Sjukt festligt!

Idag har varit en trevlig dag! Robin kom hit vid lunch och hade med sig nån kina-aktig mat, kanske thai, inte vet jag. Det var iaf gott. Vi surrade och spelade lite och sådär. Sen kom Linda hit också, och vi drack kaffe och surrade och så började vi på en musikvideo och en låt som Evelin och Leon är huvudpersoner i. Dom ska sjunga till varann och vara huvudpersoner i videon, det kommer bli sjukt bra! Fast Leon gråter typ hela tiden och Evelin skrattar så det blir lite halvknäppt. Men han får sjunga I cry hela tiden och hon får sjunga att hon är happy och comforts him. :P Resultatet kommer garanterat upp här så småning om :D

Igår kväll kom Emelie och hennes manboy hit innan dom skulle åka hemöver igen. Vi kollade på idol också och det är ju också sjukt festligt. Jag älskar den blyga killen. Han är mycket underhållande.

Nu har jag överdoserat kaffe och är halvskakis men ändå jääävulskt trött. Ikväll blir det idol och muffins med J. Det ska bli roligt att se honom när han kommer, för han kommer se ut som en blöt katt efter att ha gått från stan och hit.! Om det inte mot förmodan skulle sluta regna innan. Men det regnar verkligen mycket och det regnar rakt från sidan och rakt in i köket.. trodde katterna hade vält ut vattenskålen på golvet men det är ju regnet som gjort en stor pöl där... ska torka upp nu. Herrå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback