Dagen. Måndagen.

Dagen har varit fin, tackar som frågar.! Vaknade imorse intill en Evelin med största leendet och en Johannes som gnuggade gruset ur ögonen och såg sjukt bitter ut. :) Han hade jobbat till 03.30 på casinot och skulle upp 08.00 för att bege sig till sitt vanliga jobb. Synd om han typ. Men jaja, jag och Eve myste på till typ kl 10. Då klädde vi på oss och gick till stan. Hon somnade ganska omgående i vagnen. Från stan tog vi bussen till sjukhuset där vi började med att äta lunch med mamma/mormor. Eve sov fortfarande. Vi hälsade på både bekanta och obekanta ansikten där på kvinnoklin. och sedan visade mamma vägen till barnmottagningen. En sköterska eller liknande kom och hämtade oss så att vi fick väga och mäta först. Sist vi vägde så vägde hon 7020g. Det var tyyyyp tre veckor sedan. Nu vägde hon 7600g! helt sjukt. Men ah - ingen som säger att det skulle vara nåt dåligt iaf så jag är bara glad att hon går upp i vikt. Sedan fick vi komma till doktorn iaf. Han tittade och klämde på Eves smultronmärken och sa att det såg ut som helt typiska hemangiom, alltså smultronmärken. Det han hade kunnat få hålla för sig själv var ju att det är en sorts tumör.. visserligen helt ofarligt, men det är sånt som man som mamma INTE vill veta. Smultronmärken funkade bra för mig! Googlade lite också och då står det såhär:

Ett hemangiom är ett "blodkärsnystan", dvs en tumör som utgörs av blodkärl. Vi människor kan ha dessa i huden, i tarmen och på många andra ställen i kroppen, och oftast orsakar de inga men. Hemangiom, som ofta kallas kavernösa hemangion, kan också finnas i levern. Inte heller där orsakar de några symtom, men bjuder på diagnostiska svårigheter. Sjukdomen är alltså helt ofarlig, men problemet är det, att andra - och farligare förändringar - kan se likadana ut i ultraljud.

Hur som helst så ska Eve få komma på ett UL och kolla på levern. Men jag tänker inte oroa mig innan någon säger att jag bör oroa mig. Jag lever på det där med "helt ofarlig" så länge.

Btw, Eve vaknade precis innan undersökningen, så de bekanta och obekanta ansiktena fick se lillhjärtat vaken också. Vi stannade på deras eftermiddagsfika. Det var gott med kakor och sånt. Fick en krämbulle av mamma :) Därefter åkte vi till colorama och köpte färg till mitt vardagsrum och syrrans badrum. Det var 30%, men ändå mycket dyrare än jag hade räknat med. Skit. 
Nu är det som sagt kväll, och Eve sover fortfarande. Hon är inne på tredje timman nu så jag blir mer och mer säker på att hon inte kommer att vakna föränn hon ska äta inatt. Och då kommer hon somna om på en gång. Alltså ingen nattningsritual ikväll. Jag lägger mig nog och sover här i soffan jag då. Så flyttar vi oss till sängen sen när Eve aktiverar eating-mode som Linga skulle sagt. Och jag säger. 

Gonatt så länge!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag verkligen älskar din blogg!=)

Tänkte tipsa om en riktigt bra sida! Plus i kassan.

det är hur lätt som helst att tjäna pengar på denna sidan och det är så att när man fått 200:- så får man ta ut dem från kontot, riktigt bra. man får även 20:- vid registrering och 25:- om man gillar deras facebook sida. det finns inget snabbare sätt att tjäna pengar på nu har du ju redan 45:-,

1. gå in på länken, när du registrerar dig kommer där stå ”eventuell kampanjkod” där behöver du inte skriva in någonting utan lämna den rutan tom.

2. du kommer få ett mail till den hotmailen du registrerade dig med, öppna alla mail ifrån dom så att ditt konto blir ”aktiverat” så att du kan börja tjäna pengar.

3. fyll i alla uppgifter som behövs under fliken ”mina uppgifter”

4. klicka på ”tipsa vänner” då du tjänar 8:- per person som blir medlem via just din länk som du kopierar och skickar runder.

5. klicka/kopiera på länken nedanför för att komma igång!

Det är hur kul som helst så joina du med:D



http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=41972



2011-10-18 @ 17:14:31
Postat av: Rikke

Jag hade ett smultronmärke på magen när jag föddes, nu syns de bara ett litet mini ärr...fast de är bara jag som ser de.

De är ärftligt, min moster hade hela lillfingret och min yngsta syster på axeln. Ingen av oss har kvar någonting,förutom jag som fick en liten prick.



Nicole´s kusin har oxå ett, hela låret och de står upp ca ½cm.

Sånt går bort ju äldre man blir:)

mega kram

2011-10-25 @ 14:53:47
URL: http://rikke84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback