Tvättstuga..

Det blev inget gå på stan och köpa julklappar idag. Och inget jobba heller. André for på stan och delade ut CVs så jag fastnade med tvättstugan. Men vi måste ju ha det gjort också :) Jag får gå på stan imorn efter att jag varit på arbetsförmedlingen istället..
 
Nu har jag iallafall fixat Pappas julklapp! (beställt) Den kommer väl om några dagar hoppas jag =) Ska köpa julpapper och ettiketter och sånt också.. annars blir det inte mycket julklappar av ändå! Har kommit på ännu en grej nu som andré skulle kunna få i julklapp. Kostar inte så mycket pengar heller tror jag! det ska kollas upp. Det kommer bli kung det är jag säker på!

Idag har jag börjat med teorin igen! Hittade Bonniers Trafikskola 3.0 i en låda här hemma =) Nu gäller det bara att jag börjar övningsköra på riktigt igen också!  SKA! Jag ska försöka tigga åt mig körkortet av ams också om det går.. har ju inte råd att ta körkortet om jag inte har nåt jobb och får ju knappt nåt jobb när jag inte har körkort heller.. men dom lär ju inte ge mig det ändå. äh.

Nu åkte André igen och lämnade mig kvar med katten och tvättstugan. Och jag har megaont i magen och är massa grinig. Men vissa dagar bara måste vara så faktiskt. Ni ligger katten på mig och kurrar. Hon är bra fin. Vi har köpt en vattenspruta nu som vi jagar henne med när hon gjort nåt dumt, tex krafsat ur all sand ur den fina installationen!  Då blir hon blöt. Men hon gillar ju egentligen vatten. Fast det funkar faktiskt ändå!

Scala vatten

ams.........

Föresten, om jag inte sagt det så fick jag blomstercheckar av "svärmor Anett" också :) Idag var vi och köpte nåt jättefint för dom!

fint
Å så vackert =)


Och Scala tycker det är jättekul........ tyvärr.

Imorn ska jag gå på stan och inhandla lite julklappar tror jag! Har köpt en till mamma o Leif redan men jag tänkte köpe nåt mer till mamma.  och så har jag ju tusen idéer på vad jag ska ordna åt André.. jag tror jag blir tvungen att köra på mitt första spår. Men då har jag ju kvar det andra till hans födelsedag =) Kanske har jag mer pengar då med. Pappa vet jag inte vad jag ska köpa åt.. härregud han är alltid svårast! Och även storasyster är skitsvår! Det är för att hon inte är så mycket för tjejgrejer. Det är ju mest sånt man är duktig på att köpa =P  Smink och smycken och grejer! Men jag har några idéer iallafall. Får se vad det blir. Och Robin. jaja det blir nog inte så jäkla mycket shoppat imorn iallafall. Jag brukar vilja skuta på det till sista dan ungefär. Kommer ju få min första wecall lön dagarna innan jul så det kanske blir nåt då också.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och skrivit in mig som arbetslös. Det kändes rätt bra faktiskt, tills jag kom hem och började fylla i blanketterna.. eller FÖRSÖKTE fylla i blanketterna. Då ville jag storgrina för jag fattade ingenting och så kände jag problemen hopa sig.. men André klappade mig på huvet och så blev det lite bättre. Men jag är fortfarande inte övertygad om att det kommer bli bra det där.. Svårt.  Nu blir det TV.

Puss

Jamenjustja!

Åflåt! Dunjackan =) I förskott fick jag en skitbra dunjacka av mostern den lilla också! Helt grym med sånadär hål man stoppar tummarna i så håller sig ärmarna neröver händerna liksom =)
Jag har använt den massor när jag har varit ute i vintern och ridit bl.a. Men nu är den för varm faktiskt =)


Idag har jag jobbat. På wecall. Ringde som en galning, fick sälja tio st sånnadär skivor. känns bra. Det är iallafall 200kr. Bättre än inga kronor alls! nästa månad ska iallafall lönerna höjas. det längtar jag till!

Inatt ska Robin sova här. Han börjar jobba 05.30 imorn. Han kommer nog mobba ihjäl våran katt. Han tycker att hans katter är mycket finare. Men det tycker inte jag :)

Hejdå!

Dags för en fetblogg! (?)

