På jobbet

Ja, här sitter jag nu på Com Hem. Sitter bredvid min syster som pratar med någon kund om en antennsladd som behöver direktkopplas. Själv har jag inte börjat än. Klockan tjugo i åtta var jag här men jag börjar kvart i nio. Hade hoppats att jag skulle få börja tidigare men det verkar inte som att det behövs.

Nu börjar det verkligen dra ihop sig! Om tre dagar (alltså på fredag) får vi nyckeln till nya lägenheten här i härnösand! Så första flyttlasset går på fredag kväll. Eftersom jag jobbar på fredag ska mamma och niklas och kanske leif få plocka med sig kartonger och möta upp mig här när jag slutar. :) Det ska bli så skönt att vara flyttad och klar! Jag sökte ledigt på fredag också men fick avslag, vilket är högst olämpligt för mig eftersom jag bara har söndagen på mig att flytta i övrigt. Jag och Erika ska nämligen spela på dop på lördagen... Det kom också högst olägligt, men jag var iallafall ledig eftersom jag bytt helg för att kunna flytta. Det blir helt overkligt tajt dock! Jag fattar inte hur jag ska hinna, och får jag inte ledigt på måndag så vet jag inte om det går...

Dopet vi ska spela på är iallafall för Nellie, Therese Lundgrens lilla dotter! Erika har skrivit en text som jag tonsatt.
Sedan ska vi också spela på ett annat dop i juni. Då är det (håll i er) Niklas pappas sambos dotters tvillingar som ska döpas! :) Då ska jag skriva en låt till det också, och dom vill även ha en låt till, men det vet jag inte vilken det blir än.

En annan rolig grej jag också ska göra är att jag ska spela tillsammans med The Creations på pipeline i Maj. Det blir kul :) Erken ska vara mitt moraliska stöd för jag kommer bli grymt nervös när jag ska möta detta band bestående av bara fräna karlar. ;)

Nu börjar jag snart så jag tänker avsluta här. Men det är rätt kul att blogga! Kommer säkert att göra det igen nån gång.