Vad F*N har jag gett mig in på?

Ja, nu har jag lovat Johannes att jag ska göra ett riktigt riktigt allvarligt försök att inte bli arg hela tiden.. Och jag känner ju redan att det var lite väl.. Storslaget. Framför allt om ni tänker er att en helt vanlig diskussion i vårt hushåll ser ut ungefär såhär (tar en diskussion vi aldrig haft så blir det inte så personligt ;P):

-kan vi inte skaffa en katt?
(i falsett)-haha..! Haha..! Sluta skoja jämt!
-men sluta.. Kan vi inte det då?
-du kan va en katt!
-men hallååå jag är allvarlig!
(i falsett)-aaaaaaaa.. Fast näe!
-men tänk vad bra, för..
-höpp!
-Men tänk..
-happ!
-men ka...
-appappappappapapaaaaaa
-men vafan du lyssnar ju aldrig på vad jag har att säga..!! Du får ju ta mig på allvar ibland!
-åsså sur då! Jämn i humöret, förbannad jämt!
...


Ja typ exempelvis så, och det förstår ju alla att han tycker det är grymt festligt att trissa upp mig, och det stoppar aldrig där heller ska ni tro! Men jag tänker göra mitt allra bästa iaf och inte reta upp mig, för jag vet ju att han driver med mig (oftast). Men som om inte det vore nog så lovade jag även att inte svära åt honom! Har ingen aning om hur detta ska gå, men det kanske går bra.. Om jag går ut och går och se'n går direkt och lägger mig. Sen kliver jag upp och går på jobbet i 25h imorn.. Då har jag ju klarat typ nästan tå dygn bara sådär..!

Fantastiskt bra ide..!


Tillbaka till verkligheten för en stund

Jag har inte jobbat på ungefär två veckor nu. Jag skulle ha jobbat i lördags men då var jag övertalig och det var ingen som ringde ut mig då så jag var ledig. Midsommar var jättemysig annars, vet inte om jag skrivit nåt om det, men det var den iaf.
Annars har vi inte gjort så mycket, träffat Erika och fikat, varit i lekparken med bandkompis med son, städat lägenheten, och så igår var vi hos Ida och Johan och blev bjudna på middag. Ja alltså inte Johannes förstås, han gjorde en Ferdinand. ("jag trivs bättre hääääär" osv..).
Idag ska jag jobba igen i alla fall. Idag och på torsdag, sedan har jag min sommarsemester.! Känns inte som att jag kommer göra ett skit, sörjer det redan faktiskt, men vi får se. Det är skönt att va ledig också.!


Funderingar systrar emellan

-Firar muslimer midsommar?
-Nej jag vet inte..
-För jag tycker alla har kjol på sig..
-Jamen muslimer har ju kjol.


Tänker lämna åt fantasin vem som sa vad här ;)


Glad dag!

Jag ville som bara göra vad alla andra gör just nu och önska alla en glad midsommar! Jag vill minnas att mina förra midsommar var rentav fruktansvärd och jag hade inga förväntningar på den här heller för några dagar se'n, men jag känner nu att det är bra ändå. Dock ville inte sambo följa med på vårt traditionsenliga firande på norraberget för han ska jobba inatt och behövde sova, och eftersom han jobbar inatt så firar vi alltså inte tillsammans öht, vilket i min värld suger, men jag tänker åka till min mamma i alla fall och kanske att jag sover över där då. Syrran åker nog också dit. Nu är jag hungrig faktiskt, jag har ju nästan bara ätit kakor och bullar idag. Och en gorbys till frukost.


Nuff said.

Jag har inte så värst mycket att säga just nu. Det har liksom blivit så bara. Det är mycket som är ovisst. Nånting som inte är ovisst längre är iaf om vi ska spela på drakfestivalen, för det ska vi göra! Den 11e augusti typ 22.15 (?) entrar vi scenen. Shady Town alltså. Det ska bli så gryyymt kul! Det är en fantastiskt gäng jag hamnat i må jag säga.! Både musikaliskt och mänskligt om man så säger. :) 


Happyhappy! 

