Sedan sist...

Ja det som hänt sen sist är väl egentligen inte mycket.. Katterna är ungefär likadana, fast nu kan dom ju iallafall gå förbi varann ;)

 Jag och André var på en P Floydkonsert i helgen! Skitbra!!! I löööv it. Dom körde massa bra låtar. En del kände jag inte igen, men dom var bra dom med. Bruden var grym på att sjunga också! Fast jag tyckte det var lite väl mycket reverb och eko på hennes låt.

Idag har jag jobbat. Kyrkogatan. Det var kul. Jag ska ringa chefen och be om ett arbetsgivarintyg också och då ska jag passa på att fråga hur det ser ut med sommarjobb där! Själv har jag ju blivit lovad redan men det är en som jobbar på wecall som tycker det skulle vara kul att jobba med nåt sånt så jag ska luska lite!


Vi funderar fortfarande på namn åt katten som fräser och morrar. Funderar på Dista... Scala och Dista.. Solo överväger vi också! Strofen överväger vi inte.. tyvärr sys =)
Ska lägga upp en bild sen där det syns att hon är liten! =)


kattsiluett
Scala bakom gardinen


Dom avskyr varann!

Dom kommer inte alls överens, katterna! Dom bara morrar och fräser och lever om. Men jag vet inte hur det ska vara. Det kanske ska vara precis såhär i typ en månad? Jag tycker bara synd om dom.. Lilla katten satt och tryckte i ett hörn och Scala satt och hetsade henne och dom var elaka på varann, och sen när lillen gick därifrån såg jag ju att hon hade bajsat på sig litegrann.då tyckte jag synd om henne! Huga... Hoppas det löser sig.. Annars måste vi ju få iväg den lille på nåt annat håll. Mamma och leif kanske? Eller sälja vidare. Dont know. Men hoppas att det löser sig först =)
nyfiknagrrkisse

Kissen!

Hej! Nu har vi fått tillökning i "familjen"! =) Hon har inget namn än.
Men kom gärna med namnförslag! Gärna med musktema!! =P
Nya kissen och André! =)
Scala märkte först inte den nya kissen, tror jag. Hon tog några varv runt buren och fick tillslut syn på en svans, en svart svans!! Jaa och den var ju inte hennes! =) Då reste hon ragg och fräste och det verkade ett tag som om hon hade övertaget. Men det var mer krut i den "lille" än vad vi trodde! För tillfället har inte Scala tillåtelse att komma i närheten men vi får väll se hur det utvecklar sig.
På återseende!
(Denna bloggning är skriven av André! Emma dikterade! =P)

Bilder

Har knäppt en bättre bild på gardinerna. Blev lite suddigt förra gången. Kulkul.


Sedan har vi fått ett par paneler som vi hängde bakom dom i vardagsrummet. Såhär blev det:


Tavlan åkte som sagt upp också.


istället hängde vi baletttavlan ovanför soffan


En ros fick jag en gång av André. Bara sådär!


Och vi har en katt. Vi vill ha en till.


Man kan titta ut genom vårt köksfönster.


Hejdå

Få se nu..

Jo, tavlan åkte upp idag faktiskt.. Leif var här och hjälpte till med det en snabbis. Vi törs inte riktigt borra själva än. André har tummen lite på sniskan.. men helt mitt i handen är den väl inte.!  Själv har jag knappt nån tumme ibland. Upp kom tavlan iallafall.
Sedan åkte jag och Leif ut till birsta och kollade efter en speciell present åt André. När vi tittat där åkte vi på stan och skulle titta också, men det var mindre lyckat. Varför ska jag inte säga för det blir sånna bra ledtrådar på vad vi skulle titta på! 
Och ja, vi har en rätt tuff period nu.. men kämpar vi på så löser det sig. Det är vi säkra på. Födelsedagspresent är självklart.


vi


Blomman har inte dött.
Och inte heller jag.


