Spelning imorn

Igår var Nea, Erika och Malin här och tittade på Landslide genom tiderna med mig. Jag har ju filmat nästan allting vigjort sen vi började gymnasiet :) Det var skitkul. Dom flesta har ju lov nu och sådär och imorn ska vi vara förband på Våningen åt Elin Sigvardsson.

Just nu är min kära syster på väg till sundsvall. (hon bor ju för er som inte vet i Jönköping), så efter repet idag ska jag försöka träffa dom. David är ju med också alltså. Dom kanske ska följa med och titta när vi repar om dom känner för det. Kunde vara kul eftersom vi inte vet om vi får ta in nån gratis imorn. annars kostar det över tvåhundra spänn.!

Snart fyller jag år :) 20e nov....

Jag har tänkt såhär, att innan jul ska jag ha tapetserat om åtminstode vardagsrummet, eftersom det är ett graffitirum just nu. Helst ska jag ha fixat hallen och köket med, men det är inte lika viktigt :)


På fredag flyttar lilla Sixten. (en av kattungarna) Det är Niklas mamma Leila som ska ha honom. Tjejen vet jag inte vad vi ska göra av. kanske ska annonsera ut henne nu. harju inte så mycket för mign nu innan repet. Yep.

Några bilder kan jag ju lägga upp kanske.


 Jag sitter på en elefant.

 Nicke och Isagell (nickes brorsbarn)

 Jag och Robin i Vemdalen

 Dista och barnen

 Nicke och jag i Vemdalen

Så det får duga så länge. :) Ajöken Fröken!


Tjo och Tjim

Nu har jag och Nicke spenderat en stor del av dagen till att städa. Man hittar kattbajs i alla små vrår efter dom små skitkatterna. (alltså ungarna). Men dom är ju söta trots allt. :) Ska dock bli skönt att bli av med dom när det nu blir. Niklas mamma Leila ska kanske ta en av dom. Den andra får vi väl steka eller nåt. (nääääääääääääääääääää).Jag pratade med Linnea igår och hon hade blivit uppringd av Marie-Louise! (kalix). Hon ville att Linnea skulle vara solist på julkonserten i december och att landslide skulle komma upp och spela med! En softare sättning då. Det vore ju hur kul som helst! Förstå bara grejen att återvända till norrlandsskogarna :D Hur som helst, nästa gång jag och nicke åker på en roadtrip så bär det iväg norröver istället! Träffa gabbi och Elin och Jonas och Per och Maria och alla pruttar som bor där uppe :) Yes box.

Ikväll blir det filmtittning med Lövet och imorn blir det väl eventuellt nån fest i haga. Eller ost-och-vinkväll för mig. Vi får la se. Men nu ska vi väl ta och ladda ner nån film. Förmodligast.

PÖK