Vi får väl se ungefär hur fet den blir. Jag tänkte iallafall berätta att vi har varit i Jönköping hos systeryster i helgen! Det var trevligt. Jättetrevligt var det till och med! Vi åkte vid kl 8 i fredags morse, jag mådde verkligen pissdåligt och kände att jag helst av allt bara ville stanna hemma och att jag aldrig mera skulle planera en resa i hela mitt liv, men när vi var i sthlmstrakten började jag må lite bättre. Petade i mig nån liten grej att äta och sov lite och sådär. Helt okej blev jag inte föränn på lördagen. Kunde inte äta direkt nån frukost då heller. Jag är så skum! Men iallafall. Vi kom fram vid 18 iallafall. Slog oss ner framför tvn och surrade lite och sådär. jag målade en hippiebarbie i erikas ritblock. Såg Idol gjorde vi. Johan åkte ÄNTLIGEN ut! Som jag har längtat efter det ögonblicket!!! Fy bövelen! Jaja, sen minns jag inte mycket mer.. Vi var trötta allihop. David anlände med madrassen jag skulle få sova på iallafall! Han såg ut ungefär exakt som jag hade föreställt mig, fast tre storlekar mindre tor jag =) Han var iallafall jättetrevlig. Jag godkänner honom syrran ;P

Lördagen då.. Vi klev upp rätt sent. Jag passade på att sova efter pappa stigit upp. Jag delade rum med honom och hade inte en chans att få sova som han snarkade! Och så har han andningsuppehåll också så man ligger ju och väntar på att han ska få åt sig andan igen liksom! Jaja iallafall, jag var trött. Sov så länge jag fick. Klev upp, duchade, åt en halv sked yogurt ungefär, sen åkte vi till torget! Jättemysigt tänkte jag, men det regnade jättemycket så det enda vi gjorde där var att vi köpte paraplyer och jag köpte en liten dörrkrans också =) Sedan kom syrran och David efter en stund så då åkte vi direkt till A6 som det heter. Typ Ikanohuset. Där var vi inte heller länge.. Men hade jag haft mer än tvåhundra på kortet hade jag gått lös på affärerna där inne :) Vi köpte en blomgrej till Davids föräldrar istället och så åkte vi dit på en lunch. GRYMT god soppa!  Där var vi iallafall  i nån timme eller två och bara surrade och umgicks, sen åkte vi hem till erikas lägenhet. Inget inbrott hade skett, fastän vi inte hade kunnat låst dörrn! Köööng.
Därefter väntade man på maten typ. Vi for ut och åt på svarta börsen. Inte så överdrivet gott tyckte jag, men det berodde såklart på att jag inte var i form för mat då egentligen. Hade passat bäst med nån nyttig gröt eller nåt. Men det dög iaf!


Nu ska jag minsann titta på VBÅ. fortsätter sen :)



Gud vilket konstigt ställe det blev reklam på!

Iallafall... Vi fick lite julklappar/födelsedagspresenter av storasyster också! Jag fick en stavmixer och mamma fick ett fotoalbum och pappa fick en äggkokare :) Och av David och Erika fick jag ett par örhängen också! =) Ringar =P
Hem åkte vi på söndan. Syrran och David kom och åt lite frukost och sa hejdå och sådär och sen bar det iväg. Hemresan gick BETYDLIGT bättre! Jag mådde bra, sov mycket, och åt även =P . Vi fick för övrigt med oss paket hem också! Och dom åkte jag på att ha hemma. Jag som förmodligen har minst plats av alla! så nu står dom mitt på köksbordet. Det är bara en tidsfråga innan Scala tar sig friheten att öppna dom allihop!

Och Scala föresten.. gud vad jag har saknat henne! Och gud vad liten hon är! Erikas katter är helt gigantiska i jämförelse!
kapten
Kapten
ja
Chefen
bra grepp
Lilla Scala

Men så är dom ju ett halvår äldre också tror jag :)



För övrigt så fyllde jag ju 20 också! Nu var det en hel vecka sen men jag tänkte jag kan ju skriva vad jag fick iallafall!
Av André fick jag medlemskap och fem ridlektioner på svarta hingsten :)
Av Robin fick jag en polotröja! En svart. Har på mig den på bilden!
Av pappa fick jag en skitfin ring!! Den är också på bilden men det syns nog inte direkt.. :)
Av Kerstin fick jag två doftljus och ett fat att ha dom på.
Av moster fick jag en julstjärna som jag gått och dreglat över länge. Indiska!
Av Anette (Andrés mamma) fick jag sånadär blomstercheckar eller vad det heter. Som presentkort fast på blombutik! KUNG! Dom brukar ju ha skitmycket fina prydnader på sånna affärer dessutom!


