Huller om päron

Om ni bara visste vad här händer grejer! Det finns ingen som helst ordning på mina tankar just nu. Och trött som attan är jag.!
Det senaste är nu i alla fall att hon som hade lilla huset har åter igen bytt fot. (kan man säga så?)
Hon sa nu att hon pratat med hyresvärden och att hon istället för att säga upp huset skulle hyra ut det i andra hand till oss. Jahapp tänkte jag, det blir nog bra. Bara vi har nånstans att bo.! Vi var där och skrev ett andrahandskontrakt och gick igenom vilka saker hon tänkte lämna kvar (bl a några hyllor och något spegelskåp) och sedan var det klart. Så enligt det här kontraktet ska vi alltså flytta in senast den första oktober.  Och ni kan inte tro hur fint det är! OM vi flyttar in så ska jag knäppa massa kort :) Och nu säger jag OM för jag vägrar tro att det är sant innan vi fått in alla våra saker där och det känns slutgiltigt. Jag tvivlar inte en sekund på att hon kommer strula till det för oss igen, men det är en chansning. Blir det inget så har vi i alla fall en månad kvar i vår lilla etta så vi hinner ju hitta nåt annat.
Den korta tiden vi bott här på brunnshusgatan har i alla fall varit rätt trevlig. Dock fruktansvärt jobbigt ibland eftersom lägenheten är så jäkla trång och vi är ändå två människor och två katter som ska dela på den. Detta har resulterat i att vi alla haft våra humörsvängningar. Jag vill måla upp en bild för er.
Emma står och skriker: FAN VAD SKITIGT DET ÄR HÄR! DET LUKTAR SOPOR!! JAG ORKAR INTE STÄDA FÖR JAG JOBBAR FAN HELTID!!
Scala försöker desperat krypa ut genom brevinkastet (som är snäppet för trångt för henne att komma igenom) så att det skramlar i hela trappuppgången
Niklas står mitt i vardagsrummet/sovrummet/garderoben, kastar tröjor upp i luften och gormar: JAG HAR INGA KLÄDER! JÄVLA SKITHÄRNÖSAND!!
Och Sully bajsar på ett par av Emmas strumpor.
Nu hände naturligtvis inget av detta på samma dag, men tänk om det hade gjort det!? Vilken missär :) Vi är trots allt lyckliga tillsammans, allihop :)
Vår i härnösand
Scala på vår framsida (Sully vill inte alls vara ute..)
Mötet med grannhunden. Dom blev lite kompisar faktiskt!
Niklas och Scala en fin sommardag
SJUKT varm sommardag i Njurunda.
Syrrans pålle pinnen och jag. också varm dag! Har det varit en bra sommar i år månne?
Nu ska jag återgå till min slappar-söndag. Skulle ha varit ledig igår men det sattes in en obligatorisk utbildningsdag. Dock rätt trevlig dag! God mat.!
Tjo! (nästa uppdatering kanske bär på glada nyheter.!)
Hej!
Jag väntar mitt första barn. Nu är det så att jag har inte varit till någon barnmorska eller så ännu pga att min mamma jobbar där och jag har inte berättat för henne än. Jag vet alltså inte hur långt gången jag är eller om allt ser bra ut osv. Nu idag har jag varit på en aktivitet med mitt jobb då vi gjorde stafett och lite annat skoj. Kände då plötsligt hur det "rann till".. gick på toa och såg att det var en liten blödning. Eller brunaktig flytning skulle jag kalla det.. någon som vet vad det kan betyda? Jag kan högst vara i v 6 eller nåt sånt.
MYCKET tacksam om någon svara snabbt :)

Det finns en tanke...

Jag ska helt klart börja blogga igen. Det har börjat så smått att lida mot höst och då tänker jag att det kan vara roligt att blogga lite.
Jag kan inte göra någon värsting-uppdatering, men det mitt liv kretsar runt just nu är i alla fall BOENDE! Vars ska jag bo??  Huset det var tänkt (bestämt!) att vi skulle flytta till för länge sen blev det inget av med. Hon som bor där verkar ha ångrat sig.... Man blir ju så jävla förbaskad! När man frågar "är du säker? För då säger vi upp våran lägenhet nu!" och hon säger att absolut det blir perfekt och att vi måste kunna flytta in snarast... och sedan ÅNGRA SIG??
Ja, så här sitter jag nu... med uppsagd lägenhet och ingenstans att bo. Kanoners.
litet urklipp ur lilla ettan.
ångra uppsägning? köpa lägenhet??
Det är frågan......