Kortfattad blogg

I helgen har min syster och hennes pojkvän David varit här i stan och hälsat på. Det var skitkul! FÖRUTOM alla timmar av sömn jag förlorade. Men det kan det väl vara värt tycker jag!
Vi hittade på lite olika saker som kan vara trevliga, bland annat så shoppade vi en hel massa, eller åtminstone så var vi mycket på stan och även i birsta. Lagomt till att dom kom upp så blev det massa snö så då fick dom även se bevis på hur norrländsk vinter ser ut. Typ antingen vitt och vackert eller grått och tråkigt som det har varit hela vintern hittills. Men nu har snön legat kvar länge! Och fortfarande.
Även iallafall så var vi hos moster eva och åt lite glass och umgicks och hade trevligt. Jag lekte även jagis med Clara. Hon är ju så söt så man storknar! Och även Joel. Det blir nog en stilig kille av han sen =) Än så länge är han mest söt han med.
Ja vad gjorde vi mer... vi var på biteline och åt tacobuffé även. Jag andré erika david och therese och emma (erikas kompisar). Vi for en sväng förbi farmor också. Och var till stallet. Och så åt vi middag både hos mamma och hos kerstin och pappa. Fast inte på samma dag. Jag lyckades bara skrapa ihop två ynka bilder från deras vistelse här, till skillnad från erika och david.!

kattbro
Hon fick en bro.

mat
David äter på scalas svans! (Scala bryr sig inte jättemycket)

Även så har vi satt upp dom nya gardinerna nu! sovrummet blev jättemycket finare. Faktiskt.
gardin
Tavlan kommer vi väl aldrig få upp... Och blomman lär väl dö.

I övrigt är inte livet frid och fröjd.
Men jag säger inget så har jag väl ingenting sagt.
Lever gör vi i vilket fall. Tillsammans.

























solkatt
solkatt


Besök!

Hej! I denna stund är min kära syster och hennes karlskrälle på väg hit till sundsvall :) Det ska bli skitkul! Mindre kul är väl att jag inte kommer träffa dom föränn nån gång imorn eftersom jag far iväg till jobbet nu snart, (wecall) och sedan jobbar jag även natt på kyrkogatan inatt, och det brukar ju innebära att jag vill sova när jag kommer hem! Så nån gång imorn med andra ord.
Måste nog föresten ringa och säga att jag kommer och jobbar ikväll.. eller så får det bli en överraskning. Jag tror nästan det. Man kan liksom inte bara få ringa och säga "Hej jag kommer in ikväll jag!" utan man måste sitta och vänta på att få prata med nån av säljcoacherna och så ska dom kolla upp och .. ja jag tänker bara dyka upp! Jag jobbade inte igår så jag måste det idag. Det kan hända att jag och Ronja ska spela in låtarna jag komponerat till hennes teateruppsättning på torsdag nämligen och då blir det ju knepigt om jag är på jobbet tänkte jag!

Idag var jag arg. På André. Han tyckte att jag var ett pucko som sa som det var när dom ringde mig och frågade om vi hade nån TV. Inte visste jag att dom skulle skicka en räkning!  jag sa faktiskt "Nej jag har ingen koll på sånt där, det är min sambo så ni får ringa honom istället. André Rönnberg." Men då skickade dom ju räkningen till honom på en gång istället! Ja jag får väl vara ett pucko då. Ett argt pucko!!

Nu kommer Robin upp. Ska umgås lite med honom. André och Per-Arne har åkt till SAAB. fråga mig inte vad dom skulle göra där. Ingen aning har jag. Säkert nåt med bilen =P

Ajöken fröken!
(observera den icke kursiva texten!)