Jag tröjan och ringen


ljusen


stjärnan

That's it folks!

Födelsen

Imorrn fyller jag år! Men det känns egentligen inte som jag har tid med sånt längre.. Är det då man har börjat blivit gammal? Jaja hur som helst, Henke (kusin) fyller också år den 20e så den familjen kommer hit också! Jag undrar bara hur det blir med sittplatser.. har bara fyra stolar, en pianopall och en soffa..! Men jag hoppas det går bra.. Ska kanske baka en tårta. Eller två förmodligen! Och städa hela lägenheten. Jag har börjat men vi måste ju dammsuga och diska och joxa på också. Bäddat rent med nya sängkläderna har jag gjort!

Nu ska jag fortsätta städa.

Hejdå!

Näämen om man skulle ta å...

Hej! Har varit skitslö idag. Verkligen! Igår jobbade jag 15-07.. kom hem imorse, kelade med katten tills hon var nöjd, soov. Syster ringer, pratar en stund med henne om diverse julklappsidéer har jag för mig, sov. vaknade, klappade katten, frågade andré om han kunde köra mig till hästen, somnade om, sov. Vaknade runt tolv och var fortfarande skittrött. Planen var ju att jag skulle ta mig till stallet tidigt.. andré började jobba två så innan dess.. Men jag var för trött. Sen skulle jag ha åkt hem och duchat, åkt på stan och fikat med LInnea och sen jobbat på Wecall. Men jag planerade om.

1. Vilade
2. Åt
3. Ringde mamma
4. Fick skjuts av mamma till stallet
5. Åkte hem.

6. Ska äta
7. Ska ducha
8. Ringa Linnea
9. Gå på stan. (invigning nya gallerian)
10. SKITA I ATT JOBBA!

Jag ska ju ändå jobba på boendet imorn. kuuuuung. Vill jobba där meeeer! Ska ringa och säga att jag vil jobba där i sommar med. Det lär jag ju få. Hoppas jag får mest kvällar och nätter... Är ju så trött på morgonen. Och så har jag inget bil. och ingen körkort heller.

Jag och André funderar på att köpa en kattkompis till Scala i julklapp. Det känns som att det är synd om henne när hon är så rastlös och inte har nån att leka med. Bara människor som är rädda att bli klösta. Men det tål att tänkas på lite mer. Annars måste hon iaf få en mer avancerad kattborg att leka i.

På lördag ska jag och André storhandla. För Andrés pengar :D Jag är skitfattig. Men jag ska ge han det som är över när jag har fått lön tror jag. Eller så sparar jag det så får han låna av mig när det krisar för honom. Men det lär ju inte hända. Vi ska iallafall köpa den förbaskade byrån äntligen!


MALM

Jag tycker den är snygg. Då kan vi ställa ut den lilla byrån i hallen så kan vi ha massa andra grejer i den och så kan vi ställa telefonen på den.. och nån prydnad.
Vi ska nog köpa en skohylla också. Det behövs VERKLIGEN!


Ja, sen var det inte så mycket mer att raportera...!

Jag är kär i André.

Hejdå!


Farsdag mm

Hej! Igår var jag och André hos pappa. Först åt vi kakor och te och tårta (kaffe i alla andras fall), sedan umgicks vi bara ett tag och sen åt vi världens godaste köttgryteaktiga grej med hasselbaxbotatis eller vad det heter =) Hör bara nilecity framför mig! Sedan diskuterade vi jättemycket om man skulle kunna måla om här hemma hos oss! tapeterna är ju jättefrächa men vi trivs skitdåligt med färgerna! Blått vardagsrum och lila sovrum.. usch nej! så i vardagsrummet vill vi göra en fondvägg brun och resten cremefärgat typ. och i sovrummen en fondvägg i en vit typ indiskmönstrad tapet och resten i creme också. finfint tror vi!