För övrigt så är Evelin sjuk igen. Det är ju helt otroligt att hon inte ska kunna få va frisk.. Nu blev hon hostig och snorig och sådär igen, vilket inte är så ovantligt och inte heller så jobbigt för mig just, men nu kräks hon också. Och inte bara sådär, utan bara när hon ätit nåt, eller druckit välling eller så.. DET är jättejobbigt. På fler än ett sätt. Främst för att hon ju gått ner i vikt tre kontroller i rad (bara några gram men ändå) men också för att jag inte är världens största fan av spya som sådan.. Tur att det vänder fort i magen så det inte hinner börja lukta spya direkt, för det är ju ännu äckligare. Sen är det såklart jättesynd om henne.. fast hon är helt opåverkad. Hon är hur pigg som helst och tycker inte alls synd om sig själv. Eller liiiite kanske. Men bara lite. Tur i alla fall att jag är ledig över helgen nu så att hon förhoppningsvis hinner bli frisk innan jag ska jobba på måndag. Tanken fanns att hon skulle vara hos pappa och Kerstin från lördag till söndag men jag tror att det kanske inte blir så då, om hon är dålig menar jag.  Sen har hon ju inte varit där så mycket så vi måsta hinna dit och vara där några timmar nån dag innan också så hon känner igen sig. Och det hinner vi ju inte heller ifall hon ska vara dålig. 

Probleeem. 

Jag vill även uppmana alla som tycker om musik och bra texter att lyssna på Lana Del Rey. För hon är så äckligt jävla bra.

Ingen

This is what makes us girls, we dont look for heaven and we put our love first. Dont you know we'd die for it, its our curse. Dont cry about it, dont cry about it.


slow poke

Linga har faktiskt klagat lite på att jag är så dålig på att uppdatera bloggen så jag måste faktiskt göra ett ryck. Det är ju faktiskt nästan enbart för hennes skull jag bloggar.. ;) 
Men ja, det har ju inte hänt så mycket på senaste. Tror jag.. Eller jo, jag har ju förståss varit på klarråterträff eftersom det var 10 år sedan vi gick ut nian..! Helt sjukt.. Tror varenda jäkel på aveny nån gång under kvällen konstaterade att man har blivit sjukt gammal.. och att 10 år har gått grymt fort. Jag konstaterade det i alla fall kanske 4 gånger. Kanske mer. Hur som helst så var det skitroligt! Det fattades en heeel del människor ur våran klass, men vi hade i alla fall kul vi som var där! Jag hade en halvtimmes svacka då jag kände att jag faktiskt hade druckit lite för mycket, men Marie Berglund läser på universitet och är alltså fruktansvärt rutinerad när det gäller såna här saker, så hon tömde i mig ett glas vatten och sen var allt finemang igen och jag dansade lite till innan jag gick hem. Mycket praktiskt att bo 10m från aveny då faktiskt.! 
Mer då.. jag var ner på stan igår och firade nationaldagen. Eller egentligen var det bara så att det råkade firas på stan precis när jag skulle träffa Linga där. Jag firade inte. Vi kollade på loppisen, var på Ica och gick och fikade på Barista. Vi satte oss i den inhägnade delen för att kunna släppa loss barnen men det kom in typ ett helt dagis som snubblade och knuffade och trampade på våra knoddar så vi konstaterade att vi hatar barn. Fast inte våra egna såklart. Dessutom kastade dom ut ett gäng kritor över hela golvet så då kunde Eve och Leon ändå inte vara på golvet så det var sjukt meningslöst. 
När jag kom hem så dröjde det inte så jättelänge innan J klev upp för dagen i alla fall. Vi beslutade så småningom att vi skulle städa hela lägenheten och sedan titta på film, men det blev lite halvhjärtat. Jag tänkte iaf gå på macken och köpa en redbull så jag kunde flyga och städa sammtidigt, men på vägen ner såg jag att grannarnas dörr stod öppen så jag SÖGS in som om det vore magi typ, och där inne bjöds det på lite rester och rödvin så vi blev där hela kvällen faktiskt. Det är en gemytlig familj det där.