God middag

Hej!
I förrgår var Linnea och Micke här och åt middag med oss. Det var jättetrevligt! Först åt vi. Dom hann inte mer än komma innanför dörrn så styrde andré in stolarna åt dom och så åt vi och drack vitt vin. Vi åt Andrés brors specialpasta med tonfisk och kapris och lit jox (skitgott!), och strax efter att vi ätit klart var det dags för efterrätten! Den stod Linnea och Micke för. Eller åtminstone Linnea ;). Det blev en skitgod citronmarängpaj med glass! En riktig höjdare faktiskt.
När vi hade ätit klart blev det så att vi satte oss ner i soffan och tittade på kalixfilmen (den som jag filmade med min kamera, på vanliga vardagslivet. Friluftsdan, Stefan Gunnarsson och lite annat). Sen tittade vi även på Landslides sista spelning, den på gatufesten i daltonstältet. Den var hemsk! Haha.
När vi hade sett klart på filmerna så började musicerandet iallafall. Micke satte sig vid pianot och André tog basen och sedan spelade dom non-stop ända till strax efter tolv. (jag oroade mig mest över grannarna). Men jag och linnea körde en låt vi med. Annars satt vi här vid datorn och tittade på bilder och körade lite smått till Mustang Sally. Även så gjorde vi en blogg åt Linnea!
http://linneaelisabeth.blogg.se

Här är lite bilder från då!

nea
Linnea

micke
Micke

andré
André

vi
Jag och Nea

Ny fin blogg!

Nu har min kära syster gjort en ny fin design på min blogg åt mig! Titta bara vad fint det blev!

Weeeee!

Konstant humörsväng

Vad är det med mig? Är det hormoner? Jag är ju helt galen! Jag går runt och känner mig arg HELA TIDEN! Vad beror det på? Jag är nog född så helt enkelt.

Nu har jag diskat! Gud så duktig jag känner mig! =) Jag ska städa också men jag måste gruva mig ett tag till. Fast nu är klockan snart sex och André slutar åtta och jag vill ju överraska honom... det är nog bäst att jag tar tag i städningen nu ändå när jag tänker efter.. Sen ska jag duscha. Eller bada kanske! Fast badkaret är så äckligt nu för katten har varit och grävt i hålet så det är en massa hår som ligger... fast jag ska väl vara tacksam. Då blir det ju inte stopp i avloppet lika fort! men nu har jag ju köpt en hårsil också så det ska inte vara nån fara i vilket fall...

Igår satte jag och André oss och räknade ut hur mycket jag skulle få i lön i slutet på den här månaden och även nästa (på ett ungefär), och ja, jag kan ju iallafall säga att det blir en dans på solrosor jämfört med den här månaden!  Fast jag känner ju mig själv.. ju mer pengar jag har, desto mer handlar jag ju. Och shoppingnerven bara rycker i mig när jag går förbi Annorlunda Presenter och sånna affärer! Och som ni redan vet har jag ju shoppat loss på Ellos nu också.. undrar när dom grejerna tänker komma.. Hm.

Varför får inte jag ligga när Ellos katta-låg?


Varför får inte jag pippa när wellpapp?!

hihihihi




sakna

Er saknar jag.
Allihopa!

(Carla och Pontus)

Egentligen...

Jaa egentligen borde jag ha gått på affärn för nån timme sen. Då hade jag hunnit laga mat och ätit innan jag far till jobbet. Men precis som alla andra dagar när jag jobbar på wecall så blir det ingen middag! Det är bara så att jag fixar inte att äta tidigare än fem! Och om jag då dessutom ska ta tag i att både handla och laga mat är det jälkigt lätt att man helt enkelt skiter i det. Jag hatar ju att laga mat åt bara mig själv! Det är tråkigast. Men få inte för er saker, jag svälter inte! Långt ifrån. Jag äter en massa.. bara inte när jag ska jobba! Det är inte mina tider nånstans.. Funkar inte!

Men frukt ska jag äta mamma.

André har blivit duktig och börjat träna. På Ego! Och jag som hade hoppats på att han skulle börja med mig på friskis.. men nu har han redan fastnat för ego och då finns det ingen återvändo. Jäkla synd. Men det blir nog bra ändå.

I helgen ska vi kanske åka till Hoting! Vi hade nästan bestämt oss, och då lägger värmen av i bilen! Så ska vi ta oss dit måste vi skaffa fram en annan bil och det är ju inte det absolut lättaste. Jag som tyckte det skulle bli så härligt. Men det är ju inte kört än!

Mjölk.