Just nu jävlas katten så in i *** så jag kan inte sitta här och skriva,, hon hoppar upp i fönstrena och jag har så mycket ömtåliga saker där.. och så äter hon på blommorna och gräver i krukorna... jag blir så trött.
hon ska alltid vara besvärlig.! och så har jag ett klössår som aldrig försvinner som jag fick av henne på knät. Känsliga tittare kan ju blunda :P

Aj..

Men ändå är hon söt. Det går ju inte att komma ifrån! Nu är det snart dags för våra bästa år.. Det är spännande nu!! Men allvarligt.. Hope som har varit DiMeras verktyg i en massa år borde väl fan kunna smita från den där puckade kidnapparen! Men istället står hon med höjd spetsig pinne och förbereder honom på att hon ska attackera! PUCKO!!
Och så hatar jag Bo Brady. Vilket svin.


Good bye!

Lista a'la syrran

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: halvless
Favoritgodis: krokodiler! och dubbelnougat.
Är det nåt du absolut inte äter: Massa massa saker. Oliver! och sparris och sånt..
Kläder just nu: Andrés mysbrallor och en tjocktröja. Tjocksockar!
Musik just nu: Ingen musik på.
Vad sa du senast: aaatjoo (jag nös)
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Nån epok då dom hade jättefina klänningar.
Sommarplaner: Jag vill åka utomlands! Men jag vill iallafall även jobba ihop massa pengar.
Fisk eller badkruka: Jag är en fullblodsbadkruka. Tycker inte om att bli blöt och kall.
Längd och vikt: Jag är 1,70.. och så kanske jag väger 54kg eller nåt sånt. En bra dag.
Hur många kuddar sover du med: en! och ändå har jag ont i nacken.
Favoritväder: Soligt, varmt, och lite (lite!) blåst så det svalkar lite. (kopierar syrrans) =P
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Jävligt mycket mat, tamponger och ett flygplan.
Spelar du nåt instrument: Då ska vi se; Piano mest. Lite bas, gitarr, fiol, flöjt, och ja.. säkert lite på nåt mer också. =P
Morgon- eller nattmänniska: Jag hatar morgonen!! Jag mår illa då. Och nej jag är inte kroniskt gravid.
Sparare eller slösare: sparare. och slösare på mina dåliga dagar.
Vem är viktigast för dig: Vem?? Vad är det för fråga!? Familjen och vännerna. Robin, André, mamma pappa syster mostrar och så vidare fan.
Bästa film: mjaaaa... A beautiful mind. hitta nemo :P såg en bra film idag senast som hette White Noise. och The Man är grym :D
Tror på liv på andra planeter: Jaa liv, men inte aliens.. tror jag..
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja jag tror det var gullinder =P
Älskar du henne/honom fortfarande: Neeje
Har du några homosexuella vänner: Ja
Tror du på mirakel: Absolut. Det finns ju små mirakler också faktiskt.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja om man har bestämt sig för det! Men jag misstänker dock att man är skapt så att man aldrig nöjer sig med nånting. Men det är därför vi har så bra hjärnor nu för tiden =P
Ser du dig själv som tolerant mot andra: njaaa.. jag ska inte överdriva ! =)
Ser du på kärleken som ett misstag: Vadå ett misstag? Jag är ju sambo! Det är ju kanon!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två tror jag.
Bio eller promenad: Prommis! Om det inte är 30 minus ute.
Är du kittlig: Fläckvis! Jag gillar att bli pillad under fötterna dock!
Snarkar du? Nej bara om jag är jääävligt förkyld!
Stjärntecken? Skorpion
Rädd för insekter? Jaa jag har en tendens att skrika till lite då och då. Men nog kan en myra få gå på mig om den vill. Det är ju getingarna som är monstren!
Äckligaste insekten: GETINGAR! jag är dörädd för dom. Alla som kan göra ont.
Största svaghet: Blir fort och lätt förbaskad, kan inte ta kritik (börjar grina), och mitt självförtroende svajar friskt! Social fobi.
Det här är jag bra på: Jag tänker mycket på andra människor. Social när jag vill.!
Bästa bok? Jag läser för lite bäcker!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jag vill kunna flyga.
Vad vill du jobba som? Nånting som hjälper folk. men det ska inte vara alltför slitsamt.. Eller så vill jag jobba med hästar.
Chips, morötter eller godis? jag haaatar morötter! Det får bli chips. och dipp!
Pizza eller hamburgare? hamburgare. är inte så mycket för pizza.
Skriver du dagbok? Det gör jag. Måste köpa en ny även. Min är nästan full.
Har du nån flickvän/pojkvän? Det har jag!
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Ja jag skulle vilja ha en tatuering nånstans.. och så saknar jag faktiskt tungpiercingen..
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Man vill att det ska vara välstädat men oftast är det rätt stökigt.. och mycket disk!
Gungar du på stolen? mmjoo =)
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Neeeeej... jag skulle nog spy. Eller jo om jag fick betalt kanske.
Vilken hand håller du gaffeln i? Det beror på vilken hand jag har kniven i just då..
Hur är din drömtjej/kille? Han är i stort sett som André, men bara lite mer hårding. Jag behöver lite sköll då och då =P
Hur många syskon har du? Ett bara. Erika i jönköping! sen diverse gummisyskon.
Vad är du mest rädd för? farliga människor ute på gatan.
Är du rädd för blod? Njääee det är jag nog inte. Bara om det kommer från nån avhuggen kroppsdel kan jag tro.
Saltar du på maten? ibland bara, om det är smaklöst.
Gillar du att sjunga? Ja det är skitkul =) stämmor!
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför?Gick estet musik för att jag älskar musik!
Anser du att du är stark? Fysiskt - nej. Psykiskt.. - ...jag tror fan det..!
Brukar du sola? Inte överdrivet mycket faktiskt.. har ingen bra solbränna-hud.. =(
Vad gör du om du får hicka? Räknar antingen hickningar eller mur många minuter jag hickar. och garvar =) Försöker inte bota det. Det funkar ändå inte.
Kaffe, te eller inget? te. vaniljte =)
Har du en besatthet? mjaaa shopping är ju en jäkligt tydlig besatthet..! Men nu är pengarna slut.

