Glömde!!!

Jag glömde ju att berätta det allra viktigaste!
Jag var på gyn-undersökning i onsdags tror jag det var (inte så viktigt i sig) men bakom mig i kön in stod Malin Bonde! Mycket sjukt sammanträffande. För er som inte vet så gick vi i samma klass från lågstadiet till högstadiet. Vi pratade gamla minnen och innan vi skiljdes åt så beslöt vi oss för att vi skulle rycka tag i Sofia Eriksson också och träffas en kväll. Se på gamla hemvideor med skolavslutningar och annat tok vi haft för oss genom tiderna. Så i lördags kom dom hit, och det var MYCKET trevligt! Det var länge sen jag skrattade så hysteriskt ;)

Våren är här!

Uj uj, nu var det länge sen, IGEN.
Det har väl inte direkt hänt så mycket sen sist, förutom att livet har rullat på som alltid annars.
Jag har fått börja gå på unga vuxna för att se om det kan ligga nåt psykiskt bakom svimningarna. Han säger att det finns en chans men att det är mycket svårt att fastställa. Vi får väl se var det leder..
Jag har gått runt och kännt mig svag och konstig i flera dagar nu! Jag vet inte vad det är.. ont i huvet och allmännt slut. Det rättar väl till sig det också.

Förra veckan vad jag och niklas till njurunda och då byggde vi en stor blomlåda!!Nu står den på vår baksida och jag har planterat frön som jag hoppas snart ska kunna bli blommor som kan  planteras i den! :)Det har varkligen börjat växt! Fast fröna i den hjärtformade grejen tror jag växer upp och ner... går det?
En sommarbakelse på coop i birsta

Gott.

Kakpoäng!

Jag sitter och äter singoalla. det är min favoritkaka., men nog om detta!
Det var länge sedan jag skrev nu och jag har ju minne som en senil endagsfjäril, så jag får gå efter de bilder jag har på datorn.

 Jag klippte mig och tatuerade mig för ett tag sen.

Jag och kristina har börjat träna. Vi är duktiga, men det blir lite väl sällan! Platt mage stark rygg! (Kristina försöker blåsa upp bollen som man ska balansera på)

 Vi har börjat tapetsera i hallen nu! Det blir så fint så. Daniel och Kristina har varit så vänliga och hjälpt till.. men det är långt ifrån klart. Vi räknar med att det är klart innan nästa vecka iallafall.. för det sa kristina :P

Jag satte upp tapet själv också! Fast med viss vägledning... :)

Och så åt vi tacomiddag. Det var en tackmiddag till daniel och kristina för att dom hjälper till, men daniel kom senare. "Ja ä int bitter".. ;)

Och igår kväll kom systeryster hem från jönköping! Igår blev det inte att vi sågs, men idag har vi varit en sväng till birsta. Käkade och köpte en present till pappas sambo som fyller 50.
Imorn ska Niklas och Stefan förbereda mat för Mammas sambos 60årskalas som är på fredag. Grattis Leif! Det kommer nog att bli asjäklakul! Jag måste dock hem och sova hyfsat tidigt eftersom jag ska jobba 8-20 på lördag.. och 8-16 på söndag. Det är ju grymt eftersom det är storhelg!

Nu har jag ätit upp alla kakorna.. Massa kakpoäng till mig!
Nu ska jag skriva blogg åt niklas.

Hejsvejs!