Hälsan? Jotack det är helt åt pipan! Magen har faktiskt blivit foglig, men nu har jag problem med BÅDA ögonen! Har fått ögonsalva men det har jag aldrig inbillat mig ska hjälpa.. Sedan är hela mitt ansikte som ett stort eksem!! helt värdelöst! Jag vill amputera hela huvet helst! (eksem i håret också).. och på händerna. Skitbra det när man jobbar med att duscha folk varje dag. Jag skulle behöva åka utomlands. Min hud är inte lika upprorisk på sommaren och lite sol brukar alltid göra gott. Och det är ju bara en liten anledning! jag vill ju utomlands och ha det varm och skönt och bada och vara ledig och lat! ååååå villvillvill...

Ekonomin är även den åt pipan! En månad ska jag leva på mindre än 800 spänn... ajaj.. Men jag skulle få ett bidrag för byxorna jag köpte iallafall. (annars hade jag inte köpt dom). Men vi får se. Jag kanske måste ta ut från fonderna i vilket fall. beror på när jag får det där bidraget också. Måste ha pengar till att hämta ut dom nya gardinerna och det där också. Vårt sovrum ska få bli ett varmt rum istället för ett iskallt! Det är det nu. Och inte bara temperaturmässigt! Ljuslila väggar.. vem vill ha det!? Idioti.
Först och främst gardinerna!
gardina
Fina va?

Sedan blir det lyktot i fönstret typ..
 och en lampett på väggen.

Vi ska även sätta upp chekirovtavlan i sovrummet!  och få finkuddar på sängen! Dom matchar gardinerna..

Sen fattas bara ett duntäcke så kanske man kan sova på natten. Inatt hade jag Andrés underställ på mig! Brrrrrrrr!

Lista

Stulen av syrran som stal den av Emma!

Vilken svordom använder du mest?
Jävla faan!

Äger du en iPod?
Inte en enda! Inte ens en mp3 äger jag. stenålder.


Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
05.50 om jag börjar sju. Idag var den ställd på 14.00 =P


Använder du flip-flop's även när det är kallt ute?
Neej bara om jag är utomlands. Eller varm sommar i sverige.


Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Vara med på den! Kul när man blir äldre =)


Vilken var den senaste filmen du såg?
Sin City! Den var grym!  Väldigt speciell dock..


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En dubbelsäng! Och lite instrument!


Har någon någonsin kallat dig lat?
Jaa oftast är det jag själv som gnäller över vad lat jag är..


Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej aldrig.


Vilken CD ligger i din CDspelare just nu?
Jag har inte heller nån cd-spelare


Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Vanlig! Hatar saker som smakar choklad men som inte ÄR choklad!


Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Njaää i så fall har jag nog redan glömt den. Så det funkar bra att berätta hemlisar för mig! =)


När var senast någon stötte på dig?
Det var väl igår det. Nej i förrgår! Och så brukar André stöta på mig också :)


Vad åt du till middag?
Jag har inte ätit än. Ska laga korvstroganoff!


Använder du huvtröjor?
Jaaa nästan bara! Fast nu har jag tvingat mig själv att börja använda finare tröjor med.


Kan du vissla?
Självklart

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Gud jag är livrädd för karuseller! Dumbo kanske..


Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Det tror jag säkert! Men jag kan inte föreställa mig vad dom skulle säga faktiskt!


Vilket riktnummer befinner du dig i?
060


Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja huva!


Är du blyg inför det motsatta könet?
Verkligen inte! Jag gör ingen skillnad på killar och tjejer.

Vilken film kan du alla replikerna till?
Kung Pow - Enter the Fist! Hitta Nemo är jag bra på också :P och så gamla disneyfilmer man såg när man var liten!


Äger du några bandT-shirts?
Nej det har jag inte en enda..


När flög du senast?
På väg hem från Tunisien.

Läser du för skojs skull?
Neej.. inte mycket!


Pratar du några andra språk?
Engelska.

Har du gråtit offentligt?
Jajjemen! Värst var när jag fick Chekirovtavlan faktiskt! Studenten.