sluuuut.

Längesen

Jaa nu var det inte igår jag skrev! Jag sitter här hemma och är hungrig.. Jag tror faktiskt jag ska gå på affärn och handla.. Måste ju ha nån lunch. Och sen tänkte jag köpa nåt att laga till som middag också sen. Tror andré jobbar till fyra.

I tisdags jobbade jag på wecall. Jag sålde näst bäst av dom som var där! Men vad folk är elaka när man ringer till dom och låter trevlig.. fy. Jag ska då aldrig vara otrevlig mot nån telefonförsäljare. Det är ju synd om dom! Oss!! Vann iallafall en mössa, en pringlesburk, en dvdfilm och tre lotter. Kung det.!

Idag ska jag nog försöka ta mig till hästen.. Det är faktiskt så att det till och med tar emot nu. Det blev verkligen världens avtändning när vi fick "skäll" av hon som äger stallet. Helt värdelöst. Vi frågade faktiskt för att vi bryr oss om hästj*veln! Men nu är det ju bara så att det går inte att rida henne själv. Man måste ha ridsällskap och det är ju inte alltid det går att ordna bara sådär.. Jaja . ska väl pyssla och mocka idag iallafall. Har fortfarande ont i foten efter sparken jag fick av henne så det känns ju inte som att jag är skitpeppad att rida på henne just. Däremot vill jag till svarta hingsten och rida inridna hästar! Men på lördag (när jag eg ska rida där) ska jag jobba. Boendet alltså. 08-20! Ett ärkepass. kommer vara helt körd när jag kommer hem.. Men men.

Jag tror bestämt jag ska gå och handla. Får jag lite luft i mig idag också.! Hungrig som ett as. Men jag ska köpa nåt som är bra för magen. Har varit skitkass i magen i minst en vecka nu! Igen! Jäkla näsbergssyndrom... haha.



Puss

At Robins Place

Heej. Sitter hos Robin nu och ser på det där programmet med artister och komiker på trean. Undrar vad det heter..
Inlägget jag ville ta bort är borttaget nu, Tack emma :P  Det var det inlägget jag ville ha bort faktiskt. Där jag frågade hur man gjorde alltså.


