Den där jävla grannen

Nu får jag väl hoppas till gudarna att min granne inte skulle råka snubbla över min blogg, för jag blir seriöst snart arg! Eller förresten, hoppas han snubblar på den! Dels för att han förtjänar att snubbla, och sedan för att han kanske skulle känna att det är dags att bli normal. 
Okej, för den som inte vet.. Jag bor i ett gammalt trähus. Man går in genom en grön dörr. Innanför den gröna dörren finns två vita dörrar. Den ena leder in i min lägenhet och den andra leder in i grannens lägenhet. Som bekant finns det ofta lås på dörrar. Det kan ju vara bra kan jag tycka. Nu är det bara det att min granne är MANISK på att låsa dörrar! Det spelar ingen roll att klockan är mitt på dagen och han ska gå till svättstugan som ligger direkt nedanför trappen som går upp till vår gröna dörr, så låser han den varje gång han går ner! Fem minuter senare kommer han upp, rycker i handtaget och blir antagligen förvånad varje gång han inser att den är låst. Han låser upp dörren, går in, låser den gröna dörren, går in i sin lägenhet och låser sin vita dörr. Och så håller det på. Det här är en sån kväll då jag antar att han haft tvättstugan, för det är ett jävla knäppande i dessa lås! Och så när han går runt där i sin lägenhet som garanterat är kliniskt ren så tror jag han ungefär två gånger varje timme tänker "hmm undra om jag har låst min vita dörr!?" och så går han dit och rycker i handtaget. Den är ju utan undantag låst, men man kan ju aldrig vara too sure så att säga...
Egentligen ska väl inte det här störa mig så mycket kan man tycka, men det är för det första sjukt störigt att det låter högt varje gång, och sedan är det den ständiga oron att bli utlåst! Tex nu när jag har en babyvakt så kan jag gå ner i tvättstugan utan Evelin, och då gäller det att aldrig någonsin glömma nyckeln, för då är hon ju ensam hemma på allvar rätt vad det är.! En gång hann han till och med låsa när jag var ut med soporna liksom. Men jag har vant mig vid att alltid ta med nyckel nu. Men plötsligt händer det ni vet. Man glömmer. Den dagen kommer jag nog bli riktigt ordentligt rosenrasande på honom. Och nej, det är inte Ragnar 80 år, utan det är typ Johan 25 eller nåt. Han heter nog inte Johan och är säkert inte 25 heller men ni fattar grejen. Nu tror jag han sover. Han är en sån som joggar varje dag och lägger sig alltid före elva. Säkert en jävulsk tönt. Han ser fånig ut också. Blond och vita tänder. Det är inte okej.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Haha! Du är rolig Emma!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback