Ibland får man skämmas..

Efter att ha haft teammöte med chefen på kundrelationer vet jag inte exakt hur smart det är att skriva, men ibland skäms man verkligen över företaget man jobbar för.!
Min kära syster fick fast tjänst på telia, hur stor är chansen till att börja med!? Men personalavdelningen där vi jobbar (dom flesta vet vilket företag det är annars går det att läsa i tidigare inlägg iofs) sa blankt nej. En månads uppsägningstid gäller. Alltså HELT ärligt.. Ska kundservice stå och falla på en person?? Då är organisationen inte så jävla genomtänkt till att börja med.... Så de ser till att hon får tacka nej till en fast anställning när dom inte ens erbjuder henne en likadan själva. Så jävla värdelöst och pinsamt tycker jag det är. Men min syster (ja jag vet att du läser så ta åt dig :P) är en sjukt bra kujndservicemedarbetare och jag är övertygad om att hon kommer få en ny chans snart. Och kom ihåg erika, du kan säga åt mig när du vill så ska jag bajsa på HRs kudde. :)
På lördag fyller jag år och då ska jag jobba. Den som vill säga grattis får istället göra det på söndag. Jag önskar mig en tvåa i sundsvall, en miljon kronor eller fred på jorden. Jag begär inte mycket!
Hur som helst försöker jag röja här hemma för jag vet att jag inte kommer orka det imorn eller på lördag efter jobbet.. fast jag fastnade någon gång mellan tvättstugan och köket... varför prioriterar man tvättstugan när ingen kommer vara där? Bara katterna som går dit och skiter på lådan då och då ju. Men det kändes relevant ändå på nåt sätt! Kanske blir lättare att få med sig alla grejor i flytten om inte annat.
22 veckor kvar...
Breathe in life and breathe out...

Upp som en sol......

Jaa, och ner som en pannkaka såklart.
Gick in på mitthem imorse bara för att kolla om det skulle ha dykt upp någon lägenhet på snabbuthyrning, vilket är enda chansen för oss att kunna hyra av dom. Och det hade kommit in TRE STYCKEN! Överlycklig som jag blev, la jag intresseanmälan på alla tre och ringde omedelbums till mitthem. En lägenhet hade dom visning på 10.30, alltså en halvtimme efter att jag ringde. Beklagade mig en stund över att jag ju inte kunde ta mig dit eftersom jag bor i härnösand osv, hon jag pratade med var jätteförstående och sa att jag skulle få prata med en person som...... samtalet bröts...!!!! Jag svor, ringde igen och fick prata med en ung tjej som hade hand om studentlägenheter. Hon sa att jag nog fick ringa på måndag istället. La på, svor lite mer och ringde mamma. Mamma hade bil och skulle kunna åka på visning halv elva! WII! mamma ringde mitthem, men fick beskedet att alla tre lägenheter var i så dåligt skick att dom ställt in visningarna och ska inte hyra ut alls! Det går inte alls som jag vill. Och lägenheten jag mailat om på blocket skulle en annan tjej titta på först och om hon INTE ville ha den skulle tjejen ringa mig och boka visning. Men det fattar väl vem som helst att hon som tittar på den tar den också... ;(

Pannkaka är gott..Jahapp!

Har två minuter kvar på rasten, satsar på ett kort blogginlägg.!
Jag har införskaffat mig de fetaste skorna ever! Moonboots!


Ågud vad sköna dom är. jag kommer aldrig mer frysa om föttera!

Sedan har jag även mailat på en lägenhet i sundsvall nu. Jag hoppas få svar för jag vill verkligen ha den och inflyttning är NYSS eller 1a dec. det är ju precis så att det passar oss.


HERRÅ

Äntligen helg, kändes det som!

Den här veckan har gått oerhört långsamt. Jag har enbart jobbat och sovit. Det är så livet i härnösand ser ut helt enkelt, och jag är rätt less på det. Dock blev det fredag till slut. Jobbade fram till kvällen, gick hem och sov och sedan blev det lördag. Klev upp vid nio, gick på affärn och vinkade sedan av niklas som skulle till lokalen och jobba. vid tolv gick jag och la mig igen eftersom jag egentligen inte orkar vara vaken mer än tre timmar i taget. Sov till kl två ungefär. Pratade med mamma i telefon en stund och smakade på mitt forna sociala liv. Diskuterade boende och jobb och lite annat strunt, sedan klev jag upp och klappade katterna en stund. tiden tickade på medan jag gjorde absolut ingenting. När det sedan började närma sig niklas hemkomst så satte jag igång spisen och stekte kött och gjorde sourcream & onion-potatisklyftor som vi sedan avnjöt till en sjukt bra film! (inception tror jag den hette. rekommenderas starkt!). Godispåsen åkte fram också. Sedan gick vi och la oss och somnade till parlamentet.
Nu är det söndag och jag har även idag sovit middag och hoppas nu att resten av dagen går väldigt långsamt så att det aldrig blir måndag igen.
Nu ska jag äta gröt och titta på tv :)

Vinter!

Nu har jag plockat fram vinterjackan. Det är gnska fruktansvärt egentligen med tanke på att det inte ens är minusgrader ute, och hur ska jag då klara mig när det blir typ -20??? Skoteroverall?? hmm.
Det börjar dra ihop sig till min födelsedag också och i present önskar jag mig en lägenhet som är fin och bara MIN! Jag vill aldrig mera flytta. Fast just nu känner jag att jag vill flytta på en gång.! För det känns bara meingslöst att bo här när jag vet att det bara är tillfälligt. Nu vill jag slå ner rötterna en gång för alla. Sundsvall. Sedan kan det ju hända att man kan fara ut på äventyr senare, men just nu vill jag bara "hem".
Försökte apropå det att ringa mitthem för att se vad det finns för möjligheter, men efter 20 min i telefonkö gav jag upp. Förbannad. Varför kan dom inte bemanna telefonväxeln så att folk kanske känner att det finns nån mening med att ringa? Jag gruvar mig för nästa försök... Men jag skulle faktiskt behöva ta tag i det imorgon. Det ska jag nog göra.