Allt och ingenting

Hmm.. Synd att man inte kan svara på kommentarerna. Det är knepigt tycker jag. Fast då kanske det skulle bli för mycket "community" över det hela, jag vet inte. Men ja, hur som haver så är det ju skitgratis att ha en blogg.! Eller jag har då inte märkt att pengarna åker iväg iaf :)

Kan man inte förstora texten? Jag har funderat på det länge! fast jag kan inte påstå att jag undersökt saken så jättemycket.. men man kan ju göra så mycket annat så jag tänkte att det borde ju gå..

Idag är Scala trött. Hon har legat i mitt knä och bara sooovit! Och i sängen har hon legat även.
Vi har kommit på att hon älskar att leka med vatten! Man ställer henne på tvättstället bara och så släpper hon loss :P Hon är så söt!
 



Jojo har fått en stoooor böld under ganachen! Väldigt otäckt. Men vi vet inte vad det är än. Veterinärn ska få kolla på det. Men om nån dag ska dom komma och tömma den. Stackars gumman.. Men hon verkar inte må så dåligt av den. Ingen feber eller nånting. Men själva knölen gör nog ont.


Idag ska jag och André äta sallad! Ska bli skitgott.
André o Emma
(André och Jag på bröllop)


Kattägare! :D

Nu har jag och andré fått hem vår kattbäbis :)  Scala ska hon heta. Hon jamade skalor hela vägen hem! Stackarn. Hon var jättestressad. Men det gick bra. Nu ligger hon på vår soffa och latar sig :) Hon är så fantastiskt söt! Så idag har vi varit på Coop och handlat alla möjliga kattgrejer. Och så upptäckte jag en annan kul grej idag också! Min lön blev på fyra tusingar mer än vad jag trodde! Kung. :)
Scala

Jobba bör man annars dör man tillslut. Jag ska iallafall jobba torsdag fredag och söndag den här veckan. Imorn ska jag åka till stallet igen. Idag ville åsa rida själv så jag har bara varit hemma idag. Skönt som tusan!
Men igår däremot red jag hos Michaela. Skulle hjälpa till med en fyraåring. Men färden till ridhuset var en kamp kan jag säga! Men det har jag för mig att jag har skrivit om redan. Att han stegrade och grejer. Jaja hur som helst, ska nog dit imorn med om jag tar mig! Och om jag inte ska jobba . Men vet aldrig, dom kan ringa i sista sekunden ibland dom där på kyrkogatan :)

Nu är det Joey. Det ska jag titta på. Jag, André och så Scala. =)

Vem är egentligen vem?

Ja det kan man fråga sig.!  På bilden från öldrickandet sitter Danel till vänster och pussar på André som sitter i mitten, och Håkan umgås med bongen. Själv sitter jag bakom kameran ;P

Hästen. Den är inte min. Det är min foderhäst som jag har om veckorna! Kul :) Det kan väl bli tal om köp om ett år eller så säger Åsa som äger henne, men ska jag köpa en häst så ska jag nog köpa nåt halvblod eller så! Mer hopp o dressyrmaterial så jag kan fara ut och tävla. Men det ska jag inte fundera på föränn om låång tid när jag har fetstadig ekonomi =P Tror jag iallafall =P

Idag har jag varit i svartvik och ridit en fyraåring också. Det gick bra, fast han reste sig några gånger så jag var nära att bli avskräckt! Men det gick bra.

Nu ska jag smörja in mina händer och ta en kopp te.  Det känns som ett bra initiativ. Och så ska jag ringa robin också och säga att jag är för trött för att hämta en kattunge med honom och hans ragg. Men det är nog ingen katastrof.!

Puss!

Jaha

Nu har jag alltså ätit. Jag är skitgrinig idag så jag hoppas att det blir bättre när maten sjunker ner.
Idag red jag ut på en sjukt lång tur! red över ån och in i kovland, in i området tom! Hälsade på Åsa. Det visade sig iaf att Jojo var sjukt trafiksäker! och så gick vi förbi tusen inplastade höbalar, och hon tittade inte ens! Även att vi gick förbi två gigantiska knallröda plogar! DÄr traskade hon också bara förbi. Det var en lastbil som stod och brummade också, men den var inge läskig. Däremot var det en stackars såndär sugga på vägen (sten) som hon höll på att skita på sig när hon skulle gå förbi! =P  Måste ju ha varit traumatiskt! hihi.

