Word.


Playdate

Igår var jag och evelin till drakborgen med Emma och Hilda! Det var mycket trevligt. Evelin tyckte höjdpunkten var hoppborgen, helt klart! Fast det var liksom jag som fick hoppa mest. Hilda är typ tre v yngre än evelin, men hon är helt sjukt utvecklad! Hon kryper hur fort som helst och ställer sig även upp och tror att hon ska kunna gå iväg typ. Evelin tittade mest på och kanske samlade inspiration eller nåt. Jag vet inte. Men trevligt var det iaf som sagt.


UL o födelsedagen

Idag har jag varit på ultraljud med Evelin. Hon har smultronmärken, hemangiom på kroppen ju. Flera stycken. Så nu gjorde vi UL för att se om det skulle finnas några på dom inre organen typ. Jag har faktiskt ingen aning om vad man gör om dom finns där, eller om man gör nåt öht.. jag misstänker att man bara vill veta. Typ så man kan kolla att dom också försvinner med tiden kanske. Men hur som helst, jag får svar så småning om antar jag. Eve var iaf jätteduktig och bara låg och lät doktorn göra det hon skulle. :)



Annars så tog jag och fyllde år igår också.! Det var en trevlig dag. Jag blev typ dubbelt så kär i Johannes på morgonen för jag fick Emma-skorna som jag liksom i tysthet gått och sörjt litegrann sedan jag och mamma var på den affärn och köpte födelsedags-vinterskor för flera veckor sedan. Jag skulle prova dom på skämt liksom för att jag tyckte dom såg så lustiga ut, och så blev jag liksom alldeles fäst vid dom.! sen kollade jag närmare på skon och då är det liksom intryckt i lädret (?) EMMA..!! Kändes ju liksom som att skon ville bli min.. men jag tog det kloka beslutet att köpa en varm vinterstövel istället då. Eller alltså mamma fick köpa den åt mig i present.. :) Men sen visade jag ju en bild för johannes när jag kom hem typ och berättade historian men sen var det liksom inget mer med det.. jag kan inte ens minnas att jag talade om vilken affär vi var på!? Men vips så fick jag dom i födelsedagspresent av honom.. :D Sjukt överlycklig tjej..! Dock var dom för stora så jag ska byta dom imorgon. :)
Resten av födelsedagen var väl typ traumablandad förtjusning för både mig och eve och johannes tror jag. Det kom så sjukt mycket folk på samma gång så jag visste inte var jag skulle ta vägen.! Johannes viste var han skulle ta vägen iaf, han tog soffhörnet och klev ibland upp och gjorde kaffe. Eve viste också var hon ville ta vägen, och det var helst mammas famn hela tiden. Men mormors famn gick också bra en stund. Men hon tyckte det var jobbigt med allt folk, det var ju rätt uppenbart. 
Jag fick såklart jättemycket fina presenter då också, men ingen nämnd, ingen glömd.! Jag är värdelös på sånt där.. :) Men tack alla iaf.! 


Emma och Lövet kom en sväng


Kusinkram



EMMASKON! :D

Nu

Finns nytt i den andra ni vet. :) tjo!


Just ja

Tog en bild när jag var ute imorse


Jobbdåå

Yes, på onsdag ska jag på arbetsintetvju och jag känner mig ganska säker på att jag får jobbet! Hoppas :) sen återstår bara alla andra problem, med dagis och sånt. Men det blir sen det. :) just nu koncentrerar jag mig på att försöka lära eve att somna själv, det går sådär.. Men det kommer gå bättre snart. Just nu sover hon i mitt knä. Sjukt mysigt! Tänker iaf inte ge upp den här gången. Minst två v ska jag hålla det, och går det inte bättre då så får jag väl pröva nåt annat. Imorn ska vi äta middag hos Leila o Ploppen. Niklas är i stan igen så att. Nu inväntar jag mamma som har köpt en overall till evelin, och så ska hon vakta eve medan jag går ut med hunden. Johannes jobbar till tre inatt så hon måste få kvällsprommisen :)


för den som vill

så finns ett nytt inlägg nu. yes. Själv ska jag titta på det senaste greys medan jag matar Eve. Jag har varit ut med hunden också. Vilken tjej va :) BTW: vad är det för fel på blogg.se?? Jag har inga knappar längre! ni vet tex det lilla trädet man trycker på om man vill lägga upp en bild??