Har du en stationär dator eller en laptop?
Jag har väl egentligen ingen dator alls.. Men André har en stationär.


Vilka gör du, önskningar eller planer?
Planer som jag aldrig planerar att genomföra :P

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Njaa.. inte alltid.


Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Jaa jag saknar tungpiercingen och så är jag sugen på en tatuering också.


Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Jaa det tycker jag är ett bra tecken!

Kan du kasta macka?
Macka kan jag kasta!


Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej det kan jag inte påstå..


Vad har du med dig in på bion?
Festis och varma chips. Ibland även never-stop eller nåt.

Vem är din favoritlärare?
Anna Öhrström, högstadiet

Har du någonson dejtat någon av en annan ras?
Jaa jag dejtade ju robin när jag var liten :P


Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja det spelar väl ingen roll! Kan ju vara snyggt med tatueringar .


Gillar du att flyga flygplan?
Nej det gör jag inte! Har inga bra erfarenheter direkt.. Men det är häftigt när man mår bra!


Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Man ska vara god och inte ond.


Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Det var väl en konstig fråga...


När sov du senast på golvet?
När vi var hos syrran i Jönköping. Pappa låg i soffan och snarkade och jag var katternas hopp-dyna på golvet!

Vilken är din favoritdrink?

Jag dricker aldrig drinkar!

Gillar du din boendesituation?
Jaa verkligen! Underbart!

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
7 minst! helst elva.


Äter du frukost dagligen?
Jaa om jag inte vaknar när det är dags för lunch


Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Dom är nog det nu för tiden! Mycket jobb. :D


Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna?
Ja framför allt i högstadiet! Ida och jag mest.

Vilken är din favoritfrukt?
jaaru.. apelsin kankse? Är Melon en frukt? Melon isf.


Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej jag fattar inte sånt.! står det på paketet eller?


Hur gammal blir du nästa födelsedag?
21


Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
mjaaa lagomt :)


Tror du på liv på andra planeter?
Nja, jag vet inte.


Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Det var wecalljävel! Fast det är ju inte en person... Då var det säkert andré .. :)


Tror du att Gud är man eller kvinna?
Finns det en gud så kan jag svära på att det inte är en människa ändå!


Vad var det sista du åt?
Två mackor till frukost imorse!


Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta?
Både och tror jag.


Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ja dom hade ju tänkt att jag skulle heta Stefan, men när det blev en tjej insåg dom att dom var tvungna att ändra sig.. :)


Gillar du senap?
Nej! Usch.


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Om jag äter lite godis känns det nog bättre :P


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Neej jag är för harig..


Sover du på sida, mage eller rygg?
sidan och rygg


Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Doris i Hitta nemo kanske =P


Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej


Tycker du om att krama folk?
Ja, jag är rätt kramig av mig!


Skulle du säga att du är trendig?
Jaa fläckvis


Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag skulle väl bara säga nejtack, eller säga "ja vi får ta det nån gång framöver" och sedan skjuta på det tills han glömde bort att jag existerade =P


Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Kate Hudson tror jag hon heter... Dom säger att jag är lik henne




Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Vägra star wars


Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Njaa.. beror på om jag sitter bänkad och väntar på samtalet eller om jag håller mig sysselsatt ändå.


Vilka böcker har fått dig att gråta?
Gud jag läser ju så sällan böcker.. Däremot brukar jag gråta åt Lena Furbergs serier i Min Häst!


Tycker du att du är attraktiv?
Man har ju sina stunder då man tycker det.!


Vad är du allergisk mot?
Paprika, kiwi och skitsnack


Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förplikterser?
Det är ju bra om det är det man är ute efter! fast jag tror inte att det funkar i längden.


Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Neeej. Om man inte skulle äta det skulle det väl inte vara gjort av kött =P


Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Steeefan


Allt sen sist.