 
Ikväll funderar jag på om jag ska åka till Robin. Känner att jag behöver göra nåt annat än att sitta hemma och se på tv som jag alltid gör. Jag vet inte ens vad det är för dag idag kom jag på. det är inget bra tecken!
André har gått ut en sväng. undrar om jag ska duscha. Kanske. Eventuellt.
Jaja Nu går jag.

Kram

Spriten och livsglädjen

Igår var det öl hemma hos oss. Daniel var här och hans kompis Håkan. Håkan hade jag träffat förut för ungefär sex år sen :D Värsta spännande.! Han var ragg med Emilia. Vi satt runt en brasa på stranden i vigge.
öööl

Nu ska jag väl snart börja fara till stallet. Det börjar bli ordning på jojo nu minsann! Kuung.  Nästa fredag ska jag på Erikas 20års fest. Det ska bli kul. 

Hejdå! 

Haha!

Jag tyckte att det var rätt kul nu när jag såg rubriken på förra inlägget, och insåg att ingenting i själva texten hade nånting med pengar att göra =)
Egentligen var det väl bara det att jag kännde mig ovanligt fattig just då. Och jag är ovanligt fattig just nu också faktiskt! Lön snart. :) Jag vill köpa blommor till lägenheten, och dessutom vill jag ha två ljusstakar till hallen. :) Idag har nämligen mamma o Leif varit här och skruvat upp lite grejer, bl.a. ett nycketskåp i hallen. så då tänkte jag att det skulle va ett ljus på varje sida om det.
Så satte han upp en spot i taket i vardagsrummet även!

mek

Oerhört fint va? Det vart iaf skitbra! Vi är nöjda.
Snart kommer Daniel hit igen och då har han även med sig en kompis! Då kanske jag ska ta ett glas vin också. Tog faktiskt min sista pencillintablett imorse.

PUSS


pengar pengar pengar

Är jag meningslös när André är på jobbet? Ibland börjar man ju fundera!  det slutar jämt med att jag sitter på arslet och gör ingenting! nånting måste göras.  Jag har varit på affärn, och så har jag dammsugit en vända. Men jag vill göra nåt! Hitta på nåt! Men istället sitter jag bara här och äter dubbelnougat.. vad är det för mening med det?

Men roa er med det här får ni se!




hihi

Wehoo!

Vad kul att höra att det är fler som läser :) Nu känner jag mig glad. Den dan jag lär mig hur man pyntar fint här så ska jag göra det också, så det blir lite roligare att läsa! =)

Idag har jag jobbat. Det gick bra. Men jag blev körd med av en viss boende. Det är ju så att han inte har nåt psykiskt handikapp, utan bara fysiskt. Det innebär att han förstår så pass mycket att han kan bestämma ungefär vad vi ska göra hemma hos honom eftersom vi är personal. Då ska det skrubbas kropp två gånger och shamponeras två gånger och.. allt ska göras två gånger! och världens frukost! gröt och laxmackor och yoghurt och juce och jag vet inte ALLT! tre timmar tog det iallafall. Skönt när man får åka hem iallafall :)

Nu sitter jag här och inväntar en gammal kompis från skvaderntiden! Han och André ska lyssna på musik. Dom funderar nämligen på att börja spela ihop kanske! Det har visat sig att Daniel (som han heter) är värsta duktig att sjunga! gryyyymt. men snart blir det väl iallafall idol :P 

So long!    


Ny dag

Det är spännande det här. Jag misstänker att den enda som ändå läser är systeryster, men då får ju iaf hon nåt att göra.! Nu sitter jag på jobbet igen. jag ska bara jobba till ett, det är asskönt!

Herrå!

som man brukar säga

Jag är född igår
Min mor födde mig i farstun
på en vagn som hon tappade mig bakom
när hon hoppade i galen tunna

Min far går dit näsan pekar
men bägge fötterna stadigt på jorden
En dag gick han på pumpen
och tog sig vatten över huvet
när han lade näsan i blöt
Där stod han med sin tvättade hals
och med skägget i brevlådan

Mor levde på stor fot, som hon var lätt på
Far visade framfötterna
men han var ute och cyklade på djupt vatten
Han fick kalla fötter och blev rund under dom
så att han stod på öronen

Mor kastade en getöga på far
som fick eld i baken och hett om öronen
Han lede benen på ryggen
och flydde hals över huvud
med hjärtat i halsgropen
Mor skulle sopa golvet med honom

Detta hände en vacker dag
som en blixt från klar himmel
men storasyster låtsades som det regnade

Jag anade ugglor i mossen
där en hund låg begraven
för det osade katt kring het gröt

Jag är syndabocken och det svarta fåret
och jag fick mina fiskar varma

Jag har ägg i nattmössan
som jag pratar i

Jag är bakom flötet

Så in i vassen

klassen

klassen

Kalix. Det bästa som nånsin hänt mig.

