gammal lärare från bergsåkerstiden.. Ja det var iallafall en helt grym dröm. Jag träffade mycket folk inatt :D

I söndags var jag ute och plockade svamp med Empa och hennes kompis Mattias. Vi hittade faktiskt lite kantareller!

Empa och Mattias
Empas svamp-pose
 Observera barren i mössan :P

Vi tänker äta dom så jag hoppas ju verkligen att det är trattkantareller som vi tror :P

Igår var jag och niklas och badade. Vi hade dragit ihop ett helt gäng som skulle med men alla bangade... MYCKET tråkigt. Men hurtiga som vi är så cyklade vi ner själva. Egonicke knäppte inga kort på mig, och bara därför ska han få blottas här i min blogg istället!Föresten så är mitt pussel klart nu! Nu ska jag limma det och rama in det så blir det en fin tavla sen.Det var svåååårt.
Kristina fick hjälpa mej, tack och hej

Jag skulle vilja tacka min mamma.......

Ja, tack vare min kära mor så löste sig det mesta redan i förrgår faktiskt med soprummet.! Hon kom till undsättning med sin lilla röda bil, så nu är det bara det stora stygga kylskåpet kvar som ska till tippen, förhoppningsvis imorgon!  Även det tack vare min kära mor mest. :)
Love!


ARG

Jag sitter här och  känner mig lite smått frustrerad. Den här dagen har jag gått och sett fram emot i flera veckor nu, dagen då jag skulle få slänga alla mina skitsaker i grovsoprummet. Detta grovsoprum är endast öppet tisdagar typ var femte vecka, och nu har jag insett följande: Jag får inte slänga mitt gamla kylskåp där. Det ligger en gata bortanför mig så det finns inte en möjlighet att kunna bära grejorna dit. Jag vet inga öppettider så det är inte säkert att jag hinner få hjälp innan dom har låst igen.Nu ska jag väl vänta på att våra bästa år börjar, då brukar jag bli lite gladare. Ska ringa hsb också men dom hade lunchstängt nu så det får väl vänta det med.

I söndags var vi iallafall på bio med Daniel, Kristina och Stefan. Först gick vi och käkade lite och sen bar det av. Eagle Eye såg vi. Den var inte så tokig faktiskt..! Alltid halvdåliga slut på filmerna nu för tiden dock...

 Jag har förresten klippt lugg. Kul.

 Grymt mycket folk.... inte ;) 

 Vi gick till victoria efter filmen och fick lite gratis kaffe.. Cool beans.