För enkelhetens skull

Tänkte jag att jag kan ju säga till här då det finns ett nytt inlägg i den skyddade bloggen. Det gör det nu.

Igår fick vi besök av mamma och Leif efter att dom varit och tänt ljus på gravarna. Vi fikade och killDe på så mycket bättre. Leif och Johannes pratade lite fotboll och jag suckade. Mamma gullade med evelin. Det var trevligt.

Jag skrev det här inlägget igår men sen försvann det eftersom jag skrev på telefonen. Jag blev arg och grinfärdig för det var långt!

Hur som helst, katterna.. Sjukt förbannad!!! Jag och syrran körde katterna till sitt nya hem i onsdags.. I torsdags presenterades dom för den gamla katten. I fredags fick jag ett sms om att det tydligen blev för många katter och att dom inte kom överrens. Härregud det tar väl ff längre tid än så, och jag Hr ju sagt det hela tiden, att man måste ju ge dom ett par veckor! Men nejdå, igår körde dom tillbaka dom till sundsvall. Nu bor dom hos mamma och Leif eftersom Johannes hund Ammis bor här medan hans mamma är utomlands. Sen pallar jag inte att ha dom här när dom mest troligt kommer att få åka till veterinären till veckan.. Men man hoppas ju fortfarande på att det ska lösa sig..


Tjopp

Nu finns det ett nytt inlägg i den lösemordsskyddade bloggen, så ni vet. Min vecka alltså.. puuuuust! I måndags var jag på möte, igår var jag väl ingenstans vad jag kan minnas.. eller så kommer jag på det snart. idag har jag och syster varit till hassela (inte hudiksvall) och lämnat mina katter till sin nya ägare. Jag hoppas hoppas hoppas att dom får det bra där..! Det är mitt ute i ingenstans med åkrar och kohagar överallt, så när dom får komma ut så kommer dom nog vara gladast i hela världen! Det hänger på att dom ska komma överrens med deras katt Leo. Jag hoppas hon inte ger upp för snabbt bara, för det kan ju ta ett tag för katter att acceptera varann.. Och ger hon tillbaka dom till mig så har jag ju inget annat val än att skicka dom till katthimmelen. Det är ju rent av förjävligt, men jag har kämpat med det här i månader nu, och inget annat har ju funkat. Men förhoppningsvis kommer det funka. Jag och syrran tog en bit mat när vi kom hem i alla fall, sedan åkte hon vidare hem antar jag. Pratade bra länge i telefon med J efter det, sedan kom mamma hit och agerade lite avlastning/lekmormor/städhjälp/moraliskt stöd. Hon är så sjukt mycket guld värd min mamma. Sådär så det är inte klokt! Vi drack te och åt rostad limpa också. Det tyckte jag var höjdpunkten typ. Imorgon ska jag käka lunch med Emma (Lövets), knalla på stan lite och sedan klockan tre kommer comhem-chefen. ska väl diskutera mammaledigheten helt enkelt och lite så. Johannes kommer på torsdag natt efter att ha jobbat på casinot. På fredag morgon blir det möte igen. Sedan kommer Johannes hund Ammis till oss och ska spendera två veckor så. :) Så det blir någon form av inskolning i helgen så hon överlever när J är på jobbet på veckorna.. :) Hon är söt och fin men hon kan inte vara ensam. Men helgen blir förhoppningsvis bara mysig och trevlig. Niklas är i stan men han har inte sagt nåt om någon dag han vill träffa eve eller så så jag har ingen aning om det. Men jag är ju hemma och så så det är ju liksom bara att träffa på det. Nu ska jag krypa ner med barnet som sover sött i sängen.

Skyddad blogg

Nu har jag gjort en lösenordsskyddad blogg. Den som vill läsa där går in på http://conetti.blogg.se och frågar mig efter användarnamn och lösenord. DO IT.

Hhgaga


Jo det är som så

Att jag lägger upp bilderna på bloggen från mobilen för att få in dom på datorn. För jag är förkyld. Skulle jag försöka få in dom på datorn med en sladd och det av någon anledning inte skulle funka så skulle jag bli arg, och arga emma i all ära, men ingen vill ha arga emma förkyld dessutom, just saying.


Mer


Mer bilder


Forts


Bildbomb

Ni som följer mig med bloglovin kommer hata mig för det här...