Oj, nu var det länge sen igen.  Eller inte så värst egentligen.. men lagomt kanske :) Det har ju iofs hunnit bli 2007 sen jag skrev sist men.. ;)
Nyåret firade jag i Granlo med mina vänner och såklart André. Jag var lite förtvivlad där ett tag eftersm jag fick jobb 08-20 både dan innan nyår och på självaste nyår! Det resulterade ju för det första i att jag inte kunde följa med André till Hoting, vilket jag hade tyckt varit jättetrevligt, men sen att jag skulle vara så trött efter tolv timmars arbete att jag var fundersam på om jag skulle orka iväg på nån nyårsfest eller inte..! Men nog orkade jag det. Fast jag blev trött och frusen rätt fort. André däremot var heltaggad! Var uppe i Emma As lägenhet och sjöng "Let me entertain you" med Ida. Micke solade apa på den lilla keyboarden och Emma spelade fiol som en galenpanna och Ida sjöng nån sorts stämma. Det var en syn för gudarna kan jag lova! Trevligt hade vi iallafall. André fick sova på soffan dock ;P


Just nu sitter jag på jobbet. Började 14 idag och ska jobba till kl 7 imorn. L-G lovade att han skulle lägga sig vid ett inatt om jag var snäll och kokade korv åt honom, så det går nog bra. Ska ju jobba natt imorn med.. Men jag lär väl ska jobba på wecall innan dess också.. Eftersom dom sjabblade bort en dag för mig!! VÄRDELÖST! Jag hade sagt "okeeej då jag jobbar väl på nyårdagen då, fast jag säkert kommer vara bakis och trött och inte alls känna för det.." Men sedan när jag kom dit så satt det en tjej i trappen och sa att dom inte hade kommit och låst upp än, och det visade sig att det inte var nån jävel som hade tänkt göra det heller faktiskt!! Snacka om att jag var förbaskad när jag kom hem igen.. betala bussresa dit och hem och inte ens få jobba! Nyårsdagen!! Och dom kan inte ens ringa och säga att det inte blir nåt, utan man får åka dit och upptäcka det själv! Verkar det seriöst det? Nej.. Och när jag kom dit igår och jobbade så frågade jag vad fasen det var som hände igår, ja då svarar han att "njaää jag vet faktiskt inte.. vi försöker klura ut det." jaha? "men vem skulle ha varit här då??" "ja jag vet inte"
Nämen seriöst intryck. Jag vill ha reseersättning!!! Det var precis det där Ida berättade om att det hände när hon jobbade där, innan dom bytte chefer och bytte namn typ.. Och det här kommer förmodligen aldrig komma fram till nån som har nåt inflytande över huvud taget, för INNAN dom skulle berätta att dom hade klantat sig..! Icke. Jag får lust att göra det själv. Man borde fan få betalt för den där dan ändå.. Usch nu sitter jag här och blir arg igen.

Jag har insett att det går inte så bra för mig och mamma att åka och rida som vi hade tänkt! Jag vill ju det jättegärna men vi kan aldrig sammtidigt! Och jag jobbar rätt mycket nu igen, vilket verkligen är SKITBRA! Men man vill ju egentligen hinna med annat med... Men vi får väl se. Träna ska jag och André börja med iaf. Fast han vill ju träna på Ego har jag för mig att det var, och jag tänker ju minsann träna på friskis jag! Vi får väl se. Promenera har vi iallafall börjat med. Det är ju bra. Vi tog en skitmysig promenad på nyårsdagen faktiskt.. Det kom ju ett jättefint snöfall den kvällen. myyyys.

På fredag är jag ledig. Då ska jag se till att få saker gjorda. Alltså inte måste-saker utan vill-saker mest! träffa mamma kanske.

Föresten ringde pappa idag och frågade om jag kunde dra ihop ett gäng till en selning den 18e Jan..! Ska försöka, men det är ju sjukt kort varsel! två veckor bara! Och på den tiden ska man hinna hitta folk som kan spela, bestämma låtar, hitta ett ställe att repa på, repa in låtarna, och ja allt sånt.! Får se om det går i lås. Ska väl prata med pappa igen imorn eller nåt. Eller ikväl kanske! Nu kanske!

Hejdå!


Lilla Scala