Jaha

Jag är lite olycklig för jag hittar inte kamerasladden. Då kan man ju inte lägga upp några bilder. Iofs skulle jag kunna lägga in lite från mobilen men jag orkar inte hålla på med minneskortet plus att det blir alltid nåt knas när jag grejar med den.
Det var iaf länge sen jag skrev nu. Har jag för mig.  Det är lugnt här iaf. Väntar på att få komma till uppsala och kolla upp varför jag svimmar jämt och hela tiden. Fick numret av mamma idag så jag ska väl ringa och höra hur det går.
Klev upp kl åtta imorse och for ner på mariells för att få en ansiktsbehandling. Det var himla skönt och jag är len som en babystjärt. Lenare! Härliga tider.
Ska snart åka och jobba. Känns som att det tar emot lite.. jobbade tilvtimmars igår så helst hade jag varit hemma och vilat idag bara. Eller storstäda egentligen. När man bara jobbar hela tiden har man ingen ork att städa.. men imorn kanske. När man gjort allt man ska på dan.. typ vid fyra eller nåt.

Nästa lördag tänkte Leila och Ploppen ta och gifta sig, och då ska jag och linda spela och sjunga. Det blir nog trevligt, men jag vet inte omvi kommer ha hunnit repa tillräckligt. Får väl ta tag i det.
Hmmm what else.. Jo, Dista är fortfarande borta och jag börjar väl inse att hon inte kommer komma tillbaks. Scala däremot är jätteolycklig! Hon har haft matstrejk och allting. Tror att jag måste skaffa en ny kompis till henne. Funderar till och med på om man ska köpa en raskatt isf.. eller tigga åt sig en av robins katter, han har typ fem stycken ;) Helst vill jag ha den som ser ut som scala! Hihi, Men det får jag ju inte.

Ska kolla på blocket nu faktiskt. Och sen ska jag titta på våra bästa år! Spännande skit ;) Jag vet inte är jag den enda som är beroende?

See ya