lite pics :)

Nu har jag kommit hem från jobbet igen. Blev glatt överraskad av att nicke hade gått ut med soporna, men mindre glad när jag insåg att han inte var hemma. Jag vet inte var han är. Det går inte att få tag i honom heller så det är smått frustrerande. Men han kommer väl hem när han är hungrig ;) Jag har däremot hunnit få till en veckobild på magen som jag utlovade i tidigare inlägg.! Jag har ju till och med blivit tvungen att ge upp kampen mot knappar och gylfar och köpt mig ett par mamma-jeans. Nåt så overkligt skönt!! Här kommer nu först en bild på dessa :)



Ja.. man kan ju se själva resåren i alla fall. Bättre bild blir det inte när man ska knäppa på sig själv.



Här är en bild på magen, idag alltså v 26+2? Jag är så värdelös på att räkna det där... om man är i vecka 27 så har man alltså gått MER än 26 veckor, vilket borde bli något i stil med 26+nånting... inte 27+nånting va? hmm... 

Sedan har jag ju tagit bort julstjärnorna i vardagsrummet nu! Och istället ställde jag dit två vanliga lampor. Inte lika mysigt ljus, men med lite fina gardiner blev det ändå bra tycker jag :)




Ingen klockren bild förstås men man ville liksom få med stämningen.. den försvann ju helt när man hade blixt! 


Och så till sist en bild på lilla Sully som såg ut att ha det så himla mysigt med min tjocktröja så jag blev tvungen att dokumentera :) 

Sedan för att sammanfatta dagen: HÄRREMINJÄVLAGUD! Och lite diarré på det.

Kommentarer
Postat av: Erika

HAHAHAH älskar sammanfattningen! Åhh vem behöver big brother när det finns sånna där intriger i ens närhet :D

Postat av: Erika

Vilken fin mage! :)

2011-02-03 @ 14:18:54
URL: http://mylittlewords.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback