Hoting

Hej! Längesen. I söndsgs var vi i hoting och köpte en bil. Saab 9000 turbo. Eller André köpte. Jag var nere i deras källare och plockade på mig julpynt :P Men vi skulle även ha tagit med en matta men den glömde vi ju SÅKLART!
Det var iaf snö i hoting! Nu är det ju ingen som blir imponerad med tanke på snöovädret vi har idag, men det var kul då!

snöö

Det var trevligt.


Jag är hungrig, och imorn har jag min första dag på nya jobbet. Jag blir nog inte långvarig.

Hejdå

Gottigott

Äntligen nåt gott man faktiskt inte får ont i magen av! Nyttigt och gott =)
MEN Det där stoppar man ju in i ugnen tills chokladen har smält, sen har man det på glass! Sjukt jäkla gott. Jag hade på 175 grader. Det funkade bra. Man får hålla koll på det så det inte blir sönderbakat :P Det var en hit faktiskt !


Snart fyller jag 20 år! Den 20e november =) Det känns skitbra. Tyckte inte det var så länge sen systeryster fullde 20.. Jag har ingen åldersnoja än iaf. Det är ju bara det att jag önskar jag hade världens kariär framför mig! Min ekonomi suger just nu. Frågan är om jag har råd att existera ens dom kommande månaderna. Jag hade ju varit sådär fantastiskt smart och lagt undan en tusing från varje lön, men idag kom jag ju på det att jag har en fantastisk skatt att betala! den var på 2 422kr! Där rök nästan alla pengarna som jag hade sparat ihop.. Hur ska jag ha råd med nånting??? Nästa månad har jag räknat ut att jag kommer få ungefär 3 000 kr i lön. Det är bara hälften av vad jag hade den här månaden. Vilket innebär att jag kommer ha det dubbelt så jobbigt som den här månaden =( Jag är olycklig..

Jag önskar mig presentkort på ikea. Eller nåt. Jag vill ha råd med allt. En dubbelsäng så jag och andré slipper trängas så in i **, och en byrå så vi får plats med våra kläder! André har socker som ligger på golvet nedanför lådan där dom egentligen skulle vara. hmm.. Problemhushåll.
Jag r skitbitter på kyrkogatan för att jag inte har fått jobba nånting på senaste tiden. Passen har gått till en annan tjej som bara har jobbat där i några veckor! MEn det var tydligen för att hon skulle skolas in ordentligt. Men min ekonomi då!?

Jag kan inte svära på att jag kommer ha råd till att ha kvar hästen.. och jag vet inte vad jag ska prioritera heller.. nu har den andra fodervärden sagt upp sig också så nu känns det ju verkligen som att dom är beroende av en på nåt vis.. Men vi får väl se hur det blir.

Och så var det det där med Jönköping syster.. Jag har fått två pass inplanerade för länge sen på kyrkogatan, och dom är den 14e och den 16e. Och jag trodde vi skulle åka till jkpg den 4e typ! Men det visar sig såklart att det är ungefär sammtidigt. eller exakt. Vet inte ordentligt. Men som det är nu KAN jag verkligen inte tacka nej till jobb! faaaaan! ! Måste få veta exakt när vi ska åka. Kanske hinner jag jobba innan. hmm.. Det är nästan ångestblogg idag.

Men katten är iallafall söt. Och även André har ju sina stunder. ;P

kisse
(den där tröjan har jag köpt åt honom) :P



Jag är förkyld dessutom!!

mmmm

mmmm


Nu blir det fantastiskt god efterrätt! =) Till Idol!
Det är jordgubbar vindruvor mango apelsin kiwi äpple och VIT CHOKLAD!
mmmmmmmmmmmmmmmmm

=)

Bläääääää =(

Usch.. jag har ingen bra period nu =(  Jag tänker ju inte gå in på exakt vad det är men det var iallafall en otrevlig dag i stallet igår. Har inte kunnat sova nåt inatt och jag tänker fasen inte på nåt annat! Känner mig så jäkla missförstådd och oskyldigt anklagad. Fy sjutton ;(

Just nu har jag skitont i magen.. fast just mellan revbenen. Kanske är magkatarren men det känns lite annorlunda.. går kanske över snart. Det kom ganska plötsligt.

