Regn och rusk

Här i härnösand känns det som att det är konstant storm och regnväder. Det kan också vara lite "storm i sinne" som gör det, men det är faktiskt väldigt mycket dåligt väder också. Vi bor fortfarande kvar i det lilla huset och det är väldigt trevligt på sitt sätt. Nu, en månad senare, har hon vi hyr av bestämt sig för att flytta tillbaka. Eller tydligen har hon redan flyttat tillbaka till härnösand och står alltså bara och väntar på att vi ska kliva ur hennes hus. Jahapp. Åter igen. Var ska vi bo? Jag är så ofantligt trött på att flytta! I tisdags flyttade vi ur det sista ur gamla ettan. Rättare sagt förrådet, och jag har fortfarande inte städat där. Det skulle dock ha varit gjort igår. Kom jag på nu ja. Lyckat.
Men nu ska vi alltså flytta igen. Det får nog bli sundsvall den här gången känns det som. Jag har känt efter mycket och insett att jag inte alls trivs med att bo i härnösand. Det känns bara som att jag är på väg nån annan stans.
Jobbet är en tredje historia. Jag törs inte riktigt påstå att jag trivs där heller. Fast det kan ju också bero på att det är jobbet som tvingar mig att bo i härnösand, för jag orkar inte pendla. Men jag tänker att om vi får en lägenhet i sundsvall så kan jag tänka mig att pendla ett tag ändå. Jag kommer ju inte att jobba särskilt länge till. Dom som inte vet varför får undra ett tag till.
Jäkla hus......
Först kändes det såhär...
Men nu känns det såhär..
Så det så. Här får man ta till med gamla bilder när man inte har nån sladd till lilla kameran :P