Graatis!

Gratis är gott brukar man ju säga. :)
Petra tipsade om en sida där man samlar poäng genom att besöka hemsidor typ eniro och sånt, och när man fått ihop lite poäng så skickar dom hem presentkort åt en! Helt grymt. H&M eller nelly och sånt.
Gå in och bli medlem från min länk för då får ju jag poäng som ni förstår... =P Sidan är för övrigt också jättegratis, och låter det inte roligt så gå med ändå bara för att ge mig poäng! Så slipper jag gå naken till jobbet hädanefter.

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=152700

Do the right thing!

Det snöar på vår stuga....

Här är det minsann inte dåligt med snö! Och mer kommer det. Det ser jag när jag tittar ut i luften!

Idag har jag trots detta varit ute och härjat hela dan känns det som.! Igår var vi barnvakt och det slutade med att vi kom hem klockan fyra på natten. Detta resulterade i att jag vaknade kvart över tolv på dan! Såg genast ett sms från Malin där det stod att vi skulle repa kl ett. Så in i duschen och iväg på rep alltså. Linnea hittade en mick man inte ens behövde plugga in! Hon tycker ju om att höras den damen ;P


Vilken inlevelse :)

Därefter drog jag ner på stan och tog ut ett sånt där presentkort som pontus skulle ha. Han fyllde ju år i lördags men vi hade inte varit där än. Sedan begav jag mig hemmåt för att fånga upp nicke, som jag sedan tog med mig på bussen mot granloholm. Där fick vi nån sorts glass som inte var nån glass, surrade lite och åkte sedan till Kristinas mamma där både daniel och kristina befann sig. Där fick vi tacos. Efter det tänkte vi att nu är det dags att bege sig hemmåt. På vägen hem hörde vi lustiga ljud komma ifrån pappas gård. Niklas kom kvickt fram till att det var nån som skottade snö, så vi gick ner för att hälsa. Pappa var dock oskyldig till snöskottningen. Han var på spelträning och Kerstin fick ta på sig den uppgiften. Vi sa hej, surrade lite om dittan och dattan, SEDAN gick vi hem. :)  Väl inne kände jag att Scala var sugen på att gå ut, så jag tog på selen och gick ut på framsidan, på parkeringen. Hon tyckte det var mycket spännande och vi träffade en svart pudel. Sen gick vi in. Jag lagade lite mat som jag ska ha i matlåda imorn, och nu sitter jag här.



Sally var lika nöjd med att vara inne han. Han är inte så förtjust i snö.



Helst av allt ligger dom och myser i soffan. Dom blir så missnöjda när vi kommer och tar över :P




Imorn är det alltså jobb igen. På eftermiddagen tänkte jag hälsa på lilla pappa om han är hemma.  På tisdag har jag ingen plan än, men jag hoppas på att orka städa lite iallafall. På onsdag ska vi repa igen, på torsdag ska jag röntga hjärnan för att se om det finns nån förklaring på svimningarna, på fredag ska vi på farmors begravning. Plus jobb hela veckan. och på lördag ska vi hjälpa kristinas mamma att flytta som jag förstog det.!  snacka om att jag lär vara trött innan den här veckan är slut..!

Nu ska vi se på nån film och förhoppningsvis somna :)

Tjo!

knipseliknips

Ja nu sitter jag här på jobbet och knipsar så klamrarna flyger.! Elle just nu sitter jag ju och smygskriver sammtidigt.. Men jag behöver lite omväxling om vartannat för det kan lätt bli lite enformigt att knipsa.
Som ni ser så har kristina fixat min blogg nu :) Så himla fint, tack pärlan! =)
Jag är smått irriterad också för jag sitter i gamla chefens rum och hit springer det folk hela tiden! Jag vet inte hur många gånger jag fått kliva upp och gå nån annan stans idag.. Men det får jag tåla. Nicka och le :P

Ikväll ska vi till Mikko och Eva för Eva fyller år! Det blir nog trevligt. Pontus fyllde år igår så till honom ska vi en sväng på lördag. Vi ska vara med petra och tyra också på lördag så det blir nog en bra dag. Om vi kommer fram till vad vi kan ge pontus som är billigt helst gratis :P Finns ju bara ungefär 20 kr att tillgå just nu.

Yesyes, nu ska jag försöka knipsa vidare. På återseende :)

Kisses and hugs

Konstigt....

Det där inlägget ska inte vara där... det är ju från 2007! Men vafan... nostalgi då :P

Ja nu var det ju nån månad sen igen.. var ska jag börja?
Det jag gjort sen sist är väl egentligen att jag har jobbat.... fått jobb och förlorat jobb och fått nya och slitit med ekonomi, sedan har jag varit social också, umgåtts med kristina och daniel en väldans massa! Det har väl hunnit varit både jul och nyår sen sist jag skrev också... Julen inleddes på kyrkogatan där jag jobbade natten, så julaftonsmorgonen spenderade jag på jobbet, drog mig hemöver och gav niklas julpussen, sov ett tag och åkte sedan till Niklas bror Peter. När vi varit där ett tag drog vi över gatan till mamma och syrran och Leif och en viss procent av hans familj. Därefter åkte jag och syrran till pappa. Först lämnade vi av niklas här hemma för han var trött.