LOST! Det är spännande nu =) Eller det är det jämt. Jämt och ständigt. Men nu är ju tom Bonde söker fru spännande! Eller så är det jag som inte har nåt liv... Men jag ska iallafall kanske skaffa ett.. Imorn. Jag ska på arbetsintervju på "Wecall". Måste ju fasen dra in pengar nånstans ifrån!

Usch såg en bild på en jättesmal häststackare...



Nej nu ska jag göra nåt annat. Må bättre kanske. Inte tänka ihjäl mig som jag gör hela tiden annars.

Puss hejdå

Smal-noja

Usch, ibland får man verkligen noja... Ni vet när man har moffat en heeel lång kväll, och så tar man vid där man slutade när man vaknar. Jag och André hyrde film igår, Ice Age 2 och Tha Village. (byyyyn) :P
Ja och i vilket fall som helst, vi köpte skitmycket gott godis och naturchips och satt och vräkte i oss tills åtminstone jag var nära att explodera.! Så nu sitter jag här med smal-noja och funderar på om man inte skulle banta ner sig bara litegrann? Men icke! när jag får såna tankar går jag genast ut på internet och tittar på läskiga bilder som tex den här:


Då känner man att man hellre äter godis en kväll till faktiskt. Snacka om läskigt! Fy bövelen.


Nu tycker jag att det har varit regnigt bara liiite för länge! Men nästan hellre regn än snö.. men visst längtar man väl litegrann till den första snön ändå.. för det är ju en speciell känsla. och lukt! Och snart fyller jag år. Då brukar det vanligtvis vara lite snö. 20e november för dom som inte minns.. =)

Men Iallafall. Regnet resulterar i att jag inte är ute och promenerar nånting.. Och jag råkar tycka att det är skönt att gå så nu är jag lite ledsen på läppen. Till affärn ska jag iallafall gå. Köpa kyckling till SALLADEN jag ska knapra idag.. efter att jag snaskat upp dom sista chipsen... =P


Igår vände André på leksaksställningen som Scala har, så att hålet blev uppåt. Det tyckte hon var skitkul! En riktig hit. Så nu har hon ett litet gryt här i lägenheten!



Man kan ligga i hålet.


Man kan ligga på hålet också!


Scala är söt och fin. Hejdå!


En Dagens

Jaaaaaa! Jag vill åka med till Thailand! =) Men är det inte ett tag kvar tills du fyller 40 kära moster? Men det är nog bra det så hinner man spara pengar länge =P Själv måste jag skaffa ett till jobb också känner jag. Ska göra det.

Idag har jag varit på reunion på skvadern! Det  var skithärligt. Träffa Tomas och Göran igen.. och alla andra lärare! Så många elever blev det inte dock.. inte från våran klass iaf. Men vi körde ett par låtar med Landslide iaf ! Kul. Och lärarna spelade också. Det var en par verser där på en låt som var riktigt snuskiga! haha. Men jäkligt kul. Ska be att få den texten sen.

lärare
Lärarna spelar


Erika  o emma
Erken och jag lyssnar

Ikväll ska vi sitta hemma hos nån och umgås och dricka vin. Men jag är så jäkla trött just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är på så grisigt humör! Men det blir kanske bättre om jag äter en sallad. Ska gå och köpa kyckling bara. Eller tonfisk. Tonfisk borde väl passa till fetaost? Eller?


Tjabaloba

Igår var tjocka släkten här.! Rättare sagt mamma Eva och Lena :) Vi åt kladdkaka och hade allmänt trevligt! Scala charmade dom såklart :)


Mamma, Eva, Lena

Nu har jag föresten en cykel på g! Ska nog få låna Evas. Får se om den rullar ens eller om det är punka. Men isf så kan pappa fixa kanske.. om jag viftar lite med ögonfransarna.. :)

Promenerade från stallet igår även i spöregnet! (kovland). Sjukt blöt blev jag.  Men jag tog ett varmt bad så fort jag kom hem så jag ska nog inte bli så sjuk. Men när jag satt där i badet som bäst, då kommer kattskrället och hoppar i vattnet! helt nöjd var hon. Inge rädd alls..! Vansinne. Men kul! då vet man att hon kan bli ren om hon skulle vara riktigt smutsig nån gång.

