Ångesten

Jag vet inte exakt vad det är jag går runt och har ångest över.. men jag drömmer sjukt mycket mardrömmar nu. sover knappt en blund om nätterna =/ och bara nu när jag satt på bussen på väg hem från jobbet så hade jag vääärldens klump i magen.. ungefär som att jag skulle hitta nåt lik eller nånting när jag kom  hem. Eller ja, sjuk känsla iallafall.
En del av det kan ju vara att jag har insett att jag inte vet exakt hur jag ska klara av sommaren.. För det första har jag ju jobbet på kyrkogatan (det gamla vanliga) och så har jag dessutom fått ett till jobb nu! Ett psykboende i sidsjön. känns skitbra att veta att man kommer få in pengar och sådär! Men sen har vi ju en massa spelningar med landslide också... och då är det ju inte främst spelningarna som stressar, men repen! och så känns det ju också som att man törs knappt prioritera jobbet för då blir det missnöje i gruppen. eventuellt. Men ja okej ändå.. Jag hoppas ju på att det ska rulla på och lösa sig av sig självt!

Nu borde jag egentligen sova.. har dag-helgen.. 08-20 lördag söndag. bara en dag kvar med andra ord! Men sen direkt på måndag går jag ju på chemat på sidsjön så det blir ingen ledig dag emellan. känns som att min kropp kommer säga upp sig förr eller senare! vi får väl se.På måndag ska nog niklas bror hjälpa till att tapetsera! (han tapetserar, vi tittar på) =P I vardagsrummet. Ska bli helt underbart =) hallen är ju inte lika hemsk..
Undrar hur lilla lönen kommer se ut den här månaden då... törs inte tänka på det ens,!

Föresten har vi fått en ny trummis nu :) Therese Lundgren som syrran har kännt hela livet, och även jag, men dom har varit kompisar :) Jag var bara störig lillasyster som ville vara med ibland. :) Skitbra iallafall! Hon är tajt som fan. 
Nu ska jag se på ett avsnitt av sex and the city tror jag och sen sova.. eller kanske jag ska leta rätt på skivorna med grays som jag fick av syrran för mycket länge sen!  Vi får la se.

Gonatt och på återseende eventuellt!

Sjukhus

Igår fick jag åka in på akuten. Nu är jag faktiskt less på att allting går fel hela tiden! Och nu sa dom att jag skulle ta kontakt med vårdcentralen för svimningarna och det där också, men gud, där har jag ju varit tusen gånger och uppenbarligen så hittar dom ingenting där eftersom dom i princip har sagt att jag fpr leva med det. Men äh.

Just nu har jag skum hosta. Det känns som att det ligger nåt gammalt popcornskal i halsen eller nåt.. mycket konstigt.

Jag vill åka till arvika på kalixreunion! Men André fick sitt brev igår och han sa att det är .. ö ja nu minns jag inte vilket datum, men iallafall så jobbar jag ju då! fuck... Men om det hinner ramla in lite mer jobb innan dess så kan jag ju försöka få ledigt då iallafall.. Igår satt jag och tittade på tågresor dit som går idag och tänkte att jag skulle fly fältet, men sen blev det ju sjukhuset ändå. Men jag hade förmodligen inte vågat åka i vilket fall. :)

usch jag känner mig som en slusk. ska nog duscha.

"trotsar tyngdlagen
vill regndansa mej vacker
för dina ögon"