LOVE

Nya tag, samma dag

Nu när jag har förstått ungefär hur det här fungerar så tänkte jag att jag kunde börja skriva lite mer på allvar!

Just nu.. Just nu sitter jag mest och funderar på vad den här kvällen har att bjuda på.. Inte så mycket känns det som! André  jobbar till 19 och då ska han iväg till Andreas. Dom ska säkert spela tvspel. han kan ju hitta på att komma hem ungefär när som helst han. jag funderar på om jag ska ringa till mitt Robin 
 och höra vad han gör.. men han är väl i indal han och dit tar jag mig ju inte. om jag inte vill göra slut på min bensin dvs.!  Men jag tror att jag låter bli.  Jag kanske helt enkelt ska ta det lugnt.  Vad har jag för alternativ?

Antingen så far jag och hälsar på nån
eller så tar jag en promenad.. motionerar på ngt sätt.. fast jag är för lat ikväll.
jag skulle kunna laga mig lite mat.. men jag har ätit godis =/




Det blir inget av. Jag tror att jag helt enkelt sitter här och funderar resten av kvällen! Kanske tar en dusch, städar, kokar te och sätter mig framför tvn. Erkänn att det låter som det härligaste alternativet? =)
Fast det är bara det att man skulle ha haft en bra film också! man blir så rastlös när man ska mysa till det och så är det bara skit på tv.. men jag ska undersöka saken! Nu är det ju Joey. det är ju rätt bra faktiskt.! Men nu sitter jag ju här.

Imorgon ska jag jobba igen. Fyra och en halv timme bara, men det är ju iallafall nåt! =) Slutar kl ett då, som idag! Och jag ska INTE sätta min fot på stan!! Jag har inte råd att ens gå igenom stan!  det slutar ju alltid med att jag köper nåt.. och oftast bara för att jag måste köpa nåt! har jag inte råd med det jag vill ha känner jag mig tvungen att köpa nåt annat! typ en shampoflaska eller nåt annat som jag inte direkt behöver.. bara pengarna rullar. Det är farligt!  Jaja hur som helst, håller jag mig därifrån så klarar jag mig.

Jag ska iaf fara till stallet!  Igår var Anrdré med mig dit och knäppte kort och filmade lite faktiskt =) Det var hemskt kul att se sedan hur hon gick! och hon går faktiskt fint! Fast hon är väldigt orutinerad och lite vimmelkantig. hon behöver sätta under sig mer, och samla ihop alla ben :) Men hon är såååååå duktig! En fin dag ska jag sätta upp André på henne :P  När jag vet att hon inte vill bralla. Man kan ju inte vara säker än =)


skriva nåt

Med vägledning från syster!
Jag ska lära mig nåt här i livet.


                                   




Min syster har en blogg!

jag o fia

jag o fia


hmmmmmmmm

Nu är jag inne på mitt tredje inlägg på under en halvtimme.. men det är bara för att jag egentligen inte förstår ett dyft! Inte vill texten se ut som jag bestämmer att den ska, och inte hittar jag bland menyerna! Det är blä! och är det så att man måste välja vilka bilder man vill ha med INNAN man börjar skriva? När man börjar vet man ju inte ens vad man ska skriva om! Det är synd om mig!

Jag

Jag


Jag

All New!

Ja hej! Jag är ny här. Jag tänkte att eftersom jag slltid skriver som värst på lunar så ska jag börja med nåt annat istället. eller också ett tag kanske! Ingen vet. Det märks. Syrran har ju en och då måste jag också ha. It comes with being a lillasyster!

Jag tror att det här blir bra. Jag skriver mycket. Men det kanske blir för många internet att hålla reda på? Jag är förvirrad. Hej sålänge!


Puss!