Igår var bloggen cp. Kunde inte uppdatera då. Tro om det kan gå idag.. Det märks väl. jag blir kanske tvungen att gå till stallet idag med... Men ikväll kommer erika och malin hit och övar lite inför skvaderndan som är imorn! Ska bli skitlkul :) Hoppas det kommer några gamla kändisar iallafall! Nu ska jag spela piano. Tjingeling!

Ensam igen

Nu har andré farit på jobbet igen. Eller nu och nu.. han började två =) Men jag har varit ute och promenerat och joggat i över en timme och så har jag lagat mat. Så först nu känner jag att jag inte har nåt att göra. Men snart är det Bonde söker fru och det brukar jag titta på (ändå) och sen är det ju förstås LOST :D Hihi. Fantastiskt.  Innan jag gick ut och sprang knäppte andré ett rätt roligt kort på mig och scala.

katthatt
Det är en Katt-Hatt

Nu ser jag ju att mitt öga faktiskt inte är helt bra! Eller det viste jag ju, själva vageln är ju kvar.. men jag trodde inte det syntes... hm. Kanske ska göra nåt åt det där.. nån gång..

Imorn kommer mina mostrar + mamma hit på en inflyttningsfika! Eller ja, en sen inflyttningsfika. Men bättre sent än aldirg! Mostrarna har ju aldrig varit här :) Ska bli trevligt iallafall.


Å härregud jag MÅSTE verkligen klippa mig! Fasen topparna spretar ju åt alla håll! Snacka om kluvna hårtoppar.. och inte bara topparna föresten! Kluvet hår!! Usch! I will do it. När jag fått lön. Och jag hoppas verkligen att det blir en fin lön den här månaden med... Nästa blir nog däremot jätteful. Har jobbat kanske fyra pass hittills! =/ Jag ligger risigt till. Måste faktiskt söka nåt mer. men vaaaad.... chit. om jag ändå kunde få betalt för att ta hand om nåns häst istället för att måsta betala!
By the way så kostar ju ridtravarkursen en del pengar.. men nu har jag fått reda på att jag dessutom måste bli medlem på kungsnäs..! Och den andra medryttaren måste ju det också om hon ska vara med på kursen, och om inte hon vill det så blir det ju dubbelt så många lektioner att betala för mig! =/  Vet inte hur jag ska ha råd.. det är besvärligt att vara jag nu. Om jag ändå hade haft en moped att sälja iväg...
Igår gick jag föresten till stallet.. och idag har jag gått en mil också. jag har blivit duktig!


Jag tror att jag ska sätta mig i soffan och ta det ännu mera lugnt nu. Och sen duscha.

Hejå!

Robin.

Igår var vi hos robin och jag hade skrivit om det redan men sen råkade jag trycka på "bild" knappen och då försvann allt jävla skit jag hade skrivit!  man kan ju bli förbannad för mindre.... hans katter heter maja o tina blablabla och dom är syskon till scala och här är bilden.

Tina


Robin och jag.


André håller Scala som ser jäkligt arg ut! (inte konstigt)

Idag har scala ätit svans.

Lista som syrran min :)

1. Vad heter du? Emma Maria Näsberg
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag tycker Emma passar fint.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Johan tror jag det var..
4. Vilket stjärntecken är du? Skorpion
5. Vilken årgång är du? 86
6. Vart bor du? Bergsåker, sundsvall
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? Jag vet inte... Två gånger själv iallafall! Kalix och bergsåker.
9. Vart skulle du vilja bo? Typ spanien :)
10. Vilken skolklass? Går inte i skolan
11. Vad vill du bli när du blir äldre? hästägare! Mer vet jag inte än.

UTSEENDE

1. Hur lång är du?
170 typ
2. Hur mycket väger du? 54 om jag har bajsat ;P 
3. Hårfärg och frisyr? Blond, långt rakt tråkigt ingen frisyr, ingen lugg.
4. Ögonfärg? odefinerbart
5. Mest nöjd med? Ögonen kanske.
6. Minst nöjd med?
magen
7. Skostorlek? 37
8. Glasögon?
Nja.. man ska inte säga inte!
9. Har du några piercingar/tatueringar?
Neej jag hade en i tungan i fem år eller nåt men den tog jag bort.

