Kort meddelande..

Jag kan fortfarande inte logga in på blogg.se från mobilen,.. det är brutalt irriterande och jag kommer att bloggstrejka tills det fungerar igen!
Usch!

Jag vill bara klargöra en sak..

Jag kan inte logga in på blogg.se-appen. Det gör mig förbannad, så jag uppdaterar inget. Men i vilket fall, jag återkommer väl så småningom!

Wiiiiiiiii!!!

Jag är kanske inte överlycklig egentligen, men fruktansvärt stolt! Evelin började gå idag! Vi satt alla tre på golvet i köket och kastade lite boll och lekte, och så påminde jag Johannes om att han sagt för nån vecka sen att vi skulle lära evelin att gå på min semester, och att om inte hon börjar gå under min semester så tänker jag tacka för mig (typ), (för jag vill inte att hon ska börja gå när jag är på jobbet alltså). Så då ställde han henne upp (hon lärde sig stå ordentligt i förrgår), och så lyfte han hennes ben åt henne, visade hur han själv gör när han går, och rätt vafan det var så tog hon ett steg hon med! Helt otroligt! Drattade på arslet såklart, men klev upp igen och tog två steg mot honom! Jag blev så stolt så jag såg dubbelt jG..! Sen vända j på henne så hon gick mot mig, typ tre steg! Sådär höll vi på. Fram och tillbaka mellan oss!
Tror nog vi båda två blev väldigt stolta.. Johannes hade ett leende som inte liknade nåt jag sett, åtminstone på väldigt länge, och själv höll jag ju på att börja grina :)

Skickade sms till pappa och berättade då, för han frågar ju varje gång vi pratar: "går na än?!", sen dröjde det inte många minuter innan han ringde och sa att han var på väg för att se na gå ;) det gjorde hon faktiskt också :) dutti stor tjej!

Det värsta är att jag inte fått varken bild eller film på detta.. Blev ju så uppslukad så inte hade jag tid att dokumentera inte :)