Igår var jag hos Lajla och red =) Det var så jävla kul! Fick åka race på Ärtan! Som på den gamla goda tiden. Vi flög över hindrena :D Ja, jag blir helt enkelt lycklig! Det var hur som helst skitkul. Nu har jag och mamma köpt en femgångers. Hon får se till att leta fram alla ridkläderna! Och även öronmuffar vore fint :) Nu är vi på G igen! Woho! saknas bara syrran på Diana. Erkänn att du vill!! hihi.

Robin och André och Per-Arne är ute och mekar med Andrés bil. jag kännde att jag nog hörde hemma här inne jag =) Ska gå och rota i Robins kylskåp och sen placera mitt ass i soffan :)

Puss!

Jasså jaha!

Ja där ser man vad snabbt det går i kurvorna ibland! Skickade sms till hon som äger hästen igår kväll och skrev ungefär att "jag har haft lite funderingar på hur jag ska göra med jojo nu när jag har så dålig ekonomi och sådär.. Jag tänker absolut inte lämna er i sticket! men vi kan ju prata om det nästa gång vi ses". Ja ungefär så. och vad händer? Jo detta; http://www.blocket.se/vi/9926917.htm?ca=4_s!
Ja hon gör ju som hon vill såklart det är ju hennes häst, men att hon inte ens väntade tills att vi hade pratat om det! jag kanske jättegärna VILLE ha kvar henne men att jag bara var tveksam.. men ja, det blir väl bäst såhär. Det går ju knappt att rida på häststackarn..

kungsnäs

Foten by the way. Den är fortfarande blå. Men inte svullen. Kan ju inte vara nån fara då ju?

aj aj
hårigt ben.. :)

Idag har jag lite att göra faktiskt! Känns skönt nu när André är på jobbet. Slipper jag sitta framför tvn hela dan! Ska iallafall försöka få bort jordgubsfläcken från vår vita soffa, posta iväg tre skivor med låtarna vi ska köra på spelningen på mammas jobbfest, och ringa mammas chef och fråga hur det går med hennes uppdrag att kolla ljudet! Sen tänkte jag försöka ta mig till stan och köpa nån polotröja. Jag fryser så förbaskat hela tiden! går runt med halsduk inne.. det går ju inte!  och så ska jag laga en god middag innan André kommer hem,. Kycklinglår  med sån där dijoun-senapblndning eller vad det heter. blir säkert bra. Men först ska jag sitta och titta på annonsen i en timme till.

Hejdå

Hästjäkel!!

Idag har jag ont. Och det beror inte på att jag har ramlat av, för det har jag inte gjort. Jag tänkte vara snäll och kliva av för att vägleda Jojo där hon tyckte det var läskigt att gå jag, men den jäkeln drog till med en spark på mig istället! Så nu har jag en underlig färgskala ovanför fotknölen, och ont gör det så in i **! Jag blir faktiskt ledsen.


Kan denna söta häst vara ond?

Nu har jag velat fram och tillbaka länge om hur jag ska göra med denna häst.. Jag har ju dels inga pengar.. och sen är det ju inte roligt när det håller på såhär! Johanna kan inte heller få henne att gå upp för den där nedrans backen, och vi får inte rida på volten... så det går ju i princip inte att rida alls! hmm.. Och sen är jag ju sååå sugen på att börja ta lektioner igen! Men först och främst måste jag jobba ihop lite pengar, och då behöver jag tid att jobba! Och numera kan jag ju inte ens ta mig till stallet.. Lagomt till att jag fick låna en cykel av moster så kom snön så nu är jag lika handikappad igen.! bajskorv.

Igår var iallafall min första dag på nya jobbet!  Det var bra mycket roligare än vad man hade kunnat föreställa sig! "Hej, Emma heter jag och ringer från barnuniversitetet!" Jag har skitsvårt att uttala fanskapet! Men det går rätt bra ändå om man säger det fort.. :P Jag fick ingenting sålt dock.. men jag hoppas det kommer.. satt ju bara i ungefär en timme! men ingen peng fick jag in.. och det är ju det jag vill åt! men nu framöver har jag lite jobb på kyrkogatan också.. en natt, en dag-kväll-natt och en heldag. så då drar jag ju in lite också. Och så får jag helt enkelt se till att sälja en lek och lär cd-rom!! eller helst några fler... :P