FAVORITER

1. Filmer?
Typ A beautiful mind, nyckeln till frihet, animerat (nemo), The Man! osv.
2. Låtar?
Alldeles för många. Jamie Cullum, Katie Melua, och lite olika.
3. Årstider?
Sommar
4. Mat/dryck?
Pannkaka är gott. och mjölk till det.
5. Djur? Häst och katt och lite hund
6. Färg?
brun just nu!
7. Parfym?
Deep red
8. Tv-program? LOST
9. Ämne i skolan?
 musik
10. Sysselsättning?
Spela piano och shoppa

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka?
Väst eller vanllig svart jacka
2. Vad använder du just nu för skor?
Högklackade "boots" eller riddojjor
3. Favoritfärg på kläder?
mycket brunt nu.
4. Favoritmaterial på kläder?
Olika
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Dom kläderna som jag beställde från H&M för länge sen
6. Favoritaffärer?
H&M, MQ, JC, Vision om jag hade råd
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det blir nog ett par tusenlappar
8. Favoritmärke?
Miss sixty är snyggt
9. Vad har du för byxstorlek? antingen 36 eller typ 27/33
10. Vad har du för tröjstorlek?
 xs eller s ungefär

MIN LÄGENHET

1. Stort, litet eller mitt emellan?
En tvåa. Vette tusan hur många kvadrat. mittemellan!
2. Vilken färg på tapeterna?
Blått i vardags, Lila i sov, Ljusgrönt i kök, orange i hallen, fult på toan.
3. Vilka färger går husets inredning i i övrigt? Vadå lägenheten? Björk typ. och vitt.
4. Favoritmöbel i lägenheten och varför? Pianot. För att det är så mycket mer än en möbel :)
5. Vad vill du ändra där inne? En renovering av kök skulle sitta fint!
6. Vad har du där inne av följande:

a) Tv?
Ja.
b) Video/dvd?
Ja.
c) Dator?
Ja.
d) Stereo?
Ja
e) Telefon?
Ja.
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
Vägen
8. Vad gör du oftast i din lägenhet? Sover äter ser på tv sitter vid datorn pussas med André
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? André och ibland även Scala
10. Favoritpryl i hemmet? Det måste vara tvn. Eller pianot.

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Helge
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu?
en gammal flygbiljett till tunisien!
b)Jobbväska just nu? nyklar tuggummi mobilen plånbiken och nå kvitton
c) Handväska eller liknande just nu? Passet, tuggummi parfym, lite smink, nässpray, nyklar, öö ja det som inte ligger i jobbväskan!
3. Vad är du beroende av? mjölk och socker tror jag.
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du?
Den ljusblå.. sensitive eller vad den heter.
6. Vad tror du på? Ödet. Iallafall lite.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
Kristendomen
8. Vad köpte du senast?
Minns inte.
9. Har du nåt husdjur? Ja, en katt
10. Vad bor du i? Hyresrätt

GREJER
Plånbok:
Brun. Countrystuk ;)
Tandborste: Den är grön
Smycken:
Ja. Halsband runt halsen, örhängen i öronen, två ringar på vänster en på högern.
Solglasögon:
Ett par jag hittade en gång. Rätt snygga.
Underkläder: Oftast
Nagellack:
nästan aldrig.

Herrå!

Ridtravarkursen

Okej. Det gick jättebra att lasta igår! Eller inte i början men vi behövde bara hålla upp ett grimskaft på sidan så gick hon på hur snällt som helst. Väl framme var hon rätt nervös och gick mest och blåste upp sig och var allmänt pjollrig, men det gick inte lång stund innan hon slappnade av! Och in i ridhuset gick hon också! Lätt som en plätt! Och själva lektionen gick också jättebra! men idag kan jag lova att jag har ont nästan överallt. Kursen är iallafall helt enkelt en kurs för travare som omskolas till ridhästar! Kanon. Och Jojo är ju bara sju år så det går fort nu!