  

Sedan var det mellandagar och då gjorde jag inte ett skit.

Sedan vart det nyår! Då var vi hos Daniel och Kristina. Jag och kristina stod för betjäningen. Vi gjorde lasagne och tårta och vitlöksbröt och hela faderallan. Sedan spelade vi sällskapsspel och gick ner till hamnen och tittade på fyrverkerierna! Helt otroligt var det :)

Sedan så var ju niklas och tatuerade sig också.
 

Min käraste Farmor gick bort också den 8/1 kl 10.00.
Vi syns i nangijala.!


sen kan jag väl bara lägga upp bilder så kanske åtminstone nån kan gissa vad jag gjort sen sist... :P

Ätit mat... Stefan lagade :)

Spelat spel med daniel och krisitna. Scala trött.

 Varit på finmiddag hos Mikko och Eva

Tittat på när sally sover i konstiga ställningar...

 Bakat pizza ,med nicke

 Varit på konsert. Kristina och Natalia :P

Tittat på när Niklas sover i konstiga ställningar..
Umgåtts... :P

Sovit :)

Frysit..

Var med när nicke och stefan gaddade sig

 Varit på bio med nicke daniel och kristina

.. fullsatt som vanligt.

Varit barnvakt år Tyra

hmmjaa... försökt äta mera? :)

 Jobbat på kvinnokliniken...

... med mamma!

arbetsuppgift: knipsa bort häftklamrar.





 Rickard kunde inte tro sitt ny-lasrade öga när han såg mig i sjukhuskorridoren!
Imorn är jag ledig sen ska jag hoppas på att få knipsa vidare en vecka till åtminstone..! behöver jag pengarna tror ni?
JAAA!

The resa

Hej! Vi är ute och reser! Tännk att man fick tummen ur arslet till slut :)
Om det inte hade varit för alex spelning på stampen hade vi  helt säkert inte kommit ivä alls! fast det var ju bara det att är vi kom till hlm den 5e september så fick jag höra avv jag hade sett liiiite fel på datumet.. det var inte den 5e september, utan den 3e oktober! Haha. mtcket fult.

toapaus.

Sådär ja. det är faktiskt morgon. Morgonpink har guld i mund.
Vi stannade iallafall kvar i sthlm i två nätter, bodde hos ida i hennes nya skitfina lägenhet! Emilia var också där. Eller hon bor tydligen där! tills Anna ska  flytta in ialafall. Dag två var vi på jazzklubb. Det var en kvartett som spelade. Lustiga grabbar. Eller åtminstone pianisten var väldigt speciell. Hha. Rätt vad det var kunde man se en fot spreta ut när han körde nåt solo. Det är känsla det!
Sedan drog vi oss vidare till jönköping till syrran, det är där vi befinner oss nu! (Jag har med mig niklas, kanske bör nämnas)
Här har vi mest shoppat och ätit mat. Igår fick jag rida! Det var ju ett tag sen! Kul var det iallafall, Det var hoppning. Men jag blev lite feg eftersom jag var den enda med stoooor häst medan alla andra hade ponnyer, så avståndet  stämde inte, plus att hästen jag red (Van Damme) bara hade blivit riden i tv år. Men jag hoppade lite iaf! Det var en annan tjej som fick stå för avramlingarna. Hon ramlade av två gånger hon. stackarn.
Idag skulle vi ha tvättat, kl 7 imorse men inte fan orkade jag kliva upp! Funderar på att tvätta för hand i erikas badkar. år väl se hur det blir med det,

Imorn ska vi ia åka vidare till Arvika! Där finner man Carla som jaghar lovat att hälsa på jättelänge :) Även Andez och Pontus och Ida bor där så jag hoppas dom kommer och träffar mig också :)

Hmm jag ska kolla om jag kan lägga upp nån bild.. vänta.


Drottninggatan? Sthlm iaf, vi var på väg för att träffa Linus. The kryss. Allt var bra med han by the way!


Trötta på kvällen i jönköping. (ag tror det var kväll?)


Det var inte det här jag menade när jag sa att jag red!


I så fall red nicke också. Men han  följde inte ens med.


TENHULT


Nicke gick med i nåt gäng här i jönköping. Nu väntar döden ;P


Det var nån marknad också där alla var utklädda till emil i lönneerga! (typ) och vi såg gigantiska tjurar!

Jag skriver nog om arvika när jag kommit hem. Eller så blir det inte av alls att jag skriver om det. Brukar ju bli så.
Puss!