Nu sitter jag  på jobbet och känner mig konstig. Mår fortfarande inte bra! Undrar när det hela ska ge sig... Men jag har fått i mig lite att äta nu iallafall.. fast hungrig är jag likt förbaskat. Men det går helt enkelt inte att äta mer. Jag har försökt.

Jag är skittrött. Vill verkligen inget annat än att bara soova! Men det är lite svårt när man jobbar. Larmtelefonen går varm idag vill jag lova! Vansinnigt.  MEn jag tror jag lägger mig på soffan en sekund......




Ingen särskilld rubrik..

Det blev inget öva att lasta jojo. Åsa hade försökt och hon hade typ kickat och hållt på en massa så vi skule skita i det och hoppas på attt hon går på när vi väl ska iväg.  Det gör hon säkert. Annars får vi väl gå.


Ellosgrejerna var bara bajskorvar. Förutom ett par gardiner som vi satte i sovrummet. Det blev rätt bra. Men sängkläderna var åttio storlekar för stort och gardinerna till vardagsrummet var helt fel material.. Och färg! Så dom skickar vi tillbaks. Ska beställa dom som hör till egentligen.


Sånna fast brun. Vi ska ha bruna paleler bakom liksom

Jag mår fortfarande inte helt bra.. Men jag har skött mig när det gäller magsnäll mat och sådär så jag hoppas det känns bättre sen. Imorn när jag ska på ridtravarkursen. 

Scala ligger på dataskärmen och sover med huvudet nerhängandes över halva bilden. Hon ramlar nog ner snart. Då blir hon snopen. Hon är fin den här katten. Men hon gav mig ett sår på en mil på ryggen idag. Hon tar tag för att kunna komma upp, och det funkar oftast bättre om det är tyg där.

  

Om nån undrar varför det är så dåligt med bilder nu för tiden är det för att vi inte har några batterier till kameran just nu. Men det ska åtgärdas. Det finns saker som man bara måste se på bild!  men jag kan lägga upp nå annat bara för själva nöjets skull.!  I do it now.


Sådär ja.

The worst night ever

Jobbade natt inatt. Det satt inte fint. I böjran gick det bra, men frammåt två började jag må riktigt dåligt. Nattade Greven, tänkte att jag skulle sova.. Men ni vet när det liksom rör sig i magen konstant, som att man har nån alien där inne eller nåt, och man är alldeles kallsvettig och bara ligger och skakar.. Det var min natt det. Och spring på toa. Helt värdelös natt! Och jag som hade tänkt promenera hem imorse.. Jag var ju helt svag alltså! Det var ett mirakel att jag tog mig till bussen kändes det som! (som jag förövrigt missade).  Men nu är det bättre. Åt en hårdmacka innan jag gick o lade mig imorse, sov till halv tre, klev upp och åt lite gröt, så nu ska det vara på bättringsvägen. om det inte är nåt värre.

Det blir nog övning med lasten idag.
Om jag pallar det! Jag tänker då iallafall försöka.

Orkar inte sitta här meeer.
Skulle kunna sova fyra timmar till känns det som.

Och Ellosgrejerna har kommit!

Bröööööööööl

Jag är på skithumör. Och André lika så. Eller vad vet jag men det verkar ganska mycket som det. Men det är såklart som vanligt jag som är värst. Men det är så jäkla tråååååkiiiiigt! Jag vill inte lägga mig. Men imorn ska jag promenera till kovland och kolla när fodervärd nr 2 ska rida lektion kl 10 på morgonen. Så kl 9 måste jag gå. kliva upp kl 8. Lägga mig snart.

Scala har varit jätte sovig idag. Nu har hon sovit hela kvällen, och hon hann knappt börja härja föränn hon sov igen. Och hon dricker sjuuuukt mycket vatten så jag hoppas att det inte är nåt fel på henne. Men hon verkar ju inte må dåligt på nåt vis så det är nog lugnt. Mammig =P

André har formaterat om datorn ikväll. Mer var det inte med det. Allt finns kvar som var viktigt.

Jag vill göra nåt dumt! Alltså nåt som är förbjudet! Kriminellt! Jag tror jag ska bli bankrånare eller nåt. Det kryper i kroppen på mig. Men det är nog bara idag.. Har haft en sån tråkig dag, och det har varit så tråkigt väder. Jag har verkligen bara suttit på arslet och sett på tv.. var en sväng på affärn men det var regnigt så det var inget nöje. Jag villl uuuuuuuuuuuut!

Märks det att jag är galen idag?


skrik


Hästhår

Nu har jag tittat på jättemycket frisyrer. Fick länken av Emma "pimpen" Smedberg. Den här tänkte jag kanske var snygg.  Men Malin rekomenderade Eva -Lena på persons. Så jag ska nog gå dit och be henne fixa till nåt bra bara.

Imorn ska jag åka till stallet och träna jojo på att lastas. På lördag ska vi nämligen åka till kungsnäs på en kurs. Det ska bli kul! om hon klarar av att gå in i ridhuset. Hon är inte världens modigaste jämt..! Men det ska nog gå bra.. annars får dom bannemig flytta kursen till en uteplan =P

Idag var jag på världens långpromenad! Det var asskönt. Jag minns inte vad det heter dit jag gick men det var långt. Var ute lääänge. Måste få ordning på konditionen känner jag! Tänker börja rida på allvar med, alltså hos Karlssons kanske, så då vill man ju orka ordentligt =) Bygga muckler.!  Men nu ska jag duscha och sen vet jag inte.. antingen sova eller se på tv eller se på nån film. Jag kan ju meddela att på några dagar så har mina fondpengar blivit ungefär tvåhundra kronor fetare.! Fort gåre!

Herrå!

Hoppelihopp!

Idag har jag och jojo hoppat för första gången =) Det gick skiiitbra! Hon var så duktig! Fast hon rev alla gånger utom sista gången, då gjorde hon ett jättefint hopp.  Men hon har u bara hoppat en gång förut i hela sitt liv så det var duktigt ändå. Jätte ärlig mot hindret.  Jaja, nu har jag ätit och jag är alldeles för mätt för mitt eget bästa. Ska lägga mig i soffan och smälta maten.  Titta på top model sverige. Skriver väl nåt mer sen!

Puss

Jobbjobbjobb

Idag är jag inte så jättelycklig. Ska jobba hela dan och hela natten, 18 timmar framöver, och så har jag både mensvärk och magkatarr och allt annat. Jag kommer nog dö nånstans på vägen har jag en känsla av. =( Måste åka buss också. jag är rädd för bussen. Jag vill inte..  Men jag måste faktiskt. Jag ska. Men först ska jag stoppa i mig alla mediciner jag känner till.
Hejdå.

Frisyr

Hej.
Jag sitter här och funderar.
Jag skulle vilja klippa mig.! Och då satt jag och tittade på lite bilder förut från kalixtiden, och ett litet tag där hade jag ju brunt hår.. Det var kanske inte så jäkla fult ändå? Jag menar om en frisör skulle färga det skulle det ju inte bli fulare direkt? Fast ja, jag trivs nog egentligen bäst med att vara blond. Det passar kanske bättre med min personlighet? =P Nej jag vet inte. Men klippa mig skulle jag då iaf behöva. Men såhär såg det iallafall ut när det var brunt:



Okej, det var det. För övrigt så har Åsa sökt en till fodervärd till Jojo nu, och fått en också. Så nu blir det bestämda dagar i veckan istället vilket kanske inte passar mig sådär utmärkt jättebra, men det är klart att hon måste få skaffa en till när inte jag kan betala hela alltihopa. Vi får väl se hur det går. Jag har ju börjat fundera på om jag ska skaffa mig nåt annat egentligen.. en mer utbildad häst som jag kanske utvecklas lite själv på också.. Nu är det ju bara att försöka rida till jojo så gott det går, och hon utvecklas ju skitfort! Men det vore kul att få fortsätta med hoppningen lite och kanske avancera lite i dressyr också. Men vi märker väl vad det blir.

Imorn jobbar jag. Och inte bara lite.!  Jobbar från 14.00 till 08.00 dagen därpå.!  Så jag måste ladda nu.. Har ju såklart fått problem med magen igen nu.. Så nu går jag på novalucol regelbundet! höh... Magkatarr typ. Men ja.. det man inte dör av blir man oftast smalare av. Eller nåt. Jag har en tendens att rasa i vikt när jag har problem med magen iaf ;) Men det behöver ju inte va positivt heller. 

Scala leker som en galning med råtta röd. Den stackarn ser inte ut som när vi köpte den längre ;P Och råtta grön har inte ens sin svans kvar.! 
alltså kattjäkelt har varit helt galen idag! Undrar om det inte har slagit lite slint nånstans jag! Haha. Men hon är söt. 

Scala leker

Scala välter jämt sopkorgarna

Jag köpte en ny tröja igår, en tjocktröja med stor krage. Typ exakt en sån som typ blev stulen eller nåt i kalix. Jag vet inte, jag lånade ut den en gång, sen blev den tvättad och sen såg vi den aldrig mer. :( Föresten så saknar jag en skjorta också... undrar vem jag har lånat ut den till? jag ska fundera på saken. Det KAN hända att Linnea har kvar den sen efter vår sista show. Jag ska fråga.  
,
Skjortan, Linnea och Alex


Mamma

Sådär ja, nu har jag och mamma varit på stan hela eftermiddagen. Pappa kollade på kappor i massvis och jag kollade på ingenting. Jag ska vara sparsam. Däremot hittade jag faktiskt en jäävulskt snygg top på MQ.. Miss Sixty. Fan den vill jag ha! Men nu ska jag vara skitsnål för jag var in och kollade på resor idag och jag vill åka utomlands. Ska spara till det istället.

Nu har Jojo blivit frisk. Ska åka dit imorgon och börja sätta igång henne igen. André ska få skjutsa mig eftersom min moped är sjukt stulen fortfarande. Jag är fan skitdeppig! :( Vill hitta den!

Nu ska jag se på postkodsmiljonären. Även fast det inte är så kul egentligen. Kanske det är nåt bättre sen.


Köket =)

Föresten så blev det jättefint i köket! =) Med nya gardinerna och blomman!  Jag knäppte kort jag! Det är kul :)


 
Före                     Efter!

FUCK crying out loud

Haha jaadu vilken jävla dag jag har haft. Helt förstörd ju :(  Det börjar med att katten lever om som tusan på morgonkvisten. får kliva upp före sju och mata och underhålla lite. Sen sov jag igen. Vaknade tolv. Sen for jag och mor ut till birsta, och i bilen kommer mamma på; By the way, var är din moped? Varpå jag ringer andré och ber han kolla om den inte står utanför där den SKA stå. Jojomen. STULEN MOPED! Fan vad less jag är. ingen försäkring.

Nu har jag iaf kommit hem från jobbet. Jag fick skjuts hem av Marcus på jobbet. det var snällt. Vi lyssnade på fronda och pratade bil, exakt sånt som jag tycker är inte ett dugg min grej, men det var trevligt iallafall. Jag och min nya blomma fick ju skjuts hem iaf. (Jag och mamma var på plantagen. Jag köpte två krukor också)

Jag skulle behöva tröstshoppa.

Syrran skickade en grej till jag
. Nån sorts omdöme om jag förstått saken rätt! Kul grej.

Snäll:
-------------|--

Trevlig:
------------|---

Ärlig:
-------------|--

Social:
---------------|

Kreativ:
---------------|

Impulsiv:
----------|-----

Festprisse:
--------------|-

Humoristisk:
---------------|

Sportfåne:
--|-------------

Händig:
--|-------------

Hemlighetsfull
---|------------

Omtänksam
-------------|--

Ekonomisk
----|-----------

Romantisk
-------------|--

Lat
--------|-------

Musikalisk
-----------------------------------------|

Modeintresserad
---------|------

Intelligent
-------?--------

Stresstålig
------|---------

Ordningsam
-----|----------

Kär
----------------|

Lokalsinne
-|---------------

Kommentar: Jag har nog ännu mindre lokalsinne än så, och jag är ännu mer modeintresserad :P

Jag och andré har tänkt lääänge nu att vi ska bjuda hem moster moster och mamma på en fikakväll nån kväll, och nu när jag ser svenska livstecken från moster eva så kan man ju börja tänka på saken på allvar :) När kan du? Vi funderar på om man inte ska ta det nån vardagskväll tom.


Nu är jag fikasugen och nu har jag fått systern nöjd också med ett